Byd velkommen til nye kollegaer

Flemming Andersen
Flemming Andersen

Partner & COO, Obtain Group

Vi er stolte over, at vi skal udvide vores medarbejderstab pga. de mange spændende projekter vi har fået i Obtain Group.

 

Så i denne omgang vil vi byde velkommen til Per Wöhlk, som starter som Senior finans konsulent.

Per har arbejdet i ERP-branchen, siden det hed XAL, som solution arkitekt og senior forretningskonsulent, med et ben i finansverden i sin tid som økonomichef og business controller. Så han har siddet på begge sider af bordet og forstår dermed hele processen i it-projekterne.

     

Vi vil også gerne byde velkommen til Freddy Stigsen, som starter som Senior produktionsstyringskonsulent.

Freddy har arbejdet med IT siden 1984, først som udvikler, men efterhånden som konsulent og systemansvarlig. Freddy har primært arbejdet med produktionsstyring, og heraf også projektstyring og produktkonfigurering.

     

Freddy udtaler:

"Jeg har i min tid i IT branchen været gennem en endeløs række af fusioner, omstruktureringer, opkøb og reorganiseringer; og har gang på gang oplevet hvordan pionerånden og sammenholdet går tabt i disse forløb. Det håber jeg at genfinde hos Obtain, og jeg glæder mig helt vildt til at starte på en frisk."

Endnu en udvidelse af Obtain Group pr. 1. maj 

 

Denne gang vil vi gerne byde velkommen til Jacob Juul Haarup, der starter som Senior konsulent på D365F&SCM og WMS.

Jacob bringer omfattende ekspertise inden for lagerstyring til at hjælpe vores kunder med at optimere deres forsyningskædeoperationer. Med en kandidatgrad i logistik har han en dyb forståelse af logistik og principperne for Supply Chain Management, hvilket giver ham mulighed for at levere løsninger, der forbedrer effektiviteten, reducerer omkostninger og øger kundetilfredsheden.

Jacobs erfaring inkluderer arbejde med en bred vifte af kunder på tværs af forskellige brancher, hvor han succesfuldt har implementeret ERP-løsninger, designet brugerdefinerede funktionaliteter og givet træning og support til superbrugere for at sikre en glat adoption og brug. Jacob er passioneret om at udnytte teknologi til at løse komplekse forretningsproblemer og drive innovation

Flere til det Aarhusianske kontor

 

Både Freddy, Per og Jacob kommer til at holde til på vores Aarhus kontor, sammen med bl.a. Michael Klahsen, vores nye administrerende direktør for vores Microsoft Dynamics forretninger

Kontakt Flemming

Partner & COO, Obtain Group

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Vent ... Der er mere!

Hold dig opdateret med branche-relevante nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld nyhedsbrev

Gå ikke glip af relevante branchenyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante branchenyheder et par gange om året. 


Scroll to Top