OBTAIN SOURCING

Bliv IT-konsulent

Bliv en del af Obtains Sourcing netværk af freelance IT-konsulenter.

Bliv freelance IT-konsulent hos Obtain Sourcing

Gør din hverdag som freelance IT-konsulent nemmere, og bliv en del af Obtains Sourcing netværk af freelance konsulenter. Her hjælper vi dig med at finde de helt rigtige opgaver til din profil. Vi hjælper dig også med at styr på din kontrakt, så du undgår ansættelseskomplikationer.

 
 

Tilværelsen som freelance IT-konsulent har mange fordele. Du får stor fleksibilitet i hverdagen, og en enorm professionel frihed, som er svær at finde i andre karriereveje. Har du fx. en periode med ekstra tid på hånden, kan du fylde den tomme plads i kalenderen op med freelanceopgaver. Mange sætter stor pris på freelance-livet, og få går tilbage til faste ansættelser, når de har opdaget den store frihed og fleksibilitet, som freelance-livet giver.

 

En af de svære ting ved at være freelance IT-konsulent er dog, at det kan være svært at finde virksomheder med behov for hjælp på egen hånd. Det kræver nemlig både held, og en stor indsigt i branchen, hvis man skal høre om projekterne og stillingerne, inden de bliver snuppet af andre.

 

Den del af freelance-livet slipper du for, når du bliver en del af vores netværk for freelance IT-konsulenter. Her finder vi projekter, der passer til dig, så du slipper for at bruge tiden på det. Vi har forbindelser til både mindre og større virksomheder, og vi løser en bred vifte af forskellige freelanceopgaver indenfor IT.

 

Modtag dine freelanceopgaver over mail her. 

Interesseret i at høre mere?

Kontakt Alexander 

Med Obtain Sourcing som partner

Når du vælger at bruge Obtain Sourcing som partner i freelance-tilværelsen, får du muligheden for at opbygge en troværdig IT-konsulent-profil, mens du løser opgaver, som passer til dine kompetencer.

Som IT-konsulent i vores freelance-netværk får du altid en fair timepris, som matcher de kompetencer du har.

Gør din hverdag som freelance IT-konsulent nemmere, og bliv en del af Obtains Sourcing netværk af freelance konsulenter. Her hjælper vi dig med at finde de helt rigtige opgaver til din profil.

Modtag dine freelanceopgaver over mail

Det er nemt og gnidningsfrit at skrive sig op til opgaver og modtage dem. Når du tilmelder dig vores netværk, skal du svare på nedenstående spørgsmål, og derefter vil de relevante projekter lande i din e-mail-indbakke.

 

Er du på udkig efter en IT-konsulent?

Få adgang til et bredt netværk af kompetente IT-konsulenter via Obtain Sourcing.

Igennem vores store netværk driver vi forretningsudvikling på de skandinaviske markeder, hvor vi gennemfører projekter og supportopgaver.

Vi hjælper vores kunder og virksomheder med deres behov for kompetente konsulent- og udviklingsydelser. Derudover hjælper vi vores kunder med at tage ansvar for freelance ressourcer på kortere eller længerevarende opgaver.

Dynamics 365 Business Central
Scroll to Top