Leder du efter den nemmeste og mest komplette, nulkodende, automatiserede testpakke?

Executive Automtas er et Cross-platform regressionstest værktøj til din kritiske forretningsprocesser. Det er er alt hvad du forventer fra et morderne testværktøj, du har fra dag 1 maksimal testdækning. Executive Automtas er designet af en Gold Microsoft Partner og forbedret siden 2013 til at øge MS Dynamics AX / 365 / CRM implementeringshastighed, øge testkvalitet og nøjagtighed. Executive Automtas hjælpe dig med at sikre dine kerneforretningsprocesser mod fejl under kontinuerlig softwareudviklings livscyklus og opdateringer af applikationer.

Sidste nyt

End of mainstream support…

Microsoft Power Platform…

Obtain Sourcing is born

Nye opdateringer til Dynamics 365

Emner

´Lego Style´ Scripts

l

Create asserts

i

Copy/paste & cut steps

Create loops

Test workflows

Schedule group tests

Testing projects

Test different entities

Report Results

Input Excel files

DevOps (VSTS) integration

Z

Field Value Verification

Executive Automates explained in 1 minute – Se videoen nedenfor…​