LÆR OS AT KENDE

Om Obtain Group

Obtain Group består af højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udfordringer og forbedringer. 

Vores historie

Obtain Group er i dag opdelt i tre divisioner: Technologies, Sourcing og UAE.

Obtain Technologies

Obtain blev grundlagt i 2004 og har i dag aktiviteter i Danmark og UAE med højt kvalificerede forretningskonsulenter og udviklere, der støtter vores kunder med løsninger af forretningskritiske udforinger og forbedringer, applikations udvikling og applikations management support.

Vi er stolte over at have mere end 25 års erfaring, og har været med siden de tidlige dage, da Damgaard Data lancerede Concorde XAL i 1991 og Axapta i 1998.

I dag hjælper vi vores kunder med opgaver indenfor NAV, Dynamics 365 Business Central, Dynamics AX 4.0 / 2009/2012 og Dynamics 365 Finance, Supply Change Management, Commerce, Human Resources osv.

Obtain Sourcing

Som supplement til Obtain Technologies, er missionen at identificere, kvalificere og levere de bedste freelance ressourcer på markedet til projekter og support opgaver. At skabe en forbindelse mellem dygtige IT-konsulenter og virksomheder i alle størrelser. Vi ønsker at generere arbejde gennem forretningsudvikling på de skandinaviske markeder.

CEO Flemming og COO Bo

Inspirerende arbejdsmiljø

Vores hovedfilosofi har altid været at skabe et inspirerende arbejdsmiljø og sikre den rette balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vi ønsker at give vores medarbejdere den nødvendige fleksibilitet for at sikre, at arbejdsliv, fritid og familietid kan arbejde hånd i hånd.

Vi behandler vores medarbejdere som mennesker, vi tror på selvbestemmelse og indflydelse på deres arbejdssituation, og selvplanlægning er vejen frem, snarere end kontrol og urealistiske mål.

Bo Brinkmann
Partner & CEO

Mød partnerne

Partnerne bag Obtain Group har arbejdet med Microsoft Dynamics AX siden 1998 og Dynamics 365 siden 2016.

Sammen har de opbygget en succesrig udviklings- og konsulentvirksomhed, der vokser hvert år.

Partner & CEO

Bo Brinkmann

Partner & CEO
Flemming Andersen

Flemming Andersen

Partner & COO
Partner & Senior Developer

Anders Boye Hansen

Partner & Senior Developer
Jesper Dybdahl

Jesper Dybdahl

Partner & Head of Development
Vores Kontorer
Hovedkontor

Stensbjergvej 1
4600 Køge, Danmark
info@obtain.dk

UEA

Office 2405
HDS Tower, Cluster F Jumeirah Lakes
Towers , Dubai

Scroll to Top