ERP-LØSNING TIL GLOBALE VIRKSOMHEDER

Microsoft Dynamics AX

Efterfølgeren til Microsoft Axapta, og forgængeren til Dynamics 365 Finance & Operations.

Ønsker du vedligeholdelse eller opgradering af Dynamics AX, så lad os hjælpe dig. 

Microsoft Dynamics AX ERP-system

Dynamics AX er et effektiv ERP-system til økonomi og drift på tværs af landegrænser. Den hjælper globale virksomheder med at organisere, automatisere og optimere deres processer i det lokale miljø, i skyen eller via hybrid implementering. Den er en del af Microsoft Dynamics-pakken af intelligente virksomhedsprogrammer.

Microsoft Dynamics AX er efterfølgeren til Microsoft Axapta, og forgængeren til Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

  

Det er vigtigt at pointere at Dynamics AX er et ældre ERP system, hvor supporten nu er ophørt. At supporten er ophørt, betyder ikke at du ikke kan bruge det længere, men det betyder, at Microsoft ikke længere forbedrer produktet, og at garantikravet ophører. Læs mere om det her

  

Ny bogføringslov > Digital bogføring

Vær også obs på de den nye bogføringslov, om krav til digital bogføring. Læs mere om de nye regler for digital bogføring pr. 1. juli 2024 her.

Hvis I bruger Microsoft AX i dag, anbefaler vi at I enten sørger for vedligeholdelse, samt tilretninger i forhold til den nye bogføringslov, eller at I opgraderer til Dynamics 365 (Finance & Supply Chain Management eller Business Central). 

Tag endelig fat i os, hvis I ønsker kompetent og ærlig rådgivning omkring valg af ERP-system. 

Ønsker du drift og vedligehold af Dynamics AX?

Der er stadig en del virksomheder, som fortsat kører på AX, men ofte kræver det ekstra vedligeholdelse og drift. Dette kan vi hjælpe med ved bl.a. at tilbyde Application Management Service og Automatiseret test.  

 

Opgradering fra Dynamics AX

Overvejer I at opgradere jeres nuværende Dynamics AX løsning, så bør I overveje Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (F&SCM).

F&SCM er efterfølgeren af Dynamics AX og her får I alle de nyeste funktioner, og alle de vigtige opdateringer.

Hvis jeres virksomheds behov har ændret sig, og jeres ERP-system kræver noget andet, kan I også se nærmere på Dynamics 365 Business Central

Er du i tvivl, så læs sammenligningen af de to ERP-systemer her 

  

Rådgivning om det rigtige valg af ERP-system

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på opgradering fra AX, og finder en skræddersyet løsning, der passer til jer. 

Kontakt os, hvis du ønsker kompetent og ærlig rådgivning til skift af ERP-system. 

ERP-system Check

Har I brug for et ERP-System Check? Så lad os hjælpe jer.

   

Med vores ERP-System Check får I en komplet gennemgang og oversigt af jeres nuværende ERP-system, med indblik i, hvor der kan optimeres og forbedres, så I får det bedste output af jeres data og forretningsprocesser.

  

Brancher vi har hjulpet

Vi hjælper vores kunder med både opgradering og vedligeholdelse af Dynamics AX. 

 

Har du brug for hjælp til at skifte fra AX til Dynamics 365?

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til opsætning, implementering eller opgradering af et nyt ERP-system, hjælper vi hellere end gerne hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.
Scroll to Top