update, upgrade, to update-1672363.jpg
 
 
Dynamics 365 Business Central er en omfattende ERP-løsning målrettet små og mellemstore virksomheder. 

Er du ikke helt sikker på hvad D365 Business Central egentlig er, så kig her inden du læser videre om Dynamics 365 Business Central-udgivelsesbølge 2:

Business Central oversigt
Overblik

Microsoft investerer hele tiden i at optimere og videreudvikle på sine eksisterende produkter. Det har resulteret i Dynamics 365 Business Central-udgivelsesbølge 2. Udgivelsesbølge 2 har Microsoft brugt sine investeringer på at hjælpe brugere med at komme hurtigere til produktiv brug, hvad enten de er nye eller eksisterende kunder. Derudover vil de udvide de indbyggede præsentationer til at dække flere standardenheder for bedre onboarding til flere forretningsroller, fortsætte deres Bedre med Microsoft 365-investering ved at levere yderligere muligheder til Business Central og Teams-oplevelsen, samt fortsætte deres hurtige ekspansion til flere lande og regioner. I 2021 udgivelsesbølge 1 er der i Business Central tilføjet 13 nye lande om regioner. I udgivelsesbølge 2 forventer Microsoft at annoncere tilgængelighed i mere end 10 flere lande og regioner.

 

Nedenfor har Microsoft beskrevet nogle eksempler på områder de under Dynamics 365 Business Central-udgivelsesbølge 2 har investeret i:

Administration

Nye muligheder for at forenkle og forbedre den måde, vores partnere administrerer lejere på. Administratorer nyder nye oplevelser til administration af licenser og tilladelser.

Applikation

Du kan nu få bedre forklaringer og vejledning om fejl, der er forårsaget af problemer i udstationering og dimensioner. Forbedringer af rapportering, bankafstemning og forsyningskædefunktioner hjælper også kunderne med at være mere produktive.

Bedre med Microsoft 365

Del en post fra browserklienten i Microsoft Teams.

Land og region

Vi fortsætter vores hurtige ekspansion i flere lande med 10 eller flere nye markeder i denne udgivelsesbølge.

Udvikling

Vi fortsætter med at levere nye funktioner til udviklere.

Styring og administration

Denne bølge tilføjer flere operationer i Driftslog-sektionen af Business Central Admini-stration.

Moderne kunder

Vi forbedrer registreringen af rapporter på tværs af afdelinger ved at anvende et filter til de links, der vises i Role Explorer.

Onboarding

Indbyggede præsentationer dækker flere standardenheder for at understøtte onboarding af flere forretningsroller. En ny hjælperude hjælper brugerne med at fjerne blokeringer hurtigere, når de oplever et problem.

Service og platform

Vi fortsætter vores bestræbelser på at forbedre effektiviteten af Business Central.

Hvordan vi kan hjælpe dig og din vorksomhed

Vi hos Obtain Group kan hjælpe din virksomhed med opsætningen og implementeringen af Dynamics 365 Business Central. Med vores mere end 25 års erfaring i at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support er vi yderst kvalificeret til at hjælpe din virksomhed som de næste.

 

Vi kan hjælpe jer med at opsætte Business Central på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt bl.a. ved hjælp af integrationstest og automatiseret regressionstest. 

Navn*
Email*
Tilmeld til nyhedsbrev?*

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hos Obtain holder vi os hele tiden opdateret med nyheder i branchen for at holde os skarpe og aktuelle. Vi er derfor mere end kvalificerede til at hjælpe din virksomhed med opsætningen og integrationen af Dynamics 365 mm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *