TILLÆGSPRODUKT TIL DYNAMICS BUSINESS CENTRAL

Continia Expense Management

Med Continia Expense Management kan du eliminere alle fysiske rejse- og udgiftskvitteringer.

Upload kvitteringer direkte i Continia Expense Management

Når dine kolleger har indleveret sine månedlige rejse- og udgiftsrapporter, bruger du ofte alt for meget tid på at gennemgå en masse rodede og uorganiserede kvitteringer. Men det er heldigvis slut nu. 

Med Continia Expense Management kan dine kollegaer uploade deres kvitteringer direkte via app eller webbrowser. Det giver dig et let overblik, og du kan nemt håndtere alle typer af indgående udgifter, uden at du skal bruge andre ERP-systemer end Microsoft Dynamics Business Central.

Fordele ved at bruge Expense Management

Automatiser din udgifts- og rejseafregning med Expense Management

Automatisering af udgiftshåndtering i Expense App

Automatisér ethvert skridt i forbindelse med indlevering af udgifter og rejseafregninger ved at tage et billede af kvitteringen, udfylde de påkrævede felter, og til sidst indsende direkte til godkendelse.

Medarbejderen kan håndtere sine udgifter via Expense App’en (til både iPhone og Android), eller via den browserbaserede Continia Expense Portal.

Lige så snart udgifterne er oprettede og uploadede, så er alle digitale kvitteringer synlige i din Microsoft Dynamics Business Central og klar til godkendelse. Du behøver ikke længere bekymre dig om de fysiske kvitteringer.

Betalingskortstransaktioner matches automatisk

Integrationen med de største kreditkortudbydere gør det nemt at importere kreditkorttransaktioner og afstemme dem automatisk med indrapporterede udgifter. 

Det gør det enkelt at følge op på manglende udgiftsdokumentation. Hvis en kvittering mangler opretter systemet automatisk én som sendes til den rigtige udgiftsbruger. 

Udgiften vises nu i udgiftsbrugerens Expense app med en påmindelse om at indsende den manglende dokumentation. Så snart udgiften registreres af medarbejderen, bliver den automatisk sendt til Business Central.  

 

Håndter kvitteringerne med det samme

Da alle kvitteringer er synlige i Microsoft Dynamics Business Central med det samme, får du et komplet overblik over udgifter i real tid, hvor godkenderen kan godkende så snart kvitteringerne er uploadede. Godkenderen kan også nemt tilføje kommentarer og vedhæftninger.

Built inside Business Central

Du kan nemt håndtere alle typer af indgående udgifter uden at bruge andre ERP-systemer end Microsoft Dynamics Business Central. Add-on-løsningerne er integreret i den eksisterende Dynamics NAV/Business Central platform, så du kan begynde at bruge løsningen lige efter installationen.

Registrering af kørsel

Det er nemt at registrere sin kørsel og indsende ruteberegning og kilometerantal via app eller portalen. Ruten bliver automatisk beregnet via Google Maps, så du altid er sikret en korrekt beregning.

App’en viser et tydeligt billede af den valgte rute, som også kan ses direkte i Business Central sammen med anden relevant information. Har du tilbagevendende ruter, kan der opsættes skabeloner til disse for at spare tid på manuel indtastning.  

 

Vil du høre mere om Continia Expense Management ?

Vil du vide mere om, hvordan I kan bruge Continia Expense Management til at forenkle jeres rejse- og udgiftsrapporter og undgå krøllede eller glemte kvitteringer?

Vi står klar til at hjælpe med opsætning af Continia Expense Management direkte i jeres Business Central.  

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig i en fart.
Scroll to Top