business, woman, person-5205182.jpg

Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Change Management (tidligere Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations) er det mest fleksible og skalerbar ERP-system på markedet.

Microsoft Dynamics 365 består af en række forskellige apps til daglig drift af virksomheder. I Obtain Group arbejder vi bl.a. med den nyeste generation af Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Change Management (D365 F&SCM), som hurtigt kan udrulles og tilpasses til virksomheder.

D365 F&SCM giver nye muligheder for skalerbarhed, som ikke har været muligt før, og kommer med masser af standard muligheder, som er bygget til den moderne virksomhed. D365 F&SCM kommer med forretningsintelligente applikationer indbygget i ERP systemet, og det kan let forbindes med Power BI for nye rapporteringsmuligheder.

Microsoft Dynamics 365 logo

”Jeg har arbejdet med mange forskellige ERP-systemer i min tid som controller og konsulent, men ingen kommer i nærheden af de mangle muligheder man får for hele tiden at ændre og tilpasse D365 F&SCM til virksomhedens strategi. Det er at fra om man vil starte op i et nyt land eller man vil til at eksempelvis benytte Human Resources modulet i D365.”

Siger Ali Jamili, Dynamics 365 Finansspecialist hos Obtian Group

Fleksibelt

Med uovertruffen fleksibilitet er D365 F&SCM tilgængelig både som en cloud-tjeneste, installeret som en lokal database eller som en hybrid løsning. Virksomheder får muligheden for selv at bestemme hvilken model der passer til deres ønsker, og med markedets mest skalerbar løsning dækker D365 F&SCM virksomhedens fremtidige ønsker og eksterne krav.​

Integrerbart

D365 F&SCM tilbyder en bred vifte af forskellige moduler, som let kan tilpasses, og med de indbyggede landspecifikke muligheder kan det dække virksomhedens fremtidige udvikling. D365 F&SCM er markedets mest avancerede ERP-løsning og kommer med integrations muligheder out of the box, som let kan integrere med eksterne værktøjer. Virksomheden kan eksempelvis selv vælge, om man vil bruge Microsofts indbyggede fakturahåndtering eller en ekstern løsning.

Velfungerende

Microsoft udvider konstant funktionaliteten, og har bygget et enormt samarbejde med eksterne leverandører, som giver et stort udvalg af add-ons. De eksterne leverandører, som Microsoft har samarbejder med, har alle krav til at deres værktøj altid virker med D365 F&SCM. Dette giver virksomhederne enorm ro til opgradering, da integrationen virker og er veldokumenteret.

Med Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management er du med på den nyeste funktionalitet, landekrav og et væld af hurtige Integrationsvenlige tredje parts løsninger.

”Jeg mener at D365 D&SCM er den nemmeste løsning til integration og forbindelse med eksterne systemer. Personligt har jeg selv integreret med alt fra POS til brug af tredjeparts fakturahåndte-ring. Det er nemt og overskueligt at bruge de standardmuligheder der er i D365 F&SCM til bl.a. håndteringen af et eksternt system.”

Siger Ali Jamili, Dynamics 365 Finansspecialist hos Obtian Group
D365 F&SCM vil meget sandsynligt være virksomhedens sidste ERP-udrulning, da løsningen automatisk bliver opdateret (one version service updates) som man kender det fra Microsoft 365 (tidligere Office 365). Virksomheden vil derfor altid være opdateret med den nyeste teknologi, og med skalerbarhed kan man koncentrere sig om strategien og om at tilpasse D365 F&SCM til de fremtidige krav man kan blive mødt med.
Navn*
Email*
Tilmeld til nyhedsbrev?*

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hos Obtain holder vi os hele tiden opdateret med nyheder i branchen for at holde os skarpe og aktuelle. Vi er derfor mere end kvalificerede til at hjælpe din virksomhed med opsætningen og integrationen af Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *