LÆR OS AT KENDE

Om Obtain Group

Obtain Group består af højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udfordringer og forbedringer. 

Vores historie

Obtain Group er i dag opdelt i tre divisioner: Technologies, Business og Sourcing. 

Obtain Technologies

Obtain blev grundlagt i 2004 og har i dag aktiviteter i Danmark med højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udforinger og forbedringer, applikations udvikling og applikations management support.

Vi er stolte over at have mere end 25 års erfaring, og har været med siden de tidlige dage, da Damgaard Data lancerede Concorde XAL i 1991 og Axapta i 1998.

Se et udvalg af de kunder, som vi har hjulet med Applikations Management Support her.

 

Obtain Business

I Obtain Business hjælper vi vores kunder med opgaver indenfor NAV, Dynamics 365 Business Central, Dynamics AX 4.0 / 2009/2012 og Dynamics 365 Finance, Supply Change Management, Commerce, Human Resources osv.

Se et udvalg af de kunder, som vi har hjulet med Microsofts løsninger her.

Obtain Sourcing

Som supplement til Obtain Technologies og Business, er missionen at identificere, kvalificere og levere de bedste freelance ressourcer på markedet til projekter og support opgaver. At skabe en forbindelse mellem dygtige konsulenter og virksomheder i alle størrelser. Vi ønsker at generere arbejde gennem forretningsudvikling på de skandinaviske markeder.

Hos Obtain Sourcing tilbyder vi freelance og interim ansættelser, samt rekruttering indenfor IT, engineering og finance. 

CEO Flemming og COO Bo

Inspirerende arbejdsmiljø

Vores hovedfilosofi har altid været at skabe et inspirerende arbejdsmiljø og sikre den rette balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vi ønsker at give vores medarbejdere den nødvendige fleksibilitet for at sikre, at arbejdsliv, fritid og familietid kan arbejde hånd i hånd.

Vi behandler vores medarbejdere som mennesker, vi tror på selvbestemmelse og indflydelse på deres arbejdssituation, og selvplanlægning er vejen frem, snarere end kontrol og urealistiske mål.

  

Bo Brinkmann
Partner & CEO

Mød partnerne

Partnerne bag Obtain Group har arbejdet med Microsoft Dynamics AX siden 1998 og Dynamics 365 siden 2016.

Sammen har de opbygget en succesrig udviklings- og konsulentvirksomhed, der vokser hvert år.

Bo Brinkmann

Partner & CEO

Flemming Andersen

Partner & COO

Jesper Dybdahl

Partner & Head of Development

Partner & Senior Developer

Anders Boye Hansen

Partner & Senior Developer

Vores Kontorer
Sjælland

Stensbjergvej 1
4600 Køge

Jylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N

Scroll to Top