Find jeres nye Office 365 konsulent gennem Obtains store netværk, og udnyt softwaren bedre end nogensinde før. Kom med på den cloud-bølge, som mange virksomheder er kommet med på, og nyd godt af de mange fordele. 

Ved at gå den vej, sparer man både penge på licens- og driftsomkostninger, samtidig med at man slipper for selv at stå med den ofte irriterende drift, vedligeholdelse og opdaterings af softwaren.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer.

Hvad kan Office 365?

Office 365 er i princippet Office som man allerede kender det og bruger det. Men samtidig kan det meget mere end det. Det er nemlig placeret i ‘skyen’/’clouden’, hvilket betyder, at det er tilgængeligt ligegyldigt hvor man befinder sig. Samtidig er programmerne altid opdateret til den nyeste version. 

Office 365 er én samlet løsning, hvori I får den velkendte brugergrænseflade og styrken fra Office, kombineret med skyens fleksibilitet. Når du har Office i skyen, har du altid alle dine filer og programmer med, uanset hvor i verden du befinder dig, og hvilken enhed du arbejder fra.

Der findes en række forskellige Office 365 pakker, som opbygges efter jeres behov. Som udgangspunkt er ​​Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, Office Online samt OneDrive for Business i alle pakkerne, og så kan Office Pro Plus (Word, Excel, PowerPoint m.m.) tilføjes.

Kontaktperson

Alexander L. Andresen

Kontakt mig gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat til netop jeres virksomhed og behov.

Få hjælp til at finde jeres nye Office 365 konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Obtain har mere end 25 års erfaring med at med opgaver indenfor eksempelvis NAV, Office 365, Dynamics AX og meget mere. Vi har et bredt netværk af højtkvalificerede konsulenter, som står klar til at hjælpe jer med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling, applikations-management support og meget mere.Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores Office 365 konsulenter kan hjælpe jer.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Få hjælp til at finde jeres nye

Office 365 konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til at finde den perfekte specialist, kan vi hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Det får I med en Office 365 konsulent

Med en Office 365 konsulent, får I en fagperson som kan varetage mange forskellige opgaver relateret til Office 365. Vores konsulenter kan både placeres onsite hos jer, eller arbejde remote. Det er helt op til jer. 

Uanset hvad I foretrækker, vil en Office 365 konsulent kunne hjælpe jer til udnytte Office 365 bedre end nogensinde før. 

Det kan en Office 365 konsulent fra Obtain bl.a. hjælpe jer med:

  • Rådgivning og implementering
  • Migrering
  • Indkøb og administration
  • Opsætning og design
  • Support
  • Uddannelse af brugere

Find jeres nye Office 365 konsulent gennem Obtain