OBTAIN SOURCING

Find en IT-konsulent til jeres næste projekt

Hos Obtain Sourcing har vi et stærkt netværk af IT-konsulenter, der sikrer, at I hurtigt kan komme i gang med jeres IT-projekt.

Få adgang til et bredt netværk af kompetente IT-konsulenter

Igennem vores store netværk driver vi forretningsudvikling på de skandinaviske markeder, hvor vi gennemfører projekter og supportopgaver.

Vi hjælper vores kunder og virksomheder med deres behov for kompetente konsulent- og udviklingsydelser. Derudover hjælper vi vores kunder med at tage ansvar for freelance ressourcer på kortere eller længerevarende opgaver.

 

Vi ved, hvor vigtig processen er for vores kunder – derfor har vi skabt en effektiv proces:

Interesseret i at høre mere?

Kontakt Alexander

(Kræver login)

Med Obtain Sourcing som partner får du

Adgang til 5.000+ freelancere

Hos Obtain Sourcing skræddersyer vi en service til dig og dine behov for freelance IT-konsulenter. Indenfor 3 hverdage modtager du 1-3 relevante IT-konsulenter til din efterspørgsel.

Med en database på mere en 5.000 IT-konsulenter i Danmark og 24/7 overvågning på deres ledighed, er du altid garanteret at have en IT-konsulent til dit IT-projekt indenfor kort tid.

Hurtig kontakt

Når du har udfyldt kontaktformularen bliver du ringet op inden for 3 timer for at afdække den nøjagtige opgave.

Efter 3 hverdage får du tilsendt 1-3 matchende konsulent CV’er til opgaven, der er blevet interviewet og prisforhandlet.

Du får et uforpligtende møde med disse konsulenter for at afdække kemi og spørge ind til deres kundskaber for at se om det er et match. 

En partner, der tager udgangspunkt i dine behov

Uanset om du har behov for én konsulent et par dage om ugen eller flere konsulenter på fuldtid – har vi løsningen til det lille team såvel som enterprise.

Du skal nå dine mål og deadlines. Derfor får du en skræddersyet overvågning til nøjagtig de kompetencer, du skal bruge på dit team. Så kan du altid tilføje kapacitet til dit team, når du har brug for det.

Find din næste IT-konsulent hos Obtain Sourcing

Et lille udpluk af de freelance IT-konsulenter, som vi kan tilbyde til jeres næste IT-projekt: 

Efterspørg en konsulent

Freelance VS fastansat

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge en freelance konsulent fremfor en fastansat, så se med her i video, hvor Alexander fortæller lidt om processen, fordele og ulemper ved freelance konsulenter.

Scroll to Top