Ledig stilling

Ledig stilling: Marketing blæksprutte

Er du studerende eller søger du en deltidsstilling inden for marketing, kommunikation mm.? Så læs med her!

Se videoen med Emma der viser rundt på kontoret og forklarer lidt om stillingen. 

Vi søger en skarp profil til at afløse Emma som ansvarlig for marketing, kommunikation, hjemmeside mm. Er det dig?

Hvad går stillingen ud på?

Du vil få ansvaret for marketing, kommunikation og hjemmeside, samt få andre eventuelle interne opgaver efter behov. 

Dette inkluderer, men er ikke begrænset til: 

 • At planlægge og poste indlæg på sociale medier, primært LinkedIn
 • At udvikle og eksekvere kampagner
 • Udarbejde content til vores hjemmeside, fx nyhedsartikler
 • Udarbejde nyhedsbreve
 • Opdatere og vedligeholde vores hjemmesiden

Stillingen er på 15-20 timer om ugen, selvfølgelig med fleksibilitet under evt. eksamensperioder. Vi er ret fleksible med hvordan timerne fordeles, men ser gerne at du kan komme på kontoret mindst en gang om ugen. 

Hvem er du?

Du er en selvstændig og skarp person med flair for IT. Du har erfaring inden for marketing/kommunikation og er villig til at lære at arbejde med hjemmeside i WordPress/Elementor. Derudover forestiller vi os at du: 

 • Er studerende på en videregående uddannelse, eller at du søger en deltidsstilling
 • Er udadvendt og arbejder godt sammen med andre
 • Er selvstændig og lærer hurtigt
 • Har mod på at lære nye kompetencer 
 • Er komfortabel i at være i en blæksprutte stilling, hvor opgaverne kan variere efter behov – selvfølgelig med udgangspunk i marketing, kommunikation og hjemmeside
 • Skriver og taler flydende dansk og engelsk

Hvem er vi?

Vi er et Microsoft konsulenthus, bestående af højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udforinger og forbedringer, applikations udvikling og applikations management support. Du vil få ansvaret for marketing, kommunikation på sociale medier, hjemmeside content mm. Du vil arbejde tættest sammen med Partner & COO Flemming Andersen og Projektleder og HR-ansvarlig Betina Isted.   

Vi er en lille virksomhed i hurtig vækst. Vi vægter en god og familiær atmosfære højt, med plads til dårlig humor og en fredagsskål efter arbejde. Vi ser værdien i at få nye friske medarbejdere ind i vores virksomhed, og du vil derfor få rig mulighed for at komme med dine inputs og påvirke dine arbejdsopgaver med dine kompetencer.  

Ansøg

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Obtain familien så send venligst et motiveret ansøgning samt CV i en mail mærket ”Marketing stilling” til Obtain Group ApS på e-mail jobs@obtain.dk. Du er desuden velkommen til at kontakte Partner og COO Flemming Andersen på telefon 31423186 eller e-mail fan@obtain.dk for eventuelt yderligere oplysninger.

Vent ... Der er mere!

Hold dig opdateret med branche-relevante nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Alexander

Freelance konsulent vs. fastansat?

Hvad skal du vælge til dit næste større IT transformationsprojekt: en freelance konsulent eller en fastansat?​ Mød vores Sourcing direktør Alexander her i videoen. https://vimeo.com/743008101

Læs mere »
venter på store IT-konsulenthuse
Emma

Slut med at vente på IT-konsulenthuse

Indholdsfortegnelse Store organisationer er mindre agile Du behøver ikke et IT-konsulenthus med en kæmpe organisation for at holde dine forretningsapplikationer kørende. Faktisk kan det typisk

Læs mere »