Intelligent forretnings applikationer

Microsoft Dynamics 365

Rundt om Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er en række applikationer, der kan forene både CRM- og ERP-løsninger i en samlet Cloud løsning, og med nye specialbyggede applikationer der hjælper med at styre specifikke forretningsfunktioner såsom økonomi, salg, produktion og kundeservice. Teknologien kan integreres med Microsoft 365 (Office, Teams etc.) for at forbinde den ‘strukturerede arbejdsgang’ for forretningsapplikationer med den ‘ustrukturerede arbejdsgang’ for samarbejde og produktivitet.

  • microsoft-icon dynamics-logo

Dynamics 365 Finance and Operations

Dynamics 365 Finance
Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management er i dag sammensæt af følgende applikationer:
D365 Finance

Finance – automatiser og moderniser din lokale eller globale finansielle drift med Dynamics 365 Finance. Du får muligheden for at overvåge dine finansielle resultater i realtid, forudsig fremtidige resultater, muligheden for at træffe beslutninger baseret på data og ikke formodninger, skabe den nødvendige fleksibilitet og understøtter jeres vækst.

Finance indeholder følgende funktionsområder: Kreditor, Debitor, Budgettering, Kontant- og bankstyring, Omkostningsregnskab, Udgiftsstyring, Økonomirapportering, Anlægsstyring, Finans- og økonomirapportering, Projektstyring og regnskab og funktionalitet til understøttelse af den offentlige sektor.

D365 Supply Chain Management

Supply Chain Management – opret en forbundet og robust forsyningskæde for at sikre forretningskontinuitet og reducere omkostningerne.

Supply Chain Management indeholder følgende funktionsområder: Aktivadministration, Omkostningsregnskab, Omkostningsstyring, Lagerstyring, IoT-intelligens, Varedisponering, Indkøb og forsyning, Administration af produktoplysninger, Produktionsstyring, Salg og marketing, Servicestyring, Transportstyring og Lokationsstyring.

D365 Commerce

Commerce – bygget på de gennemprøvede Dynamics 365 Retail-funktioner – leverer en omfattende flerkanalsløsning, der forener ledelse, detailhandel, callcenter og digitale oplevelser. Dynamics 365 Commerce giver dig mulighed for at opbygge brandloyalitet gennem personaliserede kundeaftaler, øge indtægterne med forbedret medarbejderproduktivitet, optimere driften for at reducere omkostningerne og fremme forsyningskædens effektivitet og i sidste ende levere bedre forretningsresultater.

D365 Customer Service

Customer Service – Giver dig muligheden for at fastholde kunden sikkert gennem helt services forløbet, samtidige med at du altid har et 360-graders overblik over hver kundes supportoplevelse. D365 Customer Service forener support på tværs af applikationer og kanaler, så du kan opfylde kunden behov og skabe personaliserede selvbetjeningsløsninger, lære af dine kunderelationer

D365 Project Operations

Project Operations – Giver dig muligheden for at optimere udnyttelsen af dine ressourcer, fremskynde projektlevering og maksimere rentabiliteten.

Med Project Operations kan du forbinde dit salgs-, ressourcehåndterings-, projektstyrings- og regnskabsteam i en applikation, så du kan gennemføre dine projekter succesfuldt og rentabelt.

Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management fremtræder som en applikation i dagligdagen, men efter den nye prisstruktur sælges de som individuelle applikationer.

Dynamics 365 Business Central

D365 Business Central er et komplet økonomisystem til små og mellemstore virksomheder. D365 Business Central fungerer i tæt samspil med andre cloud-tjenester og Applikationer fra Microsoft, Power-platformen med Power BI, Power Apps og Power Automate.

Driv din virksomhed hvor som helst –

På kontoret, hjemme eller på farten

Læs mere om Business Central her

Business Central Platform

Hør nærmer om hvordan vi kan hjælpe dig med Dynamics Business Central

Power BI

Power BI Dashboard

Power BI arbejder med modeldrevne apps i Common Data Service for at levere en selvbetjeningsanalyseløsning. Power BI-tjenesten opdaterer automatisk de viste data. Med Power BI Desktop eller Office Excel Power Query til redigering af rapporter og Power BI til deling af dashboards og opdatering af data fra modeldrevne apps eller Dynamics 365 apps, såsom Dynamics 365 Sales og Dynamics 365 Customer Service. Integrering af Power BI med Common Data Service giver personalet i din organisation en effektiv måde at arbejde med data på.

