ONLINE REGNSKABSPROGRAM TIL MINDRE VIRKSOMHEDER

Microsoft Dynamics C5

Styr din virksomheds økonomi, bogholderi og fakturering fra skyen

Microsoft Dynamics C5 til mindre virksomheder

C5 er et online regnskabsprogram, som primært henvender sig til mindre virksomheder. Det bruges til at styre virksomhedens økonomi, bogholderi og til at sende fakturaer.

Faktisk er det en relativt gammel software, der så dagens lys for første gang tilbage i 1994. Sidenhen har over 80.000 danske virksomheder brugt softwaren til nogle af deres vigtigste administrative opgaver.

I og med at Microsoft Dynamics C5 er et online regnskabsprogram, kan man altså tilgå programmet ligegyldigt hvor man befinder sig, så længe der er en internetforbindelse. Samtidig fungerer det også på mobil og tablet, hvilket giver en super fleksibilitet og mobilitet.

Til orientering er supporten til C5 ophørt, men det betyder ikke, at man ikke længere kan bruge programmet. Vi anbefaler dog at opgradere til Microsoft Dynamics Business Central, som du kan læse mere om her.

Hvad kan Dynamics C5?

C5 er et godt og simpelt regnskabsprogram, som fungerer rigtig glimrende til at administrere virksomheders bogholderi og regnskab. Det ganske nemt at styre både fakturering og bogføring, ligesom det er helt ligetil at sende fakturaer til kunderne direkte fra programmet. Programmet har et meget brugervenligt interface, som er opbygget overskueligt og intuitivt. Dermed er det nemt hurtigt at navigere rundt i programmet, så ingen tid bliver spildt.

Som regnskabschef eller bogholder kan man eksempelvis nemt få et overblik over:

  • Hvor mange og hvilke åbne fakturaer I har liggende.
  • Hvilke debitorer der skylder jer penge.
  • Hvilke forfaldne salgs-og købsfakturaer I har.

Begrænsninger i Microsoft Dynamics C5

I og med at det er gammelt program, er der dog også visse begrænsninger ved løsningen. Microsoft Dynamics C5 er nemlig fra en tid, hvor mange computere brugte et DOS-styresystem, hvilket ikke er tilfældet længere. I dag er rigtig mange computere i stedet webbaserede, og det kan C5 altså ikke arbejde sammen med.

Det betyder bl.a. at:

  • C5 er brugervenligt for folk der kender systemet, men nye brugere kan have svært ved at anvende systemet.
  • C5 fungerer kun på PC.
  • Programmet tilbyder kun begrænset projektstyring. Man kan således ikke registrere timer på den enkelte opgave, men kun på ét sagsnummer.

Samtidig er systemet udviklet lang tid inden de nye GDPR-regler blev indført, hvilket betyder, at C5 vil have problemer med at leve op til de krav GDPR har.

Disse begrænsninger i Microsoft Dynamics C5 gør, at vi hos Obtain Group anbefaler at opgradere til en af Microsofts andre systemer, hvis man på nuværende tidspunkt bruger C5 regnskabsprogram.

ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central er den oplagte opgradering for de mindre virksomheder, som på nuværende tidspunkt bruger C5. Man kan også overveje Finance & Operations, men det henvender sig primært til de helt store virksomheder.

Ligegyldigt hvilken løsning man vælger, står vi klar til at assistere jer. 

Supporten til Dynamics C5 ophørt

Da Microsoft Dynamics C5 er gammelt program, betyder det også, at Microsoft har stoppet supporten af det. Det er vigtigt at pointere, at det ikke betyder, at man ikke længere kan bruge programmet, men det betyder, at programmet ikke længere bliver opdateret og forbedret af Microsoft, og at garanti-kravet er ophørt.

Vi anbefaler at I opgraderer, hvis I bruger C5 regnskabsprogram. Som nævnt, er den oplagte opgradering det smarte og funktionelle ERP-system Microsoft Dynamics Business Central.

Det er et program, som i højere grad er fulgt med tidens trends, og som i højere grad lever op til kundernes ønsker. Det har langt flere funktioner, og er et mere gennemført system. Med Business Central får man alle arbejdsprocesser samlet i ét fælles system, hvilket gør ens virksomhed langt mere effektiv.

Hvis man i forvejen bruger Microsoft Office-pakken, er det ovenikøbet ganske nemt at lære systemet.

Få hjælp til opgraderingen af Dynamics C5

Hvis I skal udskifte C5 til et nyere system, står vi klar til at hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Hos Obtain Group hjælpe jer med at sætte det op på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt.

Vi en stor ære i, at mange kunder har været med os i mere end 10 år. For det siger os, at vi gør noget rigtigt.

En af grundene, udover kompetente specialister, er at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælpen og så finder vi en løsning, der passer til jer.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.
Scroll to Top