IT konsulent

Bliv en del af Obtains Sourcing netværk af freelance konsulenter.

Bliv freelance IT-konsulent hos Obtain Sourcing

Gør din hverdag som freelance IT-konsulent nemmere, og bliv en del af Obtains Sourcing netværk af freelance konsulenter. Her hjælper vi dig med at finde de helt rigtige opgaver til din profil.

Tilværelsen som freelance IT-konsulent har mange fordele. Du får stor fleksibilitet i hverdagen, og en enorm professionel frihed, som er svær at finde i andre karriereveje. Har du fx. en periode med ekstra tid på hånden, kan du fylde den tomme plads i kalenderen op med freelanceopgaver. Mange sætter stor pris på freelance-livet, og få går tilbage til faste ansættelser, når de har opdaget den store frihed og fleksibilitet, som freelance-livet giver.

En af de svære ting ved at være freelance IT-konsulent er dog, at det kan være svært at finde virksomheder med behov for hjælp på egen hånd. Det kræver nemlig både held, og en stor indsigt i branchen, hvis man skal høre om projekterne og stillingerne, inden de bliver snuppet af andre.

Den del af freelance-livet slipper du for, når du bliver en del af vores netværk for freelance IT-konsulenter. Her finder vi projekter, der passer til dig, så du slipper for at bruge tiden på det. Vi har forbindelser til både mindre og større virksomheder, og vi løser en bred vifte af forskellige freelanceopgaver indenfor IT.

Med Obtain Sourcing som partner

Når du vælger at bruge Obtain Sourcing som partner i freelance-tilværelsen, får du muligheden for at opbygge en troværdig IT-konsulent-profil, mens du løser opgaver, som passer til dine kompetencer.

Som IT-konsulent i vores freelance-netværk får du altid en fair timepris, som matcher de kompetencer du har.

Gør din hverdag som freelance IT-konsulent nemmere, og bliv en del af Obtains Sourcing netværk af freelance konsulenter. Her hjælper vi dig med at finde de helt rigtige opgaver til din profil.

Modtag dine freelanceopgaver over mail

Det er nemt og gnidningsfrit at skrive sig op til opgaver og modtage dem. Når du tilmelder dig vores netværk, skal du svare på nedenstående spørgsmål, og derefter vil de relevante projekter lande i din e-mail-indbakke.