Find jeres nye SQL konsulent gennem Obtains store netværk.

Hvis I har brug for hjælp til implementering af SQL-installationer eller en opgradering af jeres nuværende systemer, kan I finde det rette match til opgaven her. Uanset størrelse eller kompleksitet, har vi den rette SQL konsulent i vores netværk, som står klar til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores SQL konsulenter kan hjælpe jer.

Hvad kan en SQL konsulent?​

Kort og godt kan en SQL konsulent hjælpe med at sikre, at IT-fundamentet i jeres virksomhed fungerer optimalt.

SQL er nemlig en forkortelse for Structured Query Language, og det er verdens mest udbredte programmeringssprog benyttet til databaser. Dette database-sprog bruges til at organisere data, og er mere eller mindre hele fundamentet for jeres virksomheds IT-system. Således vil forretningskritiske systemer som fx. AX og NAV være bygget på fundamentet af servere, som eksempelvis Microsoft SQL.

Derfor er det selvfølgelig ekstremt vigtigt, at fundamentet er i orden og vedligeholdt, så de forretningskritiske systemer fungerer som de skal. Det er bl.a. dette som en SQL konsulent kan hjælpe jer med at sikre.

Derudover kan de hjælpe med design og installation af SQL-servere, optimere performance på dem og derudover hjælpe med problemløsning og generel support. 

Kontaktperson

Alexander L. Andresen

Kontakt mig gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat til netop jeres virksomhed og behov.

Få hjælp til at finde jeres nye SQL Konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Brug vores store netværk af konsulenter til at finde lige akkurat den SQL konsulent, der passer til jeres behov. Vi har et bredt netværk af højtkvalificerede fagpersoner, som står klar til at hjælpe jer med SQL.

Mange af vores kunder har været hos os i mere end 10 år. Det fortæller os, at vi gør noget rigtigt. Vi sætter eksempelvis en ære i, aldrig at efterlade vores kunder med uløste problemstillinger, og altid tilbyde konsulenter der er fleksible og går længere end de fleste.

Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvordan vores SQL konsulenter kan hjælpe jer.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Få hjælp til at finde jeres nye

SQL Konsulent

Vi er specialister indenfor Sourcing området.

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til at finde den perfekte specialist, kan vi hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og lad os sammen finde jeres nye specialist

Fordele ved at tilknytte en SQL konsulent

Uanset opgaven, kan du finde en SQL konsulent i vores netværk, som kan løse den. Uanset hvor komplekse de er, har vi en person klar til at klare opgaven for jer.

Derfor vil en SQL konsulent kunne hjælpe jer til at træffe de bedste valg for jeres virksomhed, når det kommer til selve det forretningskritiske IT-fundament.

Dette vil en SQL konsulent kunne hjælpe jer med:

  • Problemløsning og fejlfinding
  • Opbygning og installation af SQL server
  • Assistance til programmering
  • Fleksible løsninger
  • Hurtigt og effektivt arbejde
  • Datamigrering
  • Drift-tjek

Find jeres nye SQL konsulent gennem Obtain