REDUCER TIDEN MED EN AUTOMATISERET TEST

Automatiseret regressionstest

Reducerer tid og kræfter, som testen kræver, og opnår et mere pålideligt output hurtigere.

Automatisering af test

Når systemer opdateres, kan der ske ændringer, som har betydning for dit arbejde og funktioner i systemet, som pludselig ændres. 

Derfor er det en god ide at sætte en regressionstest op i systemet, som sikrer at der ikke sker fejl ved en opdatering.

Automatiseret regressionstest er en metode til, at reducere tiden og kræfterne, som testen kræver, og den kan samtidig levere et mere pålideligt output hurtigere. Det gør man ved at lave og udføre scripts til test af et systems funktioner ved sammenligning af det faktiske resultat med det forudsagte eller ønskede resultat.

Hvorfor automatisere regressionstest

1 OPTIMER TIDSFORBRUG

1 OPTIMER TIDSFORBRUG

Når opsætningen af den automatiserede test er på plads, kan de automatiserede test køres igen og igen uden ekstra omkostninger, og de kan afvikles både hurtigere og oftere end en manueltest, hvilket giver virksomhederne mulighed for at tilføje funktioner og forbedringer, selv på daglig basis hvis de vil.

2 HØJNER KVALITET

2 HØJNER KVALITET

Med automatiseret test udføres test trinene nøjagtig ens hver gang, og der føres altid arkiv over resultaterne. Det eneste man skal sørge for er, at test-scriptene er opdateret, så de afspejler opdateringer i den software, der skal testes.

3 BEDRE TESTDÆKNING

3 BEDRE TESTDÆKNING

Automatiseret test giver mulighed for at udvide omfanget af testen, de giver mulighed for at teste bredere og dybere. Test der tager for lang tid når de udføres manuelt, kan gennemføres som automatiseret test, da scriptet kan køre uden opsyn.

Automatiserings Værktøjer

Når en test skal automatiseres

Kan man benytte forskellige værktøjer, afhængigt af, hvad der skal testes og med hvilket formål. Som udgangspunktet benytter vi enten Executive Automats (EA) eller Regression suite Automatiseringsværktøj (RSAT).

 

Vi sikrer en løsning

Som tager udgangspunkt i jeres nuværende situation, samt støtter op om fremtidige versioner og med forretningsmæssige mål.

Bliv klogere på Executive Automats

Executive Automates er et topmoderne automatiserings testværktøj, der optimerer din proces i forbindelse med Microsoft’s ”One Version service updates” koncept. Man vil opleve som kunde at Microsoft jævnligt frigiver opdateringer af større eller mindre omfang, men Microsoft sætter krav om, at man ikke må være på en ældre version, der er mere end 3 service opdateringer bagud. Med Executive Automates kan du nemt optage dine forretningsprocesser, ved den indbygget optagerfunktion, sammensætte test cases, udføre negativ, parallel, performence og integrations tests, og du kan spare op til 65% på dit normale testforbrug.

Lad os hjælpe dig med dine automatiseret test

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til opsætning og implementering af et nyt ERP-system, automatiseret test eller lignende, hjælper vi hellere end gerne hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Vi kan hjælpe jer med at sætte det op på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Scroll to Top