Saml din date i et enkelt dashboard.

Opret forbindelse til det, der betyder noget for dig. Excel-regneark, lokale datakilder, big data, streamingdata og cloud-tjenester: det betyder ikke noget, hvilken type data du vil have, eller hvor de bor, tilslut til hundredvis af datakilder med Power BI. Flere kilder tilføjes hver måned.

Læs mere om Power BI her

Dynamics 365 Power Apps

Power Apps er en række apps, tjenester og dataplatforme, der giver et hurtigt applikationsudviklingsmiljø til at oprette brugerdefinerede apps til dine forretningsbehov. Ved hjælp af Power Apps kan du hurtigt oprette tilpassede forretningsapps, der opretter forbindelse til dine forretningsdata, der er gemt enten i den underliggende dataplatform (Common Data Service) eller i forskellige online og lokale datakilder (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, SQL Server osv.).

Applikationsudvikling

Apps, der er bygget ved hjælp af Power Apps, giver dig muligheden for at omdanne manuelle forretningsprocesser til digitale automatiserede processer, med indbygget forretningslogik. Desuden har apps, der er bygget ved hjælp af Power Apps, et responsivt design og kan køre problemfrit i browser eller på mobile enheder (telefon eller tablet). Power Apps “demokratiserer” den brugerdefinerede forretningsapp-opbygningsoplevelse ved at give brugerne mulighed for at oprette funktionsrige, tilpassede forretningsapps uden at skrive kode.

Power Apps giver en dynamisk platform, der tillader at interagere med data og metadata, anvende forretningslogik, oprette brugerdefinerede stik og integrere med eksterne data.

Dynamics Power Apps

Kom hurtigt i gang

Gør dit team i stand til at begynde at bygge og lancere apps med det samme ved hjælp af færdigbyggede skabeloner, træk og slip-funktionalitet og hurtig implementering – og installer derefter løbende forbedringer efter behov.

Læs mere om Power Apps her

Dynamics 365 Power Automate

Bevar fokus på de vigtige ting og automatiser resten.
Strømlin gentagne opgaver og papirløse processer med Microsoft Power Automate, så du kan fokusere på de mest vigtige ting.

Læs mere om Power Automate her

Øg produktiviteten

Byg tidsbesparende arbejdsgange i alt fra individuelle opgaver til store systemer med problemfri integration ved hjælp af hundredvis af forudbyggede stik.

Automatiser Sikkert

Gør alle i stand til at opbygge sikre arbejdsgange med en guidet oplevelse med lav kode, uden kode til at automatisere hverdagslige opgaver med robot-procesautomatisering (RPA).

Intelligente arbejdsgange

Automatiser tidskrævende manuelle opgaver med indbyggede AI-funktioner, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på strategiske muligheder med høj værdi.

Dynamics 365 Finance

D365 Finance giver en indsigt og et overblik, der bidrager til at prioritere de daglige gøremål. Både økonomi, nøgletal og status på opgaver kan løbende følges. Ændrer forretningsbehovene sig er det nemt at tilpasse løsningen.

Løsningen giver et godt rapporteringsgrundlag til både organisationen og revisionen.

D365 Finance understøtter alle de kendte finansielle funktioner som budgetlægning, bogføring og regnskabsaflæggelse, udeståender, udgiftsstyring, likvitetsstyring og rapportering.

Læs mere om D365 Finance her

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management

Med D365 Supply Chain Management applikationen få du funktionalitet inden for områderne produktionsstyring, lager, warehouse management og transport. Applikationen er tæt integreret med de øvrige applikationer i D365.

Få effektiv logistik med Dynamics 365 Supply Chain Management

Med D365 for Supply Chain Management i sammenhæng med Finance har man værktøjerne til at yde den optimale kundeservice til kunden. Lige fra tilbud og ordreoptagelse til levering til kunden samt eftersalg og service stiller løsningen værktøjerne til rådighed. Avancerede funktioner til warehouse management underbygger effektivt pluk og forsendelsesprocesserne.

