Gør det mere Intelligent

Automatiseret Regressionstest

Automatisering af test

Automatiseret regressionstest er en metode til, at reducere tiden og kræfterne, som testen kræver, og kan samtidig levere et mere pålideligt output hurtigere. Det gør man ved at lave og udføre scripts til test af et systems funktioner ved sammenligning af det faktiske resultat med det forudsagte eller ønskede resultat.

Process for Automatiseret regressionstest

Hvorfor automatisere regressionstest

Icon-Tidsbesparelse

01

Tidsbesparelse

Når opsætningen af den automatiserede test er på plads, kan de automatiserede test køres igen og igen uden ekstra omkostninger, og de kan afvikles både hurtigere og oftere end en manueltest, hvilket giver virksomhederne mulighed for at tilføje funktioner og forbedringer, selv på daglig basis hvis de vil.

02

Højner kvalitet

Med automatiseret test udføres test trinene nøjagtig ens hver gang, og der føres altid arkiv over resultaterne. Det eneste man skal sørge for at, at test-scriptene er opdateret, så de afspejler opdateringer i den software, der skal testes.

Computer med checkmark
Icon-Bedere-Testdaekning

03

Bedre Testdækning

Automatiseret test giver mulighed for at udvide omfanget af testen, de giver mulighed for at test bredere og dybere. Test der tager for lang tid når de udføres manuelt, kan gennemføres som automatiseret test, da scriptet kan køre uden opsyn.

Automatiserings Værktøjer

Når en test skal automatiseres

Kan man benytte forskellige værktøjer, afhængigt af, hvad der skal testes og med hvilket formål. Som udgangspunktet benytter vi enten Executive Automats (EA) eller Regression suite Automatiseringsværktøj (RSAT) 

Vi sikrer en løsning

Som tager udgangspunkt i jeres nuværende situation, samt støtter op om fremtidige versioner og med forretningsmæssige mål.

Automatiseringsværktøjer