Brug Obtains store netværk til at finde jeres nye Navision konsulent og udnyt jeres ERP-system bedre end nogensinde før. Vi har stor erfaring med at rådgive og hjælpe med brugen af Navision. Derfor føler vi os sikre på, at vi også kan hjælpe jer.

Hvad kan Navision?

Navision, eller Microsoft Dynamics NAV, er et dansk ERP-system, der kan hjælpe jeres virksomhed på mange forskellige måder. Det er et system der er kendetegnet ved dets store smidighed, som også gør, at det kan tilpasses til en lang række forskellige virksomheder.

Navision kan bl.a. hjælpe jer med:

  • Økonomistyring og regnskab
  • Salg og service
  • Forsyningskæde og produktion
  • Project management
  • Gøre virksomheden mobil
  • Bedre og mere holistisk rapportering 

Det er ikke længere muligt at købe nye licenser til Navision, men den nyeste version af systemet hedder Dynamics 365 Business Central. Men hvis du har en Navision-licens i dag, kan vores Navision konsulenter hjælper jer med de udfordringer I eventuelt har, og generelt hjælpe med at sikre, at I får det maksimale ud af systemet.

Kontaktperson

Alexander L. Andresen

Kontakt mig gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat til netop jeres virksomhed og behov.

Få hjælp til at finde jeres nye navision konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Obtain har mere end 25 års erfaring med at hjælpe med opgaver indenfor eksempelvis Navision, Office 365, Dynamics AX mm. Vi har et bredt netværk af højtkvalificerede Navision konsulenter, som står klar til at hjælpe jer med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling, applikations-management support og meget mere.

Mange af vores kunder har været hos os i mere end 10 år. Det fortæller os, at vi gør noget rigtigt. Vi sætter eksempelvis en ære i, aldrig at efterlade vores kunder med uløste problemstillinger, og altid tilbyde konsulenter der er fleksible og går længere end de fleste.

Kontakt os i dag og lad os finde ud af, hvordan vores Navision konsulenter kan hjælpe jer.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Få hjælp til at finde jeres nye

Navision konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til at finde den perfekte specialist, kan vi hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Få mest muligt ud af Navision med hjælp fra en konsulent​

Med en Navision konsulent får I kvalificeret hjælp fra personer, som kan arbejde remote eller onsite hos jer. En god Navision konsulent rådgiver jer dels om, hvilke veje der er smartest at gå, men i næsten lige så høj grad, hvilke veje I absolut ikke skal gå.

Find jeres nye Navision konsulent gennem Obtain