Har du brug for ekstra resurser!

Sourcing

Obtain virksomheds diagram med fokus på Obtain Sourcing

Obtain sourcing er det nyeste medlem af Obtain Group

Som søsterselskab til Obtain Technologies er vi ansvarlige for at generere arbejde gennem forretningsudvikling på de skandinaviske markeder. Ud over at generere projekter og supportopgaver har vi ansvaret for at identificere, kvalificere og levere de bedste freelance ressourcer på markedet. 

Hvad enten du har brug for ekstra resurser eller gerne vil være en del af Obtain Sourcings netværk, er du mere en velkommen til at kontakt os.

Forespørg om konsulent CV

Vi er eksperter i at leverer de bedste freelance ressourcer på markedet. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt os på telefon: +45 70 10 95 00 eller indtast dine oplysninger i formularen herunder.

8 + 2 =

Din kontaktperson
Alexander Andersen

Alexander Andersen

Direktør

Obtain Certification logo

Obtain certificering

På grund af manglende resurser og den store efterspørgsel på kvalificerede medarbejder på de skandinaviske markeder, oplever mange en markant stigning i udenlandske rekrutteringsfirmaer, som med deres aggressive markedsføring spammer med profiler og CV’er,  uden altid at have kompetencen til at tjekke kvaliteten eller profilens match til opgaven. 

For at sikre kvaliteten af de resurser vi tilbyder til vores kunder, har vi implementeret vores egen Obtain certificering. Alle de freelance ressourcer vi arbejder med får således et Obtain Certificerings stempel. Hver certificeret person gennemgår test og prøver, som er udført af vores interne eksperter inden for deres respektive områder og færdigheder. Når personen har gennemført testene og prøverne tilfredsstillende, opnår de deres certificering. Dette er et vigtigt element i at matche profil, kompetencer og erfaring med vores kunders opgaver. 

Icon for Assignment Portal

Assignment Portal

Vores certificerede freelance-partnere har adgang til vores Assignment Portal, hvor vi vil være i stand til at uploade og modtage bud fra vores freelancere. De job, der ligger i vores assignment portal, er reelle opgaver, der er lagt ud af en konsulent fra Obtain Sourcing.

Icon for Assignment Portal