Continia Expense Management

Ikke flere bunker af rodede kvitteringer

Slip af med krøllede og rodede kvitteringer

Med Continia Expense Management kan du eliminere alle fysiske kvitteringer

Når dine kolleger har indleveret sine månedlige rejse- og udgiftsrapporter, bruger du ofte alt for meget tid på at gennemgå en masse rodede og uorganiserede kvitteringer.

Continia Expense Management giver dig et let overblik, og du kan nemt håndtere alle typer af indgående udgifter, uden at du skal bruge andre ERP-systemer end Microsoft Dynamics Business Central.

Udfyld formularen hvis du er klar til at skabe værdi i din virksomhed med Expense Management!

Automatiser din udgifts- og rejseafregning med Expense Management

I forbindelse med medarbejdernes månedlige indlevering af udgifter og rejseafregninger kommer de typisk med et chartek fyldt med rodede kvitteringer, der er dækket til i kaffepletter.

Bogholderen bruger derfor en masse tid og ressourcer på at finde rundt i disse kvitteringer og udgifter.

 

Automatisér ethvert skridt i forbindelse med indlevering af udgifter og rejseafregninger ved at tage et billede af kvitteringen, udfylde de påkrævede felter, og til sidst indsende direkte til godkendelse.

Okay!

Hvad kan man med Continia Expense Management?

Udgiftshåndtering i Expense App

Medarbejderen kan håndtere sine udgifter via Expense App’en. Lige så snart udgifterne er oprettede og uploadede, så er alle digitale kvitteringer synlige i din Microsoft Dynamics Business Central og klar til godkendelse. Du behøver ikke længere bekymre dig om de fysiske kvitteringer.

Betalingskortstransaktioner matches automatisk

Betalingskortstransaktioner importeres direkte ind i din Microsoft Dynamics Business Central. Medarbejderudgifterne matches med banktransaktionerne fra deres firmakort i et enkelt workflow. Du får et større overblik over alle udgifter.

Håndter kvitteringerne med det samme

Da alle kvitteringer er synlige i Microsoft Dynamics Business Central med det samme, får du et komplet overblik over udgifter i real tid, hvor godkenderen kan godkende så snart kvitteringerne er uploadede. Godkenderen kan også nemt tilføje kommentarer og vedhæftninger.

Built inside Business Central

Du kan nemt håndtere alle typer af indgående udgifter uden at bruge andre ERP-systemer end Microsoft Dynamics Business Central. Fordi vores add-on-løsninger er integreret i den eksisterende Dynamics NAV/Business Central platform, kan du begynde at bruge løsningen lige efter installationen.

Fordele ved at bruge Expense Management

Nemt at komme igang

Kan du ikke få nok af Continias moduler til Business Central?

Læs om Continias Document Capture her

Læs om Continias Payment Management her

Vil du høre mere om Cortinia Expense Management eller andet?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig i en fart.