Siden 2004

Om os

Vores historie

Fra de tidlige dage

Obtain Technologies

Obtain blev grundlagt i 2004 og har i dag aktiviteter i Danmark og UAE med højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udforinger og forbedringer, applikations udvikling og applikations management support.

Vi er stolte over at have mere end 25 års erfaring, og har været med siden de tidlige dage, da Damgaard Data lancerede Concorde XAL i 1991 og Axapta i 1998.

I dag hjælper vi vores kunder med opgaver indenfor NAV, Dynamics 365 Business Central, Dynamics AX 4.0 / 2009/2012 og Dynamics 365 Finance, Supply Change Management, Commerce, Human Resources osv.

Obtain Sourcing

Som supplement til Obtain Technologies, er missionen at identificere, kvalificere og levere de bedste freelance ressourcer på markedet til projekter og support opgaver. At skabe en forbindelse mellem dygtige IT-konsulenter og virksomheder i alle størrelser. Vi ønsker at generere arbejde gemmen forretningsudvikling på de skandinaviske markeder.

Obtain UAE

Med vores Dubai kontor servicerer vi både vores lokale og globale kunder. Vi kan tilbyde off-shore ydelser med høj kvalitet til en favorabel pris. Ydermere kan vi tilbyde udvidet support og 24/7, hvis dette er et krav.

Obtain Group er således i dag opdelt i tre divisioner: Technologies, Sourcing og UAE.

Obtain virksomheds diagram

Kontorer

Hovedkontor

Stensbjergvej 11
4600 Køge, Danmark

[email protected]

UEA

Office 2405
HDS Tower, Cluster F Jumeirah Lakes Towers , Dubai

Mød partnerne

Partnerne bag Obtain Group har arbejdet med Microsoft Dynamics AX siden 1998 og Dynamics 365 siden 2016. Sammen har de opbygget en succesrig udviklings- og konsulentvirksomhed, der vokser hvert år.

Bo Brinkmann

Partner & CEO

Anders Boye Hansen

Partner & Senior Developer

Flemming Andersen

Partner & COO

Inspirerende arbejdsmiljø

Vores hovedfilosofi har altid været at skabe et inspirerende arbejdsmiljø og sikre den rette balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vi ønsker at give vores medarbejdere den nødvendige fleksibilitet for at sikre, at arbejdsliv, fritid og familietid kan arbejde hånd i hånd. 

Vi behandler vores medarbejdere som mennesker, vi tror på selvbestemmelse og indflydelse på deres arbejdssituation, og selvplanlægning er vejen frem, snarere end kontrol og urealistiske mål.

Obtain udvikler sider og arbejder i fælleskontor