Microsoft
Dynamics 365

Tilpas din forretning, skab innovation og levere driftsikkerhed til kunderne ved at bruge Microsofts Dynamics 365 alsidige virksomhedsprogrammer

Skab innovation og driftsikkerhed overalt med
Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 indeholder adskillige værktøjer og programmer, der kan booste jeres salg, skabe gode kunde oplevelser, forbedre kundeservice, nedsætte driftsudgifter og meget meget mere.

Med Microsoft Dynamics 365 kan du skabe resultater hurtigere og levere mere værdi på mindre tid. Din virksomhed bliver mere fleksibel til glæde for dine kunder.

Hvad er
Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er en række af applikationer, som forener CRM- og ERP-løsninger i én samlet Cloud-løsning. Med Microsoft Dynamics 365 får I en række specialbyggede applikationer, som kan hjælpe jer med at styre specifikke forretningsfunktioner. Dynamics 365 hjælper eksempelvis være salg, økonomi, produktion og kundeservice.

Microsoft Dynamics 365 teknologien kan også integreres med Microsoft 365 (Office, Teams etc.). Der kan man forbinde den ‘strukturerede arbejdsgang’ for forretningsapplikationer med den ‘ustrukturerede arbejdsgang’ for samarbejde og produktivitet. Microsoft Dynamics 365 er på den måde et glimrende middel til at understøtte effektivt samarbejde på tværs af organisationen. Samtidig kan den vokse i takt med virksomhedens behov.

Brug modulbaserede, færdigbyggede applikationer med Microsoft Dynamics 365

Forbind nemt Dynamics 365-applikationer med de systemer og værktøjer, du allerede bruger, for at tilføje og udvide funktioner til dine eksisterende løsninger.

Opret løsninger fra start til slut med Dynamics 365  

Sæt fart i forretningsvæksten med forbundne virksomhedsprogrammer gennem Dynamics 365 for at optimere driften, interagere på tværs af teams og engagere kunderne bedre.

Implementer og onboard hurtigt

Implementer løsningen, og motivér brugerne til at anvend den – på dage eller uger i stedet for måneder – for hurtigt at opnå og se resultater.

Dynamics 365 som CRM

Når man bruger Dynamics 365 (D365) får jeres virksomhed én samlet platform, hvor jeres CRM-system og ERP-system samles. Microsoft Dynamics 365 skaber en tvær-funktionalitet og sammenhæng i en masse af virksomhedens processer og arbejdsgange. På samme tid, vil begge ting også blive effektiviseret.

D365 er en løsning, som ikke kræver nogle tilretninger, før det fungerer. Men funktionerne i Dynamics 365 kan sagtens udvides og rettes til, i takt med at virksomheden bliver større.

Fælles for alle D365-løsningerne er dog, at de er integrerede med de øvrige Microsoft-systemer, som jeres virksomhed allerede bruger. Derfor vil I kunne benytte data fra D365 i systemer som Excel, Power BI eller Outlook.

Hvis I er interesserede i mere viden om CRM-systemer, kan I læse vores blogindlæg om emnet her.

 • Luk flere ordrer

  Find og opbyg stærkere relationer. Opnå forbedret produktivitet og performance. Få en enkelt visning af kunder.
  Luk flere ordrer
 • Forøg kundernes efterspørgsel

  Find og vedligehold de rette kundeemner. Skab forbundne kundeoplevelser. Vær på forkant med markedstendenserne.
  Forøg kundernes efterspørgsel
 • Overgå kundens forventninger

  Levér positive kundeoplevelser – hurtigere. Optimer ressourcerne, og hjælp teknikerne med at være mere effektive. Reducer driftsomkostningerne.
  Overgå kundens forventninger
 • Skab vækst i din virksomhed – hurtigere

  Omdefiner den traditionelle globale økonomistyring. Automatiser processer for at øge effektiviteten. Nedsæt driftsudgifterne og den økonomiske kompleksitet.
  Skab vækst i din virksomhed – hurtigere
 • Automatiser driften

  Gå fra reaktiv til prædiktiv drift. Automatiser, og gør styringen af din produktion og forsyningskæde mere enkel. Maksimér aktivernes levetid.
  Automatiser driften
 • Skab problemfrie indkøbsoplevelser

  Saml den fysiske og digitale handel. Opbyg brandloyalitet gennem personligt engagement. Overgå kundens forventninger.
  Skab problemfrie indkøbsoplevelser

  Hvad består
  Dynamics 365 af?

  Applikationerne i Dynamics 365 er samlet i to hovedområder (Finance & Operations samt Customer Engagement), som arbejder sammen med den underliggende Microsoft Power Platform.

  Finance and Supply Chain Management

  Finance and Supply Chain Management er ERP-delen af Dynamics 365, og indeholder derfor de almindelige ERP-discipliner som eksempelvis finans, indkøb, projektstyring og retail. ERP-løsningen er sammensat af følgende applikationer:

  Dynamics 365 Finance er godt værktøj til at skabe mere overblik i finans- og økonomiafdelingen. Samtidig giver den jer mulighed for at få mere fra hånden i det daglige arbejde. Applikationen giver indsigt og overblik, som bidrager til at prioritere i de daglige gøremål.

  Økonomi, nøgletal og status på opgaver kan løbende følges, og hvis forretnings-behovene ændrer sig, er det nemt at tilpasse løsningen.

  D365 Finance understøtter alle de kendte finansielle funktioner, som bl.a. budgetlægning og bogføring. Dermed er løsningen også med til at give et godt rapporterings-grundlag til både organisationen og revisionen.

  Dynamics 365 Supply Chain Management er en funktionel løsning inden for produktionsstyring, warehouse management, lager og transport. Samtidig er den selvfølgelig tæt integreret med de andre løsninger i Dynamics 365.

  Hvis jeres virksomhed har krav til funktionalitet, når det kommer til logistik eller produktionsstyring, så er denne applikation et rigtig godt udgangspunkt. Med D365 Supply Chain Management får I fuldt overblik over jeres forsyningskæde på tværs af forsendelses-processer og lagersteder.

  Dynamics 365 Commerce (tidligere kaldet D365 Retail) leverer en omfattende omnichannel-løsning, som forener backoffice, butik, callcenter og digitale oplevelser.

  D365 Commerce giver jer muligheden for at opbygge brandloyalitet gennem personaliserede kundeengagementer, øge indtægterne med forbedret medarbejderproduktivitet, optimere driften for at reducere omkostningerne og øge effektiviteten i forsyningskæden.

  I sidste ende vil det betyde, at I vil kunne levere bedre forretningsresultater.

  Når jeres medarbejdere lykkedes, gør jeres forretning det også. Med Dynamics 365 Human Resources (tidligere kaldet D365 for Talent) får I et værktøj, der hjælper jer med at skabe et arbejdsmiljø, hvor mennesker og forretning trives.

  D365 Human Resources hjælper også med at gøre HR-processerne mere rationelle og strømlinede. På den måde bliver arbejdet med HR forenklet og mere intuitivt.

  Customer Engagement

  Customer Engagement er den del af Microsoft Dynamics 365, som understøtter dialogen med jeres kunder. De forskellige løsninger er drevet af data, som styrker det daglige arbejde med kunden og den længere planlægning.

  Dynamics 365 Sales er Microsofts bud på en Customer Relationship Management (CRM) løsning. Den samler aktiviteter, strategier og interaktioner med kunden, samtidig med at den sikrer, at data gemmes og deles. På den måde kan man kontrollere opfølgningen på kunden gennem hele livscyklussen.

  Således får I alle relevante kundeoplysninger på én platform, og får dermed et bedre overblik over, hvem jeres kunder er.

  CRM-løsningen faciliterer også et styrket samarbejde mellem salg og marketing om kundepleje, events og kampagner.

  Med Dynamics 365 Customer Service får I mulighed for styrke jeres kunderelation. D365 Customer Service gør det nemmere end nogensinde før at opbygge brand-tilhørsforhold og kundeloyalitet.

  God kundeservice, der imødekommer dine kunders ønsker, er essentiel, når det kommer til fastholdelse af kunderne og deres loyalitet. Med D365 Customer Service bliver det meget nemmere.

  Med Dynamics 365 Marketing kan I skabe problemfrie kundeoplevelser via marketing-automatisering, delte data og forretningsprocesser, som har forbindelse til Dynamics 365 Sales. Således vil genereringen af kundeemner forøges, og I kan pleje kundeemner på en produktiv måde.

  Samtidig kan man let tilrettelægge tilpassede kampagneforløb med flere kanaler, som leverer den rette meddelelse på det rette tidspunkt og kanal. På den måde, vil der blive skabt flere frugtbare relationer.

  Med D365 Marketing får I også en bedre performance i automatiseret marketing med AI-baseret indsigt, rangering af kunder og brugerdefinerede dashboards.

  Dynamics 365 Field Service er skabt til virksomheder med ansatte, som kører ud og udfører opgaver eller services hos kunder. Appliaktionen giver jer overblikket, både for medarbejdere på farten og for baglandet.

  D365 Field Service gør det muligt at udsende den rette ressource på dette tidspunkt, og til det rette sted. På den måde får I en bedre arbejdsgang, samtidig med at omkostningerne reduceres.

  Med Dynamics 365 Project Operations får I bedre udbytte af jeres projekter. Project Operations hjælper jer med at levere rentable projekter til tiden og inden for budgetrammen. På samme tid, vil I også øge medarbejder-produktiviteten.

  Med D365 Project Operations kan man nemt og effektivt tracke alle faserne i et projekt. Lige fra booking, til planlægning af ressourcer og over tidsregistrering og økonomisk opfølgning.

  Power Platform

  Microsoft Power Platform er en såkaldt software-as-a-service (SaaS), og er en samling af services. Tilsammen kan de services bane vejen for en digital transformation i jeres virksomhed.

  Med Power Platform kan man lave automatiserede workflows, bygge apps til specifikke formål, konsolidere jeres forretningsdata og få mere ud af den data I har.

  Med Microsoft Power BI kan I gøre bedre brug af jeres data, og få ét samlet overblik. I Power BI kan man lave overskuelige og intuitive opstillinger af data, som hele virksomheden kan hente værdifuld viden fra. Dermed vil jeres ansatte have mulighed for at træffe bedre beslutninger.

  Power BI giver jer muligheden for at samle data fra hele Microsoft Dynamics 365 platformen. Således kan I på den måde sammenstille og kombinere data fra flere applikationer.

  Microsoft Power Automate (tidligere kaldet Flow) kan hjælpe jer til at automatisere arbejdsgange, som ellers kan være tidskrævende. Det er en online cloud-baseret service, som giver mulighed for at automatisere workflows mellem forskellige applikationer.

  Det sker bl.a. via en synkronisering af filer, indsamling af data og muligheden for at få notifikationer på mobil eller mail.

  Power Apps er en række apps, tjenester og dataplatforme, der giver et hurtigt applikationsudviklings-miljø til at oprette brugerdefinerede apps til jeres forretningsbehov.

  Ved hjælp af Power Apps kan man hurtigt oprette tilpassede forretningsapps, der opretter forbindelse til dine forretningsdata, der er gemt enten i den underliggende dataplatform (Common Data Service) eller i forskellige online og lokale datakilder (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, SQL Server osv.).

  Apps der er bygget ved hjælp af Power Apps, giver jer muligheden for at omdanne manuelle forretningsprocesser til digitale automatiserede processer med indbygget forretningslogik. Desuden har apps der er bygget ved hjælp af Power Apps et responsivt design. Dermed kan de køre problemfrit i browser eller på mobile enheder (telefon eller tablet).

  Power Apps “demokratiserer” den brugerdefinerede forretningsapp-opbygningsoplevelse ved at give mulighed for at oprette funktionsrige, tilpassede forretningsapps uden at skrive kode.

  Power Apps giver en dynamisk platform, der tillader at interagere med data og metadata, anvende forretningslogik, oprette brugerdefinerede stik og integrere eksterne data.

  Business Central vs. Finance & Operations

  Business Central og Finance & Operations er begge ERP-systemer, som mange danske virksomheder bruger og efterspørger. Selvom begge er en del af Dynamics 365, er der faktisk ganske store forskelle på de to systemer. Det skyldes primært, at målgruppen for de systemer er relativt forskellige.

  Microsoft Dynamics 365
  Business Central

  Business Central (systemet har tidligere heddet Microsoft Dynamics NAV eller Navision) er et ERP-system som primært henvender sig de små og mellemstore virksomheder. Når man vælger Business Central, får man en forretningsløsning, som gør virksomhedens økonomistyring og kritiske forretningsprocesser bedre.

  Samtidig får man med Business Central indsigt i virksomhedens tilstand i forhold til bl.a. økonomi og salg. Via transformation af data, får man ny indsigt, som hjælper til et bedre grundlag at træffe beslutninger ud fra.

  Løsningen kan leveres i skyen, on premise eller som hybrid. Hvis I vil gå mere i dybden med løsningen, kan I læse mere om Business Central her.

  Microsoft Dynamics 365
  Finance & Operations

  Microsoft 365 Finance & Operations er udviklet til de helt store virksomheder og koncerner, og er efterfølgeren til Microsoft Dynamics AX.

  Med Finance & Operations får I overblik og indsigt hele vejen rundt, når det kommer til forsyningskæden i din virksomhed. Systemet gør det muligt at arbejde med sammenhængende aktiviteter relateret til driften. På den måde kan produktions-parametrene for de enkelte produkter optimeres.

  Når man har en stor virksomhed, vil Finance & Operations være en løsning, som indeholder alt det I skal bruge, for at forbedre økonomiske resultater, samtidig med at man minimerer omkostninger i forsyningskæden.

  Hjælp til Dynamics 365

  Mangler I hjælp til implementering eller optimering af Microsoft Dynamics 365, kan I hente hjælp hos Obtain. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

  Vi kan hjælpe jer med at opsætte Dynamics 365 på den bedst mulige måde, og sørger for, at I bruger softwaren optimalt bl.a. ved hjælp af integrationstest og automatiseret regressionstest.

  Hos Obtain sætter vi en stor ære i at vores kunder inden for applikationssupport og applikationsudvikling har været kunder i mere end 10 år, og det siger os, at vi gør noget rigtigt.

  En af grundene, udover kompetente specialister, er at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

  Interesseret i Microsoft Dynamics 365?

  Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.
   

  Dynamics 365 priser

  Når I vælger Obtain til at hjælpe jer med Dynamics 365, kan I altid være sikre på en skarp og fair pris. Prisen afhænger selvfølgelig af hvilken type hjælp I har brug for, samt hvor meget hjælp I har behov for.

  Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælp til Microsoft Dynamics 365, og så finder vi en løsning der passer til jer.