ERP-LØSNING TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Microsoft NAV (Navision)

Saml alle økonomi- og forretningsprocesser i ét fælles ERP-system

Microsoft NAV

Microsoft Dynamics NAV er et ERP-system til små og mellemstore virksomheder, og hed tidligere Navision. I oktober 2018 kom efterfølgeren, som er Dynamics 365 Business Central.

Navision og Microsoft Dynamics NAV har gennem tiden hjulpet utallige virksomheder verden over, når de skulle styre økonomi, bogføring og andre vigtige arbejdsprocesser. Det er et ERP-system, hvor alle økonomi- og forretningsprocesser samles i ét fælles system.

Dermed kan alle arbejde i samme system, hvor alle adgang til samme mængde data og funktioner. Dette gør arbejdsgangen langt mere effektiv og agil, samtidig med at man undgår dobbeltarbejde.

   

Til orientering har Microsoft stoppet supporten til Navision. Det er kun sikkerhedsopdateringer, der er tilgængelige frem til 2028. Læs mere her

Vi anbefaler at I opgraderer til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Hvad kan Dynamics NAV eller Navision hjælpe jer med?

Microsoft Dynamics NAV og Navision kan hjælpe virksomheder, som ønsker at forenkle processerne, når det kommer til Supply Chain Management, produktion og drift. Det giver en række fordele for jeres virksomhed. Eksempelvis:

Styrkelse af beslutningsgrundlag               

Microsoft Dynamics NAV og Navision giver et styrket beslutningsgrundlag, således at I kan træffe bedre beslutninger, som vil have direkte effekt på bundlinjen. Det vil give en bedre fornemmelse af, hvordan virksomheden klarer sig, og giver ét samlet overblik fra én database.

Understøtter virksomhedens vækststrategi

Systemet binder organisationen sammen, og optimerer og effektiviserer arbejdsgange og forretningsprocesser. Samtidig sørger det for, at omkostningerne reduceres, og understøtter vækststrategien. Det giver en mere konkurrencedygtig forretning.

Gør virksomheden mobil                                             

Systemet kan tilgås fra mobil, tablets og andre mobile enheder. På den måde bliver medarbejderne mere fleksible og effektive, da de altid kan tilgå vigtig data, uanset tid og sted.

Løsningen er skalérbar, og kan tilpasses efter behov

Med Microsoft Dynamics NAV og Navision får man en løsning, hvor den kan vokse i takt med virksomhedens vækst. Man kan således nemt skrue både op og ned for kapaciteten. Ligeledes kan det nemt integreres med andre systemer.

Saml alle økonomi- og forretningsprocesser i ét fælles ERP-system

Dynamics NAV og Navision kan hjælpe virksomheder, som ønsker at forenkle processerne, når det kommer til Supply Chain Management, produktion og drift.

Hvilke funktioner har Dynamics NAV og Navision?

Microsoft Dynamics NAV og Navision er komplette ERP-løsninger, og giver en lang række af praktiske funktioner. Det omfatter blandt andet:

  • Marketing, salg og service – Nem administrering af kampagner, salgsmuligheder, kontakter og servicekontrakter.
  • Projektstyring – Hold nemt styr på jeres projekter med smarte projektstyringsværktøjer og kapacitets-administration.
  • Økonomistyring og regnskab – Administration af cashflow, aktiver og bankaktiviteter.
  • Supply Chain Management – Nem styring af produktion, lager, ordrer og forhandlere.
  • Business Intelligence og rapportering – Få overskueligt overblik og indblik i performance, som gør beslutningsgrundlaget bedre.
  • Flere valutaer – Konkurrér globalt med funktionalitet til flere sprog og valutaer.

Overvejer I at skifte fra NAV?

Overvejer I at udskifte jeres nuværende ERP-løsning? Så bør I overveje Dynamics 365 Business Central. Business Central er den nyeste udgave af Microsofts ERP-løsninger, og er efterfølgeren til Dynamics NAV og Navision. Så hvis I har en af de to løsninger i øjeblikket, kan I overveje at opgradere til Business Central.

Her kan I nemlig få alle de nyeste funktioner, og alle de vigtige opdateringer. Hverken Dynamics NAV eller Navision bliver opdateret længere. Og al support er også stoppet (læs mere her).

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælp til opsætning og implementering af Business Central, og så finder vi en skræddersyet løsning, der passer til jer.

Få hjælp til Dynamics NAV eller Navision

Hvis I skal have hjælp til driften af Dynamics NAV eller Navision, kan vi hjælpe jer hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Vi kan hjælpe jer, så systemet er opsat på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt bl.a. ved hjælp af integrationstest og automatiseret regressionstest.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.
Scroll to Top