Vi har indgående branchekendskab

Brancher

Vi er specialister indenfor en række brancher

Vi leverer højtkvalificerede rådgivnings,- konsulent- og udviklingsydelser, der har til formål at forbedre dine Microsoft Dynamics 365 applikationer, individuelt eller i et sammenhængende økosystem. Vores passion er at få mest muligt ud af dine Microsoft Dynamics 365 applikationer, og være din betroede rådgiver i jeres Digitale Transformationsproces. Vi vil altid have et fokus på at skabe løbende forbedringer, på jeres forretningskritiske processer, ved understøttelse af IT.
I dag hjælper vi vores kunder med NAV, Dynamics AX 4.0 / 2009 / 2012, Dynamics 365 Finance, Supply Change Management, Commerce, Human Resources, Business Central, Power Platform m.m.

En lastbil som er icon for Dynamics 365 Distribution

DISTRIBUTION

Distributionsbranchen kræver et stadigt stigende behov for at være effektiv, agil og lydhør over for ændringer i kanalen. For at imødekomme stigende kundeforventninger, er det altafgørende for distributører at styre deres drift og strømline deres forretningsprocesser, for at forbedre forsyningskæden.

Læs mere om Lomax Case

Lomax er en fullserviceleverandør inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, opbevaringsudstyr, husholdning og forfriskninger. Med et gennemsnit på 1.800 ordrer om dagen og 30.000 varer på lomax.dk er det vigtigt, at Lomax har kontrol over processerne og konstant optimerer vores applikationer.

Det siger Lomax om os

I 10 år har Obtains hjulpet med at designe, udføre og holde Lomax’ ERP-systemet operationelt.

Obtain levere fleksibilitet og kvalitet på et højt niveau, hvilket er en stor fordel for Lomax, da Lomax skal være i drif 24/7.

Bente Beck Hansen

ERP Manager

Papkasser på et transportbånd i et lager
2 tanhjul som er icon for Dynamics 365 Produktion

Produktion

I dagens behovsstyrede miljø står producenter over for et utal af udfordringer og stræber konstant efter at reagere hurtigt på skiftende krav fra leverandører, distributører og kunder. For at holde sig ajour med industriændringer kræver producenter driftsfleksibilitet og skal løbende drive innovation.

Læs mere om Dana Lim Case

Dana Lim er den førende producent af klæbemidler, fugemasser og fyldstoffer i Skandinavien.

Vi udvikler og producerer kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov. Vi tilpasser løbende vores omfattende produktsortiment og tjenester til markedet og handler altid hurtigt. Vores forretning er baseret på tre søjler: Stærk kunde- og markedsorientering; højt specialiseret produktudvikling med fokus på anvendelser og en åben, miljøvenlig og ansvarlig tilgang til forretningen. Vi mener, at disse tre faktorer skaber det mest bæredygtige og langsigtede grundlag for vækst i de kommende år.

Det siger Dana Lim om os

Vi har brugt Obtain til at levere kvalificerede og dygtige ressourcer på vores AX 2012-platform siden 2016. Obtain har altid været meget understøttende for vores behov og leveret det, der var nødvendigt til applikationsudvikling

Moten Bach

ERP Manager

2 Tasker som er icon for Dynamics 365 Retail

Retail

OMNI-CHANNEL EXCELLENCE

Digital transformation har tvunget detailhandlere til at opbygge en elastisk og problemfri e-handelsplatform, der leverer ensartede shopping oplevelser på tværs af deres forskellige kanaler. Kundeanskaffelse og fastholdelse er nøglefaktorer for succes i nutidens økonomiske miljø.

Læs mere om Matas Case

Matas er et af Danmarks mest anerkendte og mest velrenommerede mærker. Matas, der oprindeligt var ejet af et netværk af uafhængige materialister, går tilbage til 1949. I dag er Matas et børsnoteret selskab med mere end 2.500 ansatte, hvoraf størstedelen arbejder i en af koncernens 270 Matas-butikker.

Matas genererer en årlig omsætning på mere end 3,5 mia. Kr. Fra salg af skønheds-, sundheds- og velværeprodukter. Næsten 20% af omsætningen genereres af koncernens private labels, herunder de ikoniske Matas Stripes-produkter, det organiske Matas Natur-sortiment, luksus hudpleje fra Plaisir og det naturlige makeupmærke Nilens Jord.

 

Det siger Matas om os

Obtain har været en betroet partner inden for Application Development & Application support siden 2010. Obtain har altid vist fleksibilitet og leveret meget kompetente ressourcer, både på vores nuværende AX2009 og i vores overgangsprojekt til D365FO

Lasse Kamp

ERP Manager

Ung mand med indkøbsposer i hånden på en solskinsdag