KUNDE CASE | FLÜGGER

Onboarding af Flügger

Vi har haft en snak med Palle fra Flügger omkring vores onboarding forløb, som ny driftskunde i Obtain Group. Læs eller lyt med herunder. 

”Grundlæggende, så er hjertet vores ERP”

Flügger var på udkig efter en ny ERP-samarbejdspartner til deres Dynamics AX, som kunne rådgive og sparre omkring forretningsudvikling og yde driftssupport.

I december 2023 gik vi i gang med onboarding med Flügger som nye driftskunde i Obtain Group. 

Hele onboarding rejsen har været super spændende, og med kæmpe respekt for Palle Andersen, ERP Application Manager hos Flugger og hele hans team. 

 

Hør om hele forløbet i videoen herunder. 

"Det jeg skal levere, er et drift stabilt system med proaktiv overvågning, som bare spiller, og hvor vi har styr på processer osv. Og det er derfor jeg valgte her for et halvt år tid siden og begynde at snakke om det må kunne gøres anderledes. Og jeg kender jo dig fra tidligere, så det var naturligt at vi havde en debat om at det setup kunne blive bedre og derfor valgte jeg så deromkring december at onboarde jer og offboarde min tidligere leverandør."
Palle Andersen
ERP Application Manager, Flügger

Flügger og deres onboarding

Vi har haft en snak med Palle fra Flügger vedr. deres onboarding forløb hos Obtain Group.

Hvorfor valgte Flügger Obtain Group som ERP-partner

"Jeg har fokus på, at I er med på hele rejsen, I er med i drift og support, fordi drift og support fylder meget mere end en implementations fase… Den store vigtige drift, der gør at Flügger kører hver evig eneste dag, kræver en speciel samarbejdspartner, som forstår at det ikke kun er udviklere man skal have, men man skal også have konsulenter, og man skal have en slags VIP status. Den føling af, at I forstår, at Flügger er en vigtig forretning for Flügger, og at I er en vigtig partner i det."
Palle Andersen
ERP Application Manager, Flügger
"Det har helt sikkert været en fælles succes… Det har været nemt og I har været imødekommende. Så jeg kan mærke på mit team, at de er rigtig glade for de nye kollegaer, som de har fået. De synes at de giver drive og at de er rigtig gode…"
Palle Andersen
ERP Application Manager, Flügger

Om Flügger

Flügger Group er en international koncern med afsæt i Norden. Den årlige omsætning er på cirka 2.200 mio. DKK. Virksomheden er børsnoteret og har ca. 1.600 medarbejdere.

Flügger designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment indenfor dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet og maleværktøj i god malermesterkvalitet. Vi forhandler blandt andet vores produkter via detailkæden Flügger farver med i alt 372 butikker fordelt på Norden, Østeuropa og Kina. Flügger ejer cirka 2/3 af disse.

   

Tekst og billede fra www.flugger.com

Vores tilfredse kunder
Scroll to Top