Mangler I en person til at hjælpe jer med kompetent og fleksibel projektledelse? Så udnyt Obtains store netværk af konsulenter, der kan hjælpe jer som projektleder. Men en konsulent fra Obtains netværk som projektleder, får I erfaren og kompetent fagperson, som med højt drive sikrer, at jeres projekter når i mål til aftalt tid.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores konsulenter kan hjælpe jer.

Hvad kan en freelance projektleder hjælpe med?

En kompetent IT-projektleder giver jeres kommende IT-projekt en større chance at blive en succes og nå i mål til tiden. Derfor er IT-projektlederen en central rolle, når det kommer til udviklingen af jeres IT-projekt.

En IT-projektleder kan bl.a. sørge for, at teamet har de nødvendige ressourcer og kompetencer, til at nå i mål med projektet. Derudover kan projektlederen sørge for, at alle i teamet kender deres eksakte roller og opgaver. På den måde sikrer man, at ingen ressourcer eller kompetencer går tabt.

Således er en IT-projektleder med til at sikre, at der undgås fejl og spild af ressourcer, som kan blive omkostningsrige. Derudover er det selvfølgelig centralt, at IT-projektlederen er en person med højt drive, som sikrer at der er flow i processerne og at opgaverne skrider fremad mod det fælles mål.

Kontaktperson

Alexander L. Andresen

Kontakt mig gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat til netop jeres virksomhed og behov.

Få hjælp til at finde jeres nye freelance projektleder

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Brug vores store netværk af konsulenter, til at finde lige akkurat den projektleder, der passer til jeres behov og projekt. Vi har et bredt netværk af højtkvalificerede konsulenter, som står klar til at hjælpe jer med projektledelse.

Mange af vores kunder har været hos os i mere end 10 år. Det fortæller os, at vi gør noget rigtigt. Vi sætter eksempelvis en ære i, aldrig at efterlade vores kunder med uløste problemstillinger, og altid tilbyde konsulenter der er fleksible og går længere end de fleste.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores konsulenter kan hjælpe jer.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Få hjælp til at finde jeres nye

Projektleder konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til at finde den perfekte specialist, kan vi hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Hvorfor skal I bruge en konsulent som freelance projektleder?

Når man hyrer en konsulent ind som freelance projektleder, får man en fagperson, som har både overblik, teknisk forståelse og gode kommunikationsevner. Det er nemlig helt centrale egenskaber, når man står for projektledelse. Derudover vil personen selvfølgelig være en dygtig formidler og have gode lederegenskaber.

På den måde kan I bruge vedkommende, når der skal bruges en person til at træde til i en midlertidig periode. Alle vores konsulenter har et stort drive og får ting til at ske. I kan få vores konsulenter ind på akkurat den basis, som I har behov for, og hvis I pludselig ser behov for at beholde projektlederen i en længere periode, er dette også muligt.

På den måde får I en fleksibel og fagligt ekstrem dygtig medarbejder, som kan sætte skub i jeres projekter.

Find den konsulent I skal bruge som freelance projektleder