MICROSOFT DYNAMICS SPECIALISTER

Kundecases

Vores passion er at være din betroede rådgiver inden for både implementering, drift og vedligehold af Microsoft Dynamics applikationer. 

Vi er specialister indenfor en række brancher

Vi leverer højtkvalificerede rådgivnings,- konsulent- og udviklingsydelser, der har til formål at forbedre dine Microsoft Dynamics 365 applikationer, individuelt eller i et sammenhængende økosystem. Vores passion er at få mest muligt ud af dine Microsoft Dynamics 365 applikationer, og være din betroede rådgiver i jeres Digitale Transformationsproces. Vi vil altid have et fokus på løbende at skabe forbedringer, på jeres forretningskritiske processer, ved understøttelse af IT.

 

I dag hjælper vi vores kunder med NAV, Dynamics AX 4.0 / 2009 / 2012, Dynamics 365 Finance, Supply Change Management, Commerce, Human Resources, Business Central, Power Platform m.m.

DISTRIBUTION

Distributionsbranchen har et stadigt stigende behov for at være effektiv, agil og lydhør overfor ændringer i kanalen. For at imødekomme stigende kundeforventninger, er det altafgørende for distributører at styre deres drift og strømline deres forretningsprocesser, for at forbedre forsyningskæden.

Lomax case

Lomax er en fullserviceleverandør inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, opbevaringsudstyr, husholdning og forfriskninger. Med et gennemsnit på 1.800 ordrer om dagen og 30.000 varer på lomax.dk er det vigtigt, at Lomax har kontrol over processerne og konstant optimerer vores applikationer.

Det siger Lomax

I 10 år har Obtain hjulpet med at designe, udføre og holde Lomax’ ERP-system operationelt.

Obtain leverer fleksibilitet og kvalitet på et højt niveau, hvilket er en stor fordel for Lomax, da Lomax skal være i drif 24/7.

Bente Bech Hansen
ERP Manager

Vis udtalelse Luk udtalelse

Det siger Dana Lim

Vi har brugt Obtain til at levere kvalificerede og dygtige ressourcer på vores AX 2012-platform siden 2016. Obtain har altid været meget understøttende for vores behov og leveret det, der var nødvendigt til applikationsudvikling

Morten Bach
ERP Manager

Vis udtalelse Luk udtalelse

PRODUKTION

I dagens behovsstyrede miljø står producenter over for et utal af udfordringer og stræber konstant efter at reagere hurtigt på skiftende krav fra leverandører, distributører og kunder. For at holde sig ajour med industriændringer kræver producenter driftsfleksibilitet og skal løbende drive innovation

Dana Lim case

Dana Lim er den førende producent af klæbemidler, fugemasser og fyldstoffer i Skandinavien.

Vi udvikler og producerer kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov. Vi tilpasser løbende vores omfattende produktsortiment og tjenester til markedet og handler altid hurtigt. Vores forretning er baseret på tre søjler: Stærk kunde- og markedsorientering; højt specialiseret produktudvikling med fokus på anvendelser og en åben, miljøvenlig og ansvarlig tilgang til forretningen. Vi mener, at disse tre faktorer skaber det mest bæredygtige og langsigtede grundlag for vækst i de kommende år.

RETAIL

Digital transformation har tvunget detailhandlere til at opbygge en fleksibel og problemfri e-handelsplatform, der leverer homogene shopping-oplevelser på tværs af deres forskellige kanaler. Kundeanskaffelse og fastholdelse er nøglefaktorer for succes i nutidens økonomiske miljø.

Matas case

Matas er et af Danmarks mest anerkendte og mest velrenommerede mærker. Matas, der oprindeligt var ejet af et netværk af uafhængige materialister, går tilbage til 1949. I dag er Matas et børsnoteret selskab med mere end 2.500 ansatte, hvoraf størstedelen arbejder i en af koncernens 270 Matas-butikker.

Matas genererer en årlig omsætning på mere end 3,5 mia. Kr. Fra salg af skønheds-, sundheds- og velværeprodukter. Næsten 20% af omsætningen genereres af koncernens private labels, herunder de ikoniske Matas Stripes-produkter, det organiske Matas Natur-sortiment, luksus hudpleje fra Plaisir og det naturlige makeupmærke Nilens Jord.

Det siger Matas

Obtain har været en betroet partner inden for Application Development & Application support siden 2010. Obtain har altid vist fleksibilitet og leveret meget kompetente ressourcer, både på vores nuværende AX2009 og i vores overgangsprojekt til D365FO.

Lasse Kamp
ERP Manager

Vis udtalelse Luk udtalelse
Billede: iStock

RETAIL

En af de store udfordringer for retail/detail er POS-systemer og integration til ERP- CRM og andre systemer. 

Profil Optik case

Profil Optik er i dag Danmarks førende optikerkæde med 112 butikker. Profil Optik er en del af Synsam Nordic.

Profil Optik har opgraderet deres ERP-system fra den gamle Dynamics AX2009 til Dynamics F&O. Ude i deres butikker har de et POS system, som ikke kan integreres direkte med Dynamics F&O. Derfor har vi lavet en RIS løsning, så de fortsat kan beholde deres POS-system. 

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig i netop din virksomhed

Hos Obtain Group hjælper vi jer med at vælge det rigtige ERP-system, samt implementere, drifte og vedligehold det, så vi sørger for at I bruger applikationen på den bedst mulige måde.

Vi en stor ære i, at mange kunder har været med os i mere end 10 år. For det siger os, at vi gør noget rigtigt.

En af grundene, udover kompetente specialister, er at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælpen og så finder vi en løsning, der passer til jer.

Scroll to Top