Automatiseret test

Ny version af Executive automats

Der bliver hele tiden udviklet på diverse funktionaliteter indenfor Microsoft Dynamics 365. Executive Automats version 4.0 er lige på trapperne, hvilket vil gøre Automatiseret test til Microsoft Dynamics 365 F&SCM endnu nemmere. Excutive Automats, hvilket er et alternativ til Microsoft RSAT, har alle funktionaliteter samlet i en løsning.

Med version 4.0 kommer den nye spændene funktionalitet kaldet Advanced Recorder. Denne nye funktionalitet vil fremskynde din scriptoprettelsesproces med ca. 50%! Derudover vil du kunne registrere dine testscripts, ændre dem, tilføje variabler, datakilder, valideringer mm. alt dette på samme tid.

Det er ikke alt! Du vil være i stand til hurtigt at afspille dit script for at se, om alt fungerer som forventet. Afspilningshastigheden er også blevet forbedret betydeligt.

Hos Obtain holder vi os hele tiden opdateret på nye funktionaliterer og opdateringer hos Microsoft Dynamics, for at sikre at vi har fingeren på pulsen. Vi er derfor eksperter indenfor Automatiseret test, og tilbyder bl.a. et Test-as-a-service abonnement med mulighed for at vælge lige den type abonnement der passer dig og din virksomhed.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med Automatiseret regressionstest.

Navn*
Email*
Tilmeld til nyhedsbrev?*

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hos Obtain holder vi os hele tiden opdateret med nyheder i branchen for at holde os skarpe og aktuelle. Vi er derfor mere end kvalificerede til at hjælpe din virksomhed med opsætningen og integrationen af Dynamics 365 mm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *