LÆR OS AT KENDE

Om Obtain Group

Obtain Group består af over 20 højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udfordringer og forbedringer. 

Vores forretning

20+ konsulenter og udviklere

Vores senior konsulenter og udviklere er alle certificeret og har op til 25 års erfaring med ERP-løsninger.

3 divisioner

Technologies (IT-drift og support), Business (Dynamics 365) og Sourcing (Freelance konsulenter)

Obtain Group er i dag 25 ansatte opdelt i tre divisioner: Technologies, Business og Sourcing. 

Obtain Technologies

Obtain Technologies har i dag aktiviteter i Danmark med over 20 højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udforinger og forbedringer, applikations udvikling og applikations management support.

Vi er stolte over at have mere end 25 års erfaring, og har været med siden de tidlige dage, da Damgaard Data lancerede Concorde XAL i 1991 og Axapta i 1998. I dag hjælper vi fortsat med drift og udvikling af Dynamics AX og seneste version Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations / Supply Chain Management. 

Se et udvalg af de kunder, som vi har hjulet med Applikations Management Support her.

Partnerne i Obtain Group

Obtain Business

I Obtain Business hjælper vi vores kunder med opgaver indenfor Dynamics NAV og  Dynamics 365 Business Central.

Se et udvalg af de kunder, som vi har hjulet med Microsofts løsninger her.

Obtain Sourcing

Som supplement til Obtain Technologies og Business, er missionen at identificere, kvalificere og levere de bedste freelance ressourcer på markedet til projekter og support opgaver. At skabe en forbindelse mellem dygtige konsulenter og virksomheder i alle størrelser. Vi ønsker at generere arbejde gennem forretningsudvikling på de skandinaviske markeder.

Hos Obtain Sourcing tilbyder vi freelance og interim ansættelser, samt rekruttering indenfor IT, engineering og finance. 

Obtain Groups vækstrejse

 

Vores Group CEO Flemming Andersen har været en tur i Mieritz Advokatfirma podcast studio og fået en snak med Jesper Mieritz om, hvordan kan man fastholde en virksomheds kultur på tværs af flere kontorer og landsdele.

I podcasten kommer de ind på Flemmings rejse med Obtain Group, fra at være et par ansatte, til i dag, hvor vi tæller 28 medarbejdere. 

 

Læs mere her eller lyt med her i videoen. 

Inspirerende arbejdsmiljø

Obtain blev grundlagt i 2004 af Bo Brinkmann. Vores hovedfilosofi har altid været at skabe et inspirerende arbejdsmiljø og sikre den rette balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vi ønsker at give vores medarbejdere den nødvendige fleksibilitet for at sikre, at arbejdsliv, fritid og familietid kan arbejde hånd i hånd.

Vi behandler vores medarbejdere som mennesker, vi tror på selvbestemmelse og indflydelse på deres arbejdssituation, og selvplanlægning er vejen frem, snarere end kontrol og urealistiske mål.

  

Bo Brinkmann
Partner & Founder

Mød partnerne og ledelsen

Partnerne bag Obtain Group har arbejdet med Microsoft Dynamics AX siden 1998 og Dynamics 365 siden 2016.

Sammen har de opbygget en succesrig udviklings- og konsulentvirksomhed, der vokser hvert år.

Bo Brinkmann

Partner & Founder

Flemming Andersen

Partner & Group CEO

Michael Klahsen

Administrerende Direktør

Jesper Dybdahl

Partner & Head of Development

Anders Boye Hansen

Partner & Senior Developer

Scroll to Top