Find jeres nye Power BI konsulent gennem Obtains store netværk af konsulenter.

Med hjælp fra en Power BI konsulent kan jeres rapportering og dataanalyser blive taget til helt nye højder.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores Power BI konsulenter kan hjælpe jer.

Sådan hjælper Power BI jeres virksomhed

Microsoft Power BI er en super populær løsning for mange virksomheder, når der skal laves rapporter og dataanalyser. Ydermere er programmet integreret med Business Central.

Som nævnt er Power BI fantastisk til rapportering, og det er et rigtig godt værktøj til at visualisere regnskabstal og resultater, når tallene skal deles med kollegaer. 

Power BI giver funktioner som: 

  • Streame analyser i realtid
  • Uforlignelig Excel-integration
  • Forbinde flere datasæt på ét sted

Kontaktperson

Alexander L. Andresen

Kontakt mig gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat til netop jeres virksomhed og behov.

Få hjælp til at finde jeres nye Power BI konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Brug vores store netværk af konsulenter til at finde lige akkurat den Power BI konsulent, der passer til jeres behov. Vi har et bredt netværk af højtkvalificerede fagpersoner, som står klar til at hjælpe jer med Power BI.

Mange af vores kunder har været hos os i mere end 10 år. Det fortæller os, at vi gør noget rigtigt. Vi sætter eksempelvis en ære i, aldrig at efterlade vores kunder med uløste problemstillinger, og altid tilbyde konsulenter der er fleksible og går længere end de fleste.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores Power BI konsulenter kan hjælpe jer.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Få hjælp til at finde jeres nye

Power BI konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til at finde den perfekte specialist, kan vi hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Udnyt softwaren optimalt med en Power BI konsulent

Hvis I gerne vil udnytte den smart software bedst muligt, kan det være en rigtig god idé at hyre en Power BI konsulent. Vores netværk af Power BI konsulenter har stor erfaring og kan helt sikkert hjælpe jer med at få bedre styr på brugen af Power BI. Vores konsulenter kan både være onsite hos jer, eller arbejde remote hvis I foretrækker dette.

Når I hyrer en Power BI konsulent, får I en ekspert i softwaren, som kan tilbyde vejledning og løsninger indenfor alle aspekter af Power BI. På den måde kan han eller hun hjælpe jer til at bedre at analysere og visualisere vigtig data, samt hvordan I bedst deler indsigten med resten af virksomheden.

Konkret kan vores Power BI konsulenter hjælper jer med:

  • Konfigurere og opgradere Power BI
  • Hjælpe med udviklingen og implementeringen af Power BI
  • Træne jeres ansatte i den mest effektive anvendelse af Power BI løsninger, herunder hvordan man bedst udarbejder de mest præcise rapporter
  • Fejlfinding
  • Skabe POC datamodeller og dashboard

Find jeres nye Power BI konsulent gennem Obtain