INTELLIGENT FORRETNINGSUDVIKLING

IT-drift og support

Daglig drift, support, udvikling og optimering af jeres forretningsprocesser.

Vi tilbyder IT-drift og support til jeres IT-projekter

Hos Obtain Group har vi et helt udviklerteam, som hver dag tilbyder IT-drift, support og udvikling inden for Microsoft Dynamics løsninger: 

Vi tilbyder IT-drift og support til:

Hvad er Application Management Services?

Application Management Services er en applikationsservice, der sikrer at jeres virksomheds ERP- og CRM-løsninger fungerer som de bør. Mange virksomheder kører med ERP-løsninger, som kræver ekstra drift og vedligehold for at kunne fungere og leve op til de krav man som virksomhed har til sit ERP-system. 

Vi tilbyder applikationsdrift- og udvikling til Microsoft Dynamcis 365 løsninger.

Automatiseret test

En del af vores service er at sikre at jeres applikation fungerer som den skal, og at den er platformskompatibel, fx efter opdateringer. Dette gør vi med automatiseret test, såsom funktionel, regression og performance test.

Her bruger vi bl.a. Microsoft RSAT eller Executive Automates. 

 

Retail Integration Service

Retail Integration Service (RIS) er en ISV løsning der installeres i Dynamics ERP-system og agerer bindeled imellem standard Dynamics Retail og det POS system, der benyttes i butikkerne. Det giver god mening, hvis du ikke har umiddelbare planer om at udskifte dit POS-system til fx CloudPOS (standard D365FO POS system). Det betyder reelt at du, set fra ERP systemets side, kører standard D365FO Retail, og at et eventuelt fremtidigt skift til CloudPOS vil være betydeligt nemmere.

  

Se vores løsning på Microsoft AppSource

Kvalitetssikring af IT-projekter

Vi tilbyder komplette IT-, projekt- og udviklingsteams, som kan varetage IT-drift, support og udvikling på jeres IT-projekter. 

Et komplet projektteam

An Extra Ressource

 

 • Engagement Management
 • Programme manager & Project Management
 • Solution Architect
 • Technical Architect
 • DevOps Architect
 • Functional Lead
 • Development Lead
 • Functional Consultant
 • Developer
 • QA & Test Consultant
 • QA & Test Lead
 • Support Consultant

Er du interesseret i at booke et komplet udviklerteam, så læs med her

Vi hjælper bl.a. disse kunder

Obtain har været en betroet partner inden for Application Development & Application support siden 2010. Obtain har altid vist fleksibilitet og leveret meget kompetente ressourcer, både på vores nuværende AX2009 og i vores overgangsprojekt til D365FO.

Vi har brugt Obtain til at levere kvalificerede og dygtige ressourcer på vores AX 2012-platform siden 2016. Obtain har altid været meget understøttende for vores behov og leveret det, der var nødvendigt til applikationsudvikling.

Interesseret i IT-drift og support?

kontakt os, hvis du ønsker kompetent IT-drift og support

Hos Obtain Group sætter vi en stor ære i, at vores kunder inden for applikationssupport og applikationsudvikling har været kunder i mere end 10 år. For det siger os, at vi gør noget rigtigt.

En af grundene, udover kompetente specialister er, at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende snak om jeres behov.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Udfyld formularen og send den, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Og bare rolig, vi passer på dine oplysninger og videregiver dem ikke til andre. 

Scroll to Top