Microsoft Dynamics 365 2021-releaseplan “Wave 1”

Microsoft har løftet sløret for, hvad vi kan vente os af nyheder på Microsoft Dynamics 365 platformen hen over foråret og sommeren 2021. Her er der især gode nyheder inden for intelligent cashflow-analyse, samt bedre mulighed for at få overblik over lagerbeholdningerne på flere forskellige lokationer – samt i pipeline. Desuden får du bedre muligheder for at forudsige behovet for varer fra underleverandører.

Som altid har Microsoft gang i mange forskellige forbedringer til de forskellige dele af deres Microsoft Dynamics 365-platform. 

Nye funktioner til disse dele af platformen:

Marketing

bedre mulighed for at personliggøre marketingmeddelelser, samt flere nye kanaler

Salg

produktivitetsforbedringer til salgsmedarbejdere, samt adgang til flere og bedre overblik over salgs data

Kundeservice

bedre mulighed for at håndtere kundesager og flytte dem mellem afdelinger

Finance

se mere detaljeret gennemgang nedenfor

Field Service

bedre mulighed for at booke og give brugervurderinger af firmaets teknikere

Human Resources

bedre overblik over og flere API-forbindelser inden for Human Capital Management

Supply Chain management

se mere detaljeret gennemgang nedenfor

Commerce

bedre mulighed for at opdage og følge nye tendenser inden for både B2B og B2C-markedet

Fraud protection

flere muligheder for at spotte både interne og eksterne forsøg på snyd og sikkerhedsbrud

Business Central

flere nye funktioner, bedre integration med Microsoft Teams og opgraderede udviklingsværktøjer

Customer Voice

bedre indsigt i kundernes adfærd ved hjælp af adgang til flere data og nye analysemuligheder

Customer Voice

bedre og flere muligheder for at indsamle kundevurderinger og foretage kundeundersøgelser

 Nyheder inden for Finance

I Finance-sektionen af Microsoft Dynamics 365 kan du glæde dig til nye og mere avancerede analyseværktøjer til at forudsige virksomhedens cashflow.

Således anvender systemet fremover intelligent maskinlæring til at analysere betalingshistorikken fra dine kunder. Derved kan Dynamics 365 bedre forudsige, nøjagtigt hvornår den enkelte kunde forventes at ville betale. Det er jo ikke alle kunder, som venter helt frem til forfaldsdatoen – og der er også dem, som altid venter til efter forfaldsdatoen med at betale.

Ved hjælp af de forbedrede cashflow-analyseværktøjer får du en meget bedre kontrol over firmaets cashflow, og kan meget bedre tilrettelægge både betalinger og investeringer.

Bedre styr på lagerbeholdningen

Inden for Supply Chain Management får du fremover et meget bedre overblik over den samlede lagerbeholdning. Også selv om den er fordelt på flere forskellige lokationer, eller måske stadig er på vej frem til et af jeres lagre.

Derudover forbedres mulighederne for at håndtere og forudsige forbruget af ikke-lagerførte materialer i forbindelse med projekter, vedligeholdelsesopgaver for kunder og lignende. Ligesom det bliver muligt at tilføje kontraktlige forpligtelser som f.eks. betalingsmåder og aftalte muligheder for at anvende erstatningsmaterialer i forbindelse med produktions- og serviceaftaler.

Hvornår får du adgang til de nye funktioner?

De mange nye funktioner i Wave 1 af Microsoft Dynamics 365 lanceres for alle brugere i løbet af foråret fra omkring starten af april og hen over sommeren frem til starten af september

De brugere som er tilmeldt Beta-kanalen (Early access) for Dynamics 365 vil kunne tilgå de første nyheder i Wave 1 fra begyndelsen af februar. Derved får I god tid til at sætte de nye muligheder op og teste dem af, inden alle medarbejdere får adgang til funktionerne fra starten af april. Du kan læse en mere detaljeret tidsplan for Early Access-udrulningen her!

Vil du vide mere?

Hos Obtain holder vi os hele tiden opdateret med nyheder i branchen for at holde os skarpe og aktuelle. Vi er derfor mere end kvalificerede til at hjælpe din virksomhed med opsætningen og integrationen af Dynamics 365 mm.

Scroll to Top