FÅ OVERBLIKKET OVER VIRKSOMHEDENS FORRETNINGSPROCESSER

ERP-system

Et system, der styrer og integrerer virksomhedens aktiviteter, når det kommer til økonomi, forsyningskæden, drift, rapportering, produktion og personalestyring.

Hvad er et ERP system?

Et ERP (Enterprise Resource Planning) system er ofte omtalt som et regnskabsprogram eller et økonomisystem. Altså et system, der kan håndtere og styre virksomheders økonomi, bogholderi og bogføring. Og det er for så vidt også helt korrekt. Men et ERP system kan meget mere end det.

Det er en software til administration af virksomhedsprocesser, som styrer og integrerer virksomhedens aktiviteter, når det kommer til økonomi, forsyningskæden, drift, rapportering, produktion og personalestyring.

Tidligere har mange virksomheder haft forskellige processer for regnskab, økonomi og HR, hvor de forskellige softwares ofte arbejdede adskilt. Og dermed ikke har de kunne kommunikere med hinanden. ERP systemer løser den problemstilling, ved at samle alle disse processer i et samarbejde, så man får én sammenhængende platform.

ERP-system Check

Har I brug for et ERP-System Check? Så lad os hjælpe jer.

   

Med vores ERP-System Check får I en komplet gennemgang og oversigt af jeres nuværende ERP-system, med indblik i, hvor der kan optimeres og forbedres, så I får det bedste output af jeres data og forretningsprocesser.

  

Hvordan skaber et ERP system værdi?

Et ERP system er et ressourcestyrings-program, der kan styre alle de transaktionelle processer, der foregår i hverdagen i jeres virksomhed.

Formålet med et ERP system er at sætte alle virksomhedens aktiviteter i system. På den måde får I et bedre overblik over dem. I sidste ende vil det give stor værdi, fordi I vil spare tid, øge produktiviteten, styrke konkurrenceevnen og som følge deraf, få en bedre bundlinje.

Selvom Enterprise indgår i navnet, er det ikke kun de helt store og globale koncerner, der bruger ERP systemer. Faktisk vil virksomheder i alle størrelser have gavn af et godt ERP system

Skab værdi i din forretning med ERP-system

Tre tegn på, at I har brug for et ERP system

Er I i tvivl om jeres virksomhed har behov for et ERP system, er her nogle klokkeklare tegn på, at I har brug for et nyt system. Hvis man kan genkende dem, bør ens virksomhed overveje at investere i et ERP system.

1

Nuværende software-funktioner giver ikke mulighed for vækst

Måske har de grundlæggende funktioner i jeres nuværende software fungeret fint, men hvis den sætter grænser for markedsudvidelse, er det på tide at få et system der kan klare udfordringerne.

2

I arbejder med forskellige
systemer

Hvis man arbejder med flere forskellige systemer, er der større risiko for, at de ikke taler ordentligt sammen. Hvis I er trætte af spilde tid og ressourcer, er det tid til et ERP system.

3

I har problemer med at opfylde kundernes forventninger

Både medarbejdere og kunder er mobile, så hvis systemet ikke er, bør I investere i et system, der opfylder alle behov. På den måde vil medarbejderne i højere grad have værktøjerne til at imødekomme kundernes forventninger.

Derfor bør I bruge et ERP system

Med et ERP system er det nemt og overskueligt at holde øje med alt, hvad der kommer ind og ud af jeres virksomhed. Når al data er samlet på ét sted, vil man kunne effektivisere den daglige drift af virksomheden. På den måde kan systemet hurtigt komme jer til gavn, når der skal træffes vigtige beslutninger om virksomheden. Derfor kan man med rette kalde ERP for livsnerven i enhver virksomhed.

Fem fordele ved et ERP system

Minimerer dobbeltarbejde

Når først et ERP system er implementeret i jeres virksomhed, vil I undgå meget af jeres dobbeltarbejde. Det er slut med at taste samme data ind flere steder, fordi I bruger forskellige systemer til forskellige oplysninger.

Mere fleksibilitet

Hvis man arbejder i en større virksomhed, hvor mange afdelinger skal arbejde sammen, vil et ERP system være til stor gavn. Her vil al data nemlig være samlet ét sted, hvorfor man ikke skal lede flere steder.

Færre fejl

Med et ERP system, vil I begå færre fejl, og dermed få færre reklamationer. Kunderne får det de har bestilt i første omgang, og jeres regninger bliver automatisk betalt, så I undgår rykkere.

Effektivisering af processer

Med et ERP system vil de fleste af processerne i jeres virksomhed blive mere effektive. Derfor vil virksomheden bruge færre penge, og i stedet tjene flere.

Bedre lager-overblik

Når man bruger et ERP system vil du få et bedre overblik over dit lager, og hvad der eventuelt mangler. På den måde får du også et bedre grundlag at vurdere leveringstider ud fra.

Omfattende virksomhedsadministration

Sørg for kontinuitet i virksomheden med en skybaseret løsning, der forbinder salgs-, service-, økonomi- og driftsteams, så de kan indføre og levere resultater hurtigere.

Øg den økonomiske synlighed og performance

Sørg for kontinuitet i virksomheden med en skybaseret løsning, der forbinder salgs-, service-, økonomi- og driftsteams, så de kan indføre og levere resultater hurtigere.

Afslut projekter til tiden og under budgettet

Opnå en vellykket projektafvikling og rentabilitet med planlægning, ressourcetildeling, sporing, efterkalkulation, fakturering, regnskab og intelligens i realtid.

ERP systemer til små og mellemstore virksomheder

Dynamics 365 Business Central som ERP system til SMV

En af de muligheder I har, hvis I skal implementere et ERP system, er Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det er et system, som passer rigtig godt til specielt de små og mellemstore virksomheder.

Systemet har bl.a. den store styrke, at det spiller sammen med Microsofts andre programmer som PowerBI og Microsoft Office 365. Det giver en utrolig god og agil synergi-effekt i virksomheden, at disse systemer spiller sammen.

ERP system, der kan tilpasses efter behov

Business Central er bygget på den samme tekniske platform, som globalt anerkendte økonomisystemer som Microsoft Dynamics NAV og Navision, som er forgængeren til Business Central. Dette system står altså på virkeligt stærkt teknisk fundament, og er en videreudvikling, som passer til tidens behov for online-løsninger.

Løsningen er nem at tilrette til den enkelte virksomhed, således at den tilpasses virksomhedens størrelse og behov. Løsningen kan både leveres i skyen, On-Premise eller som hybrid.

ERP systemer til Enterprise virksomheder

Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management til store virksomheder

Microsoft 365 Finance & Supply Chain Management er udviklet til de helt store virksomheder og koncerner, og er efterfølgeren til Microsoft Dynamics AX.

Med Dynamics 365 F&SCM får du det totale overblik over hele virksomhedens økonomi, forsyningskæde og produkter. 

Er du interesseret i at høre mere om ERP systemer?

Vi tilbyder kompetent rådgivning om den rigtige ERP løsning, der passer til din virksomhed. Udfyld formularen eller ring til os på tlf. +45 7210 9500

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.
Scroll to Top