ERP-LØSNING TIL DE STORE VIRKSOMHEDER

Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

Vi hjælper med både implementering samt drift og udvikling af Finance Supply Chain Management (tidligere Finance & Operations) . Med over 20 års erfaring, hver især, indenfor ERP-branchen hjælper vi med at optimere jeres forretningsprocesser, så I får det fulde udbytte af jeres ERP-system. 

Hvad er Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

Microsoft 365 Finance & Supply Chain Management (tidligere kaldt Finance & Operations) er udviklet til de helt store virksomheder og koncerner, og er efterfølgeren til Microsoft Dynamics AX.

Med Finance & Supply Chain Management får du overblik og indsigt hele vejen rundt, når det kommer til forsyningskæden i din virksomhed. Systemet gør det muligt at arbejde med sammenhængende aktiviteter relateret til driften. På den måde kan produktions-parametrene for de enkelte produkter optimeres.

Når man har en stor virksomhed, vil Finance & Supply Chain Management være en løsning, som indeholder alt det I skal bruge, for at forbedre økonomiske resultater, samtidig med at man minimerer omkostninger i forsyningskæden.

  

Er I allerede brugere af F&SCM/F&O, og ønsker en driftspartner, så læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer her.

Det siger Matas

Obtain har været en betroet partner inden for Application Development & Application support siden 2010. Obtain har altid vist fleksibilitet og leveret meget kompetente ressourcer, både på vores nuværende AX2009 og i vores overgangsprojekt til D365FO

 

Lasse Kamp
ERP Manager

Vis udtalelse Luk udtalelse

ERP-løsningen kan bestå af

Optimer den finansielle drift med D365 Finance

Dynamics D365 Finance

Dynamics 365 Finance er godt værktøj til at skabe mere overblik i finans- og økonomiafdelingen. Samtidig giver den jer mulighed for at få mere fra hånden i det daglige arbejde. Applikationen giver indsigt og overblik, som bidrager til at prioritere i de daglige gøremål.


Økonomi, nøgletal og status på opgaver kan løbende følges, og hvis forretningsbehovene ændrer sig, er det nemt at tilpasse løsningen.

D365 Finance understøtter alle de kendte finansielle funktioner, som bl.a. budgetlægning og bogføring. Dermed er løsningen også med til at give et godt rapporterings-grundlag til både organisationen og revisionen.

Få et samlet oveblik over den finansielle drift

Få et bedre overblik og arbejdsflow i din hverdag.

 

D365 Finance giver dig en bedre økonomistyring, med bl.a. forudsigelser for både debitorbetalinger, budgetforslag og afslutning af regnskaber.

Du kan samle og automatisere dine forretningsprocesser ved at behandle og håndtere kreditorfakturaer, kreditrisici og inkasso mere effektivt.

Hver på forkant med den globale økonomi med konfigurerbare forretningsdokumenter, som kan tilpasses både lovkrav, momslovgivning og betalinger i udlandet. 

Få styr på din forsyningskæde med D365 Supply Chain Management

D365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management er en funktionel løsning inden for produktionsstyring, warehouse management, lager og logistik. Samtidig er den selvfølgelig tæt integreret med de andre løsninger i Dynamics 365.

Hvis jeres virksomhed har krav til funktionalitet, når det kommer til logistik eller produktionsstyring, så er denne applikation et rigtig godt udgangspunkt.

Med D365 Supply Chain Management får I fuldt overblik over jeres forsyningskæde, som ydermere håndterer alle slags data, som er essentielle til en velfungerende og innovativ forretning. 

Få styr på jeres projekter med D365 Project Operations

D365 Project Operations

Med Dynamics 365 Project Operations får I bedre udbytte af jeres projekter. Project Operations hjælper jer med at levere rentable projekter til tiden og inden for budgetrammen. På samme tid, vil I også øge medarbejderproduktiviteten.

Med D365 Project Operations kan man nemt og effektivt tracke alle faserne i et projekt. Lige fra booking, til planlægning af ressourcer og over tidsregistrering og økonomisk opfølgning.

