med Tiden hvor Microsoft helt stopper supporten til Dynamics AX nærmer sig.

Tiden hvor Microsoft helt stopper supporten til Dynamics AX nærmer sig. Alle Microsoft produkter har en livscyklus der normalvis løber i 10 år. I produktets levetid, Mainstream-Support, udvikler og opdatere Microsoft løbende på produktet, de lukker sikkerhedshuller og fortager lovgivningsmæssige opdateringer. I produktets udfasning, Extended-Support, fortages kun de nødvendige opdateringer.

Hvad angår Dynamics AX har Microsoft allerede udmeldt slutdatoen for Mainstream-Support og for Extended-Support. Og det vil således være helt slut for Dynamics AX 2009, Dynamics AX 2012, Dynamics 2012 RS fra d. 12. oktober 2021. For Dynamics 2012 R3 udløber Extended-Support d. 1. oktober 2023.

Hvad har det at betydning?
Du kan forsat bruge Dynamics, men det betyder at de opdateringer som Microsoft kommer med på operationelle, server osv. ikke er kompatibelt med Dynamics. Det betyder også at skulle der komme ny lovgivning eller skulle der opstå sikkerheds huller, kommer Microsoft ikke et fix.

Hvilket muligheder er der?

  • Betale eksterne konsulenter/programmører
  • Overvej at opgradere til Dynamics 365
  • Gøre ingen ting og håbe på det bedste

Eksterne konsulenter
Det vil altid være en mulighed at hyre en ekstern ekspert ind, til at løse de udfordringer som unægtelig vil opstå efter Microsoft har udfaset Dynamics AX. Det er dog ikke en garanti at udfordringen kan løses på denne måde, og det kan komme til at koste rigtig mange timer og i sidste ende rigtig mange penge.

Gør ingen ting og håbe på det bedste
Vi forstå godt at du kan være tilbageholdende med at opgradere til Dynamics 365, når du har en Dynamics som fungere for dig. Men du skal være opmærksom på at der over tid vil opstå sikkerhedshuller, og komme nye lovgivningsmæssige krav til. Det kan få store og dyre konsekvenser ikke at gøre noget.

Opgradere til Dynamics 365V
i forstår godt det er en svær beslutning om du skal opgradere til Dynamics 365 eller gøre ingen ting. Især ovenpå en erkendelse af, at du ikke længere kan regne med at Microsoft løser de udfordringer der måtte opstå med Dynamics AX. Men hvilket alternativer er der realt? At betale mange penge til en ekstern konsulent, uden du nødvendigvis få løst din udfordring, og alligevel ender med at opgradere. Gøre ingen ting og håbe på det bedste. Hvad hvis det værste tænkelig sker, at udefra kommende få adgang til din data!

Ved at vælge at opgrader til Dynamics 365 kan du sikre du din data og øger din produktivitet. Du får adgang til de nyest funktioner og teknologier samtidige med at du fremtidssikre din platform. Dynamics 365 er skytjeneste som giver dig mulighed for at skalere din løsningen efter din egen vækst.

Du kan læser mere om Dynamics 365 her

Vi anbefaler at du kontakter din IT-partner og få en snak om hvordan en opredning til Dynamics 365 giver mening for netop dig og din virksomhed.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig videre, er du velkommen til at kontakt os ved at udfylde nedenstående formular.

Sidste nyt

End of mainstream support…

Microsoft Power Platform…

Obtain Sourcing is born

Nye opdateringer til Dynamics 365

Emner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

4 + 3 =