Når nye IT-projekter sættes i søen, kan det være svært at sikre, at man når ordentligt i mål indenfor tidsrammen. Det kan en IT-projektleder hjælpe jer med.

Find en ny IT-projektleder gennem vores store netværk af fagpersoner, og få sikret en ordentlig og strømlinet proces, når jeres næste IT-projekt skal planlægges og eksekveres.

Hvad kan en IT-Projektleder hjælpe med?

En kompetent IT-projektleder giver jeres kommende IT-projekt en større chance at blive en succes og nå i mål til tiden. Derfor er IT-projektlederen en central rolle, når det kommer til udviklingen af jeres IT-projekt.

En IT-projektleder kan bl.a. sørge for, at teamet har de nødvendige ressourcer og kompetencer, til at nå i mål med projektet. Derudover kan projektlederen sørge for, at alle i teamet kender deres eksakte roller og opgaver. På den måde sikrer man, at ingen ressourcer eller kompetencer går tabt.

Således er en IT-projektleder med til at sikre, at der undgås fejl og spild af ressourcer, som kan blive omkostningsrige. Derudover er det selvfølgelig centralt, at IT-projektlederen er en person med højt drive, som sikrer at der er flow i processerne og at opgaverne skrider fremad mod det fælles mål.

Kontaktperson

Alexander L. Andresen

Kontakt mig gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat til netop jeres virksomhed og behov.
Få hjælp til at finde jeres nye IT-Projektleder

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Brug vores store netværk af konsulenter til at finde lige akkurat den IT-projektleder, der passer til jeres behov og projekt. ​Vi har et bredt netværk af højtkvalificerede fagpersoner, som står klar til at hjælpe jer med projektledelse.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Få hjælp til at finde jeres nye

IT-Projektleder

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til at finde den perfekte specialist, kan vi hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Hvordan giver en IT-projektleder jer værdi?

Når man arbejder med udviklingen af et nyt IT-projekt, er forsinkelser og fejl som regel yderst omkostningsfulde. Derfor kan en IT-projektleder giver jer stor værdi, fordi han eller hun kan være med til at mindske risikoen for at netop det sker.

Med teknisk forståelse og stor erfaring, organiserer projektlederen ressourcerne i projektet, og sikrer en planlægning, der gør, at alle deadlines overholdes.

Med sine kompetencer og erfaring er IT-projektlederen således med til at sikre:

  • At I overholder tidsplanen og målet for projektet
  • At projektes ressourcer bliver organiseret på en måde, så de udnyttes optimalt.
  • At projektgruppen bliver ledt mod ét fælles mål
  • At teamet altid har de fornødne ressourcer og kompetencer til rådighed

Find jeres nye IT-projektleder gennem Obtain