Det er et komplet projektstyringsværktøj, der samler alle afdelinger til én samlet løsning, som selvfølgelig kan samarbejde med andre Dynamics 365 applikationer.

Skab succes på tværs af din virksomhed med et projektstyringsværktøj, der giver dig fleksibilitet og overblik

Du får en komplet styring af projekter; alt fra planlægning, fordeling af ressourcer, tidsforbrug, tidsregistrering, fakturering.

En nem udgiftsrapportering, hvor I kan indsende og godkend alle tids- og udgiftsrapporter, som bliver tilknyttet kundefaktureringen.

I får et samlet økonomisk overblik med budgettering, fakturering og omkostningsberegning.

Og I kan naturligvis integrere med andre Microsoft applikationer fx Teams, Sales, Marketing, Field Service og Power BI.

Giv den bedste kundeoplevelse på tværs af alle kanaler

D365 Commerce
Dynamics 365 Commerce (tidligere kaldet D365 Retail) leverer en omfattende omnichannel-løsning, som forener backoffice, butik, callcenter og digitale oplevelser.

D365 Commerce giver jer muligheden for at opbygge brandloyalitet gennem personaliserede kundeengagementer, øge indtægterne med forbedret medarbejderproduktivitet, optimere driften for at reducere omkostningerne og øge effektiviteten i forsyningskæden. I sidste ende vil det betyde, at I vil kunne levere bedre forretningsresultater.

Én samlet løsning til detail og online shop

Opbyg langvarige relationer til kunder eller partnere på én samlet handelsplatform. Den digitale platform kan skaleres efter behov på tværs af hele organisationen, uanset om det er butik eller online shop.

Giv dine kunder den bedste købsoplevelse ved at kombinere alle dine kanaler, så dine kunder selv kan vælge, hvor de vil købe eller hente deres varer, fx vha. levering eller afhentning i butikken.

Du kan også gøre brug af AI til at skabe en god brugeroplevelse ved at tilbyde krydssalg og brugertilpassede kampagner. 

Du får nøjagtige data i realtid på tværs af alle kanaler, organiseret efter butik, katalog, kunder, produkter mv.

Lad os hjælpe dig i gang

Microsoft konsulenthus med specialister

Obtain Group består af 15+ specialister med hver deres kernekompetencer. Hos os er du sikret kompetent rådgivning og specialistviden.

Vi tilbyder fleksibilitet, så det passer i jeres forretning

Som et mindre konsulenthus, er vi mere fleksible og tilpasser os jeres forretning, og finder løsninger der passer dertil.

Microsoft Silver Partner - din sikkerhed for kvalitet

Med mange års erfaring, viden, og kompetente medarbejdere kan vi sikre en høj kvalitet af vores arbejde og rådgivning.

Er du på udkig efter et ERP-system til lidt mindre virksomheder?

Hvis I er en lidt mindre virksomhed, der har brug for lidt færre funktioner, kan Dynamics 365 Business Central være en oplagt mulighed. 

 

Det er en komplet ERP-løsning til virksomhedsadministration, og er den nyeste version af det, der tidligere hed Dynamics NAV og Navision.

Med Business central er det muligt at administrere og styre langt mere end ‘blot’ regnskab, økonomi og bogholderi. Det er bl.a. også muligt at styre salg, lager, indkøb, CRM og meget andet. Og det passer selvfølgelig også med resten af Dynamics 365 applikationerne

 

Hvis du er i tvivl om hvilket ERP-system du skal vælge, så læs med her.

Interesseret i Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management?

Når I vælger Obtain Group til at hjælpe jer med Dynamics 365, kan I altid være sikre på en skarp og fair pris. Vi er specialister i Dynamics 365 og finder den rette løsning og pris til jer. 

 

Vil du blive klogere på, hvordan vi hjælper vores kunder med drift og vedligehold, så læs med her. 

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Og bare rolig, vi passer på dine oplysninger og videregiver dem ikke til andre. 

Scroll to Top