Dynamics 365 Commerce

D365 Commerce – bygget på de gennemprøvede D365 Retail-funktioner – leverer en omfattende omnichannel-løsning, der forener backoffice, butik, callcenter og digitale oplevelser. D365 Commerce giver dig mulighed for at opbygge brandloyalitet gennem personaliserede kundeengagementer, øge indtægterne med forbedret medarbejderproduktivitet, optimere driften for at reducere omkostningerne og øge effektiviteten i forsyningskæden og i sidste ende levere bedre forretningsresultater.

Læs mere om Dynamics 365 Commerce her

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales

D365 Sales er Microsofts CRM-løsning. Her kan salgs- og marketingafdelingen pleje kunderelationer, styrke vidensdeling og få indsigt i salgsindsatser.

CRM-løsningen faciliterer også et styrket samarbejde mellem salg og marketing om kundepleje, events og kampagner.

Se video om Dynamics 365 Sales her

Dynamics 365 Marketing

Skab problemfrie kundeoplevelser via marketingautomatisering, delte data og forretningsprocesser, der har forbindelse til Dynamics 365 Sales, så genereringen af kundeemner forøges, og du kan pleje kundeemner på en produktiv måde.

Tilrettelæg kundekampagneforløb

Du kan let tilrettelægge tilpassede kampagneforløb med flere kanaler, der leverer den rette meddelelse på det rette tidspunkt i den rette kanal, så der skabes frugtbare relationer.

Træf kvalificerede beslutninger

Få en bedre performance i automatiseret marketing med AI-baseret indsigt, rangering af kundeemner og brugerdefinerede dashboards, og få en 360 graders visning af kunder via integration med Dynamics 365 Customer Insights.

Skab vækst med en fleksibel platform

Tilpas og udvid funktionerne i Marketing ved let at oprette forbindelse til de apps og tjenester, du allerede bruger. Indbyggede funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger hjælper dig med at overholde GDPR-reglerne og retningslinjerne for tilgængelighed.

Læs mere om D365 Marketing her eller se en video her

Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 Customer-Service

Styrk dine kunderelation

Opbyg brandtilhørsforhold og kundeloyalitet med D365 Customer Service. Styrk dine teams med de strømlinede data og den samlede teknologi, de har brug for til at levere problemfrie, tilpassede oplevelser.

Saml teknologien

Gør oplevelserne for helpdesk-medarbejderen og kunden mere enkle via én komplet kilde til kundedata ved hjælp af en enkelt platform, der kan udvides.

Læs mere om D365 Customer Service Insights her

Dynamics 365 Talent

Når medarbejderne lykkes, gør din forretning det også

Skab en arbejdsplads med et arbejdsmiljø, hvor mennesker og forretning trives med D365 Human Resources, HR-løsningen, hjælper med at tage bedre vare på dine teams. D365 Human Resources er med til at skabe en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor mennesker og forretning trives.

Dynamics 365 Talent

Talent Attract

Talent omfatter Attract, som kan hjælpe dig med at identificere, interviewe og ansætte kandidater, der har de færdigheder, som organisationen skal bruge.

Læs mere om D365 Talent Attract her

Talent onboard

Når du går fra rekruttering til ansættelse, kan Onboard-appen hjælpe dig med at præsentere din nye medarbejder for organisationen ved at angive nøjagtige forventninger, give de nødvendige oplysninger for at komme godt i gang, introducere dem for kollegerne og klæde dem på til deres nye rolle.

Læs mere om D365 Talent Onboard her

Dynamics 365 Project Operations

Få udbytte af dine projekter

D365 Project operations hjælper dig med at levere rentable projekter til tiden og inden for budgetrammen og samtidig øge medarbejderproduktiviteten.

D365 Project operations hjælper med at tracke og arbejde effektivt med alle faser i et projekt fra booking, til planlægning af ressourcer og tidsregistrering.

Læs mere om D365 Project operations her

Dynamics 365 Field Service

Få en problemfri prioritering af opkald

D365 Field Service, der gør det muligt at udsende den rette ressource på det rette tidspunkt og til det rette sted – og med alle de værktøjer, der skal bruges for at få succes første gang.

 

og udsendelse af teknikere ved at kombinere Field Service med D365 Customer Service, så du sikrer en samlet arbejdsgang, mens driftsomkostningerne reduceres.

Læs meres om D365 Field Service her

Se hvordan man bruger D365 Field Service