Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

Kompetent, fleksibelt og ærligt ERP-konsulenthus

Lad os hjælpe jer med at implementere eller drifte og vedligeholde jeres Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management applikation (tidligere kaldt Finance & Operations). 

Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (også kaldt Finance & Operations) er udviklet til de helt store virksomheder og koncerner, der typisk har behov for understøttelse af komplekse forretningsprocesser og er efterfølgeren til Microsoft Dynamics AX, som før det hed Axapta.

Med Finance & Supply Chain Management får du overblik og indsigt hele vejen rundt, når det kommer til forsyningskæden i din virksomhed. Finance & Supply Chain Management kan imødekomme store og komplekse behov hos globale produktions- og distributionsvirksomheder. Systemet gør det for eksempel muligt at arbejde med sammenhængende aktiviteter relateret til driften i hele virksomheden, og på tværs af flere lande.

Læs mere om Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management her. 

Drift og vedligehold af Finance & Supply Chain Management
Lad Obtain Group være jeres ERP-partner

Vi tilbyder hjælp til drift og vedligeholdelse af Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations)

De fleste ERP-applikationer kræver drift og vedligeholdelse, for at kunne fungere optimalt, og især når der kommer opdateringer, nye funktioner eller nye krav til systemet.    

Vi tilbyder Application Management Service (AMS), som er applikationsservice, der sikrer at jeres virksomheds ERP-løsning fungerer som den bør.

Dertil kommer de løbende opdateringer fra Microsoft, hvor kravet er at man tager 2 større opdateringer pr. år, som bør testes. Dette kan være en stor manuel byrde for virksomheden, derfor understøtter vi denne proces med værktøjer der kan automatisere test, for at sikre at ERP-applikationen fungerer i forhold til de nye ændringer og fejlrettelser, også kaldet automatiseret regressionstest.

 

Læs mere om vores onboarding proces for vores driftskunder.

Optimering og udvikling af jeres forretning

Derudover sørger vi også for at optimere og udvikle jeres forretning og forretningsprocesser med de mest optimale moduler og løsninger. Vi sikrer os at jeres ERP-system fungerer bedst muligt og ser på muligheder for hele tiden at optimere, så I sparer ressourcer og får det fulde udbytte af jeres systemer. 

ERP system Check

Har I brug for et ERP System Check? Så lad os hjælpe jer.

 

Med vores ERP System Check får I en komplet gennemgang og oversigt af jeres nuværende ERP-system, med indblik i, hvor der kan optimeres og forbedres, så I får det bedste output af jeres data og forretningsprocesser.

Kompetent, fleksibelt og ærligt ERP-konsulenthus

Ønsker du ærlig og kompetent rådgivning og forretningsudvikling, når det kommer til dit ERP-system?

Så er du landet det rigtige sted her hos Obtain Group. Med op til 25 års erfaring, hver især, kan vi tilbyde et bredt kompetencefelt med over 20 dygtige ERP-konsulenter og udviklere, der hver især arbejder med Microsoft Dynamics applikationer og udvikling heraf. Læs mere om alle Dynamics 365 applikationer her. Vi har mangeårige relationer og kunder, som fortsat bruger os til at drifte og udvikle deres ERP-applikationer. Se med herunder. 

 

Onboarding proces

Vi ved, at det er tillidssag at lade en ERP-partner overtage driften på jeres ERP-system og derfor har vi en professionel onboarding proces, som sikrer jer en kompetent og driftssikker overgang. 

Forventningsafstemning

Klik for at læse mere

Forventningsafstemning

Vi forventningsafstemmer og snakker om nuværende udfordringer, fremtidige ønsker på forretningsniveau og i ERP-løsningen.

ERP System check

Klik for at læse mere

ERP System Check

Vi gennemgår bl.a. konfigurationer, master stamdata, sporbarhed, moduler, batchhåndtering, licensering mv. Ligeledes leveres effektiviserings- og opdateringsmuligheder.

Onboarding plan

Klik for at læse mere

Onboarding plan

Onboarding planen afspejler aktiviteter fra ERP System Check til og med afslutning af onboarding processen. Vi anbefaler alt materiale udarbejdes og leveres på jeres egen Microsoft DevOps.

Onboarding møde

Klik for at læse mere

Onboarding møde

Gennemgang af ERP System Check; status på udfordringer inklusiv løsningsforslag, prioritering af opgaver, action plan og milestones.

Monitoring & Closing

Klik for at læse mere

Monitoring & Closing

Ugentlig monitering på fremdrift af prioriteret opgaver, action plan, aftaler, ønsker og forventninger. Når I føler jer forankret afsluttes onboarding processen og I overgår til driftssupport.

Implementeringspartner til Finance & Supply Chain Management

Er I på udkig efter en implementeringspartner til jeres Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management eller Commerce projekt, så kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt os for et uforpligtende møde omkring jeres behov.

Hvis du er i tvivl om du skal vælge Finance & Supply Chain Management  eller Business Central, så læs med her 

Lad os hjælpe dig i gang

Microsoft konsulenthus med specialister

Obtain Group består af 20+ specialister med hver deres kernekompetencer. Hos os er du sikret kompetent rådgivning og specialistviden.

Vi tilbyder fleksibilitet, så det passer i jeres forