Microsoft Dynamics 365

DEN KOMPLETTE ERP-LØSNING

Tilpas din forretning, skab innovation og levér driftsikkerhed til kunderne ved at bruge Microsofts Dynamics 365′ alsidige virksomhedsprogrammer.

Hvad er Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er en række applikationer, som forener CRM– og ERP-løsninger i én samlet Cloud-løsning. Disse applikationer styrer jeres forretningsfunktioner, såsom salg, økonomi, produktion, lagerstyring, logistik, kundeservice og giver et samlet overblik over hele forretningen. 

Microsoft Dynamics 365 teknologien kan også integreres med Power Platforme og Microsoft 365 (Office, Teams etc.). Der kan man forbinde den ‘strukturerede arbejdsgang’ for forretningsapplikationer med den ‘ustrukturerede arbejdsgang’ for samarbejde og produktivitet. Microsoft Dynamics 365 er på den måde et glimrende middel til at understøtte effektivt samarbejde på tværs af organisationen. Samtidig kan den vokse i takt med virksomhedens behov.

 

Læs  mere om, hvad Microsoft Dynamics indeholder herunder. 

Vores Microsoft Dynamics løsninger

ERP-løsning til små og mellemstore virksomheder

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Forbind dine teams med en enkelt løsning uanset virksomhedens størrelse med Microsoft Dynamics 365 business central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central sørger for kontinuitet i virksomheden med en skybaseret ERP-løsning, der forbinder salgs-, service-, økonomi- og driftsteams, så de kan indføre og levere resultater hurtigere.

Det henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder. Når man vælger Business Central, får man en forretningsløsning, som gør virksomhedens økonomistyring og kritiske forretningsprocesser bedre.

Samtidig får man med Business Central indsigt i virksomhedens tilstand i forhold til bl.a. økonomi og salg. Via transformation af data, får man ny indsigt, som hjælper til et bedre grundlag at træffe beslutninger ud fra.

Løsningen kan leveres i skyen, on premise eller som hybrid. 

Tillægsprodukter til Dynamics 365 Business Central

Continia Document Capture

Accelerér din produktivitet og automatisér dine daglige processer.

Document Capture er en komplet løsning til at importere, registrere, godkende og arkivere købsfakturaer og kreditnotaer direkte i Business Central. Andre dokumenttyper håndteres på samme enkle måde, mens alt dette sker med minimal brugerinvolvering. Det sparer dig både tid og besvær med at skulle registrere indkomne fakturaer manuelt.

Continia Document Output

Opret og håndter dine udgående dokumenter fra Microsoft Business Central med få klik.

Document Output hjælper dig med at oprette og håndtere alle dine udgående dokumenter fra Business Central uden komplicerede manuelle processer. Alt fra at kunne printe alle dokumenter på én gang, til at håndtere XML formater, samt beskyttelse af dine PDF dokumenter. 

 

Continia Payment Management

Komplet betalingssuite, der håndterer alt relateret til betalinger mellem din bank og Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central sørger for kontinuitet i virksomheden med en skybaseret ERP-løsning, der forbinder salgs-, service-, økonomi- og driftsteams, så de kan indføre og levere resultater hurtigere.

Continia Expense Management

Med Continia Expense Management kan du eliminere alle fysiske kvitteringer.

Når dine kolleger har indleveret sine månedlige rejse- og udgiftsrapporter, bruger du ofte alt for meget tid på at gennemgå en masse rodede og uorganiserede kvitteringer.

Continia Expense Management giver dig et let overblik, og du kan nemt håndtere alle typer af indgående udgifter, uden at du skal bruge andre ERP-systemer end Microsoft Dynamics Business Central.

Fordele ved Microsoft Dynamics 365

Skab innovation og driftssikkerhed overalt med Microsoft Dynamics 365.

Microsoft Dynamics 365 indeholder adskillige værktøjer og programmer, der kan booste jeres salg, skabe gode kundeoplevelser, forbedre kundeservice, nedsætte driftsudgifter og meget meget mere.

Med Microsoft Dynamics 365 kan du skabe resultater hurtigere og levere mere værdi på mindre tid. Din virksomhed bliver mere fleksibel til glæde for dine kunder.

  

Er du i tvivl om, hvilket ERP-system du bør vælge, så læs med her.

Tilknyt applikationer

Forbind nemt Dynamics 365-applikationer med de systemer og værktøjer, du allerede bruger, for at tilføje og udvide funktioner til dine eksisterende løsninger.

Integrerbar med andre systemer

Optimer driften, interager på tværs af teams og engager kunderne bedre.

Kom hurtigt i gang

Implementer løsningen, og motivér brugerne til at anvend den – på dage eller uger i stedet for måneder – for hurtigt at opnå og se resultater.

ERP-løsning til store virksomheder

Finance & Supply Chain Management

Microsoft 365 Finance & Supply Chain Management er udviklet til de helt store virksomheder og koncerner, og er efterfølgeren til Microsoft Dynamics AX.

Med Finance & Supply Chain Management får du overblik og indsigt hele vejen rundt, når det kommer til forsyningskæden i din virksomhed. Systemet gør det muligt at arbejde med sammenhængende aktiviteter relateret til driften. På den måde kan produktions-parametrene for de enkelte produkter optimeres.

Når man har en stor virksomhed, vil Finance & Supply Chain Management være en løsning, som indeholder alt det I skal bruge, for at forbedre økonomiske resultater, samtidig med at man minimerer omkostninger i forsyningskæden.

   

Løsningen består af nedenstående applikationer (apps):

   

Dynamics 365 Finance er godt værktøj til at skabe mere overblik i finans- og økonomiafdelingen. Samtidig giver den jer mulighed for at få mere fra hånden i det daglige arbejde. Applikationen giver indsigt og overblik, som bidrager til at prioritere i de daglige gøremål.

Økonomi, nøgletal og status på opgaver kan løbende følges, og hvis forretnings-behovene ændrer sig, er det nemt at tilpasse løsningen.

D365 Finance understøtter alle de kendte finansielle funktioner, som bl.a. budgetlægning og bogføring. Dermed er løsningen også med til at give et godt rapporterings-grundlag til både organisationen og revisionen.

Læs mere om D365 Finance

D365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management er en funktionel løsning inden for produktionsstyring, warehouse management, lager og transport. Samtidig er den selvfølgelig tæt integreret med de andre løsninger i Dynamics 365.


Hvis jeres virksomhed har krav til funktionalitet, når det kommer til logistik eller produktionsstyring, så er denne applikation et rigtig godt udgangspunkt. Med D365 Supply Chain Management får I fuldt overblik over jeres forsyningskæde på tværs af forsendelses-processer og lagersteder.

 

Læs mere om D365 Supply Chain Management

D365 Project Operations

Med Dynamics 365 Project Operations får I bedre udbytte af jeres projekter. Project Operations hjælper jer med at levere rentable projekter til tiden og inden for budgetrammen. På samme tid, vil I også øge medarbejder-produktiviteten.

 

Med D365 Project Operations kan man nemt og effektivt tracke alle faserne i et projekt. Lige fra booking, til planlægning af ressourcer og over tidsregistrering og økonomisk opfølgning.

 

Læs mere om D365 Project Operations

D365 Commerce

Dynamics 365 Commerce (tidligere kaldet D365 Retail) leverer en omfattende omnichannel-løsning, som forener backoffice, butik, callcenter og digitale oplevelser.


D365 Commerce giver jer muligheden for at opbygge brandloyalitet gennem personaliserede kundeengagementer, øge indtægterne med forbedret medarbejderproduktivitet, optimere driften for at reducere omkostningerne og øge effektiviteten i forsyningskæden.

I sidste ende vil det betyde, at I vil kunne levere bedre forretningsresultater.

 

Læs mere om D365 Commerce

Microsoft Office 365

Gør arbejdsdagen nemmere med Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365 er meget mere end “bare” Word, Excel og Powerpoint. Office pakken har meget mere at byde på, og kan være en stor berigelse for din virksomhed.

Den indeholder nemlig en række af smarte værktøjer, som kan være med til at effektivisere arbejdsgangene i jeres virksomhed.

Ved at implementere Office 365 til Dynamics 365 eller Dynamics 365 Business Central, får I en helstøbt forretningsløsning, og godt sammenspil mellem de to løsninger.

CRM-løsninger

Ligesom Microsofts ERP-løsninger er deres CRM-løsninger ligeledes udbudt i apps. Helt præcis 6 forskellige apps: D365 Sales, D365 Sales Professional, D365 Relationship Sales, D365 Customer Service, D365 Field Service og D365 Marketing. CRM er en forkortelse af Customer Relationship Management, og et CRM-system har til formål at samle al information om nuværende og potentielle kunder. På den måde får virksomhederne et glimrende udgangspunkt i forhold til at pleje forretningsforbindelser, samt at bygge bedre relationer til kunderne.

Ved at samle kundeinformation, kundedata, leads, og salgsmuligheder på ét sted, gør et CRM-system det muligt at tilgå relevant og opdateret data nemt og hurtigt.

CRM understøtter dermed dialogen med jeres kunder. De forskellige løsninger er drevet af data, som styrker det daglige arbejde med kunden og den længere planlægning. Hvis du vil dykke dybere ned i hvad CRM-systemer kan gøre for din virksomhed, så kan du læse vores blogindlæg om emnet her.

De forskellige apps er uddybet nedenfor.
D365 Sales
Dynamics 365 Sales samler aktiviteter, strategier og interaktioner med kunden, samtidig med at den sikrer, at data gemmes og deles. På den måde kan man kontrollere opfølgningen på kunden gennem hele livscyklussen og dermed opbygge stærke relationer til kunden.

Således får I alle relevante kundeoplysninger på én platform, og får dermed et bedre overblik over, hvem jeres kunder er.
D365 Customer Service
Med Dynamics 365 Customer Service får I mulighed for styrke jeres kunderelation. D365 Customer Service gør det nemmere end nogensinde før at opbygge brand-tilhørsforhold og kundeloyalitet.

God kundeservice, der imødekommer dine kunders ønsker, er essentiel, når det kommer til fastholdelse af kunderne og deres loyalitet. Med D365 Customer Service bliver det meget nemmere.
D365 Field Service
Dynamics 365 Field Service er skabt til virksomheder med ansatte, som kører ud og udfører opgaver eller services hos kunder. Appliaktionen giver jer overblikket, både for medarbejdere på farten og for baglandet.

D365 Field Service gør det muligt at udsende den rette ressource på dette tidspunkt, og til det rette sted. På den måde får I en bedre arbejdsgang, samtidig med at omkostningerne reduceres.
D365 Marketing
Med Dynamics 365 Marketing kan I skabe problemfrie kundeoplevelser via marketing-automatisering, delte data og forretningsprocesser, som har forbindelse til Dynamics 365 Sales. Således vil genereringen af kundeemner forøges, og I kan pleje kundeemner på en produktiv måde.

Samtidig kan man let tilrettelægge tilpassede kampagneforløb med flere kanaler, som leverer den rette meddelelse på det rette tidspunkt og kanal. På den måde, vil der blive skabt flere frugtbare relationer.

Med D365 Marketing får I også en bedre performance i automatiseret marketing med AI-baseret indsigt, rangering af kunder og brugerdefinerede dashboards.
Microsoft konsulenthus med specialister

Obtain Group består af 15+ specialister med hver deres kernekompetencer. Hos os er du sikret kompetent rådgivning og specialistviden.

Vi tilbyder fleksibilitet, så det passer i jeres forretning

Som et mindre konsulenthus, er vi mere fleksible og tilpasser os jeres forretning, og finder løsninger der passer dertil.

Microsoft Silver Partner - din sikkerhed for kvalitet

Med mange års erfaring, viden, og kompetente medarbejdere kan vi sikre en høj kvalitet af vores arbejde og rådgivning.

Power Platform

Microsoft Power Platform er en såkaldt software-as-a-service (SaaS), og er en samling af services. Tilsammen kan de services bane vejen for en digital transformation i jeres virksomhed.

Med Power Platform kan man lave automatiserede workflows, bygge apps til specifikke formål, konsolidere jeres forretningsdata og få mere ud af den data I har.
Med Microsoft Power BI kan I gøre bedre brug af jeres data, og få ét samlet overblik. I Power BI kan man lave overskuelige og intuitive opstillinger af data, som hele virksomheden kan hente værdifuld viden fra. Dermed vil jeres ansatte have mulighed for at træffe bedre beslutninger.

Power BI giver jer muligheden for at samle data fra hele Microsoft Dynamics 365 platformen. Således kan I på den måde sammenstille og kombinere data fra flere applikationer.
Microsoft Power Automate (tidligere kaldet Flow) kan hjælpe jer til at automatisere arbejdsgange, som ellers kan være tidskrævende. Det er en online cloud-baseret service, som giver mulighed for at automatisere workflows mellem forskellige applikationer.

Det sker bl.a. via en synkronisering af filer, indsamling af data og muligheden for at få notifikationer på mobil eller mail.
Power Apps er en række apps, tjenester og dataplatforme, der giver et hurtigt applikationsudviklings-miljø til at oprette brugerdefinerede apps til jeres forretningsbehov.

Ved hjælp af Power Apps kan man hurtigt oprette tilpassede forretningsapps, der opretter forbindelse til dine forretningsdata, der er gemt enten i den underliggende dataplatform (Common Data Service) eller i forskellige online og lokale datakilder (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, SQL Server osv.).

Apps der er bygget ved hjælp af Power Apps, giver jer muligheden for at omdanne manuelle forretningsprocesser til digitale automatiserede processer med indbygget forretningslogik. Desuden har apps der er bygget ved hjælp af Power Apps et responsivt design. Dermed kan de køre problemfrit i browser eller på mobile enheder (telefon eller tablet).

Power Apps “demokratiserer” den brugerdefinerede forretningsapp-opbygningsoplevelse ved at give mulighed for at oprette funktionsrige, tilpassede forretningsapps uden at skrive kode.

Power Apps giver en dynamisk platform, der tillader at interagere med data og metadata, anvende forretningslogik, oprette brugerdefinerede stik og integrere eksterne data.

Vi servicerer også AX, NAV og C5

Microsoft Dynamics AX

Håndtér store implementeringer på tværs af landegrænser.

Dynamics AX er en effektiv ERP-softwarepakke (Enterprise Resource Planning) til økonomi og drift. Den hjælper globale virksomheder med at organisere, automatisere og optimere deres processer i det lokale miljø, i skyen eller via hybrid implementering. Den er en del af Microsoft Dynamics-pakken af intelligente virksomhedsprogrammer.

Microsoft Dynamics AX - ERP system

Microsoft Dynamics NAV

Saml alle økonomi- og forretningsprocesser i ét fælles ERP-system.

Få den samme omfattende funktionalitet som i Dynamics NAV med den fulde fleksibilitet til at implementere i skyen eller det lokale miljø med Business Central, der er en omfattende løsning til virksomhedsadministration, som er udviklet til små og mellemstore virksomheder.

Microsoft Dynamics C5

Styr din virksomheds økonomi, bogholderi og fakturering fra skyen.

Hvis man ikke er helt sikker på, præcist hvad Microsoft Dynamics C5 er, kan det siges ganske kort. C5 er et online regnskabsprogram, som primært henvender sig til mindre virksomheder. Det bruges til at styre virksomhedens økonomi, bogholderi og til at sende fakturaer.

Hjælp til Dynamics 365

Mangler I hjælp til implementering eller optimering af Microsoft Dynamics 365, kan I hente hjælp hos Obtain. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Vi kan hjælpe jer med at opsætte Dynamics 365 på den bedst mulige måde, og sørger for, at I bruger softwaren optimalt bl.a. ved hjælp af integrationstest og automatiseret regressionstest.

Hos Obtain sætter vi en stor ære i at vores kunder inden for applikationssupport og applikationsudvikling har været kunder i mere end 10 år, og det siger os, at vi gør noget rigtigt.

En af grundene, udover kompetente specialister, er at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

Interesseret i Microsoft Dynamics 365?

Kontakt Michael
Administrerende direktør hos Obtain Group

Når I vælger Obtain til at hjælpe jer med Dynamics 365, kan I altid være sikre på en skarp og fair pris. Vi er specialister i Dynamics 365 og finder den rette løsning og pris til jer. 

 

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælp til Microsoft Dynamics 365, og så finder vi en løsning der passer til jer.

Udfyld formualren og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Og bare rolig, vi passer på dine oplysninger og videregiver dem ikke til andre. 

Scroll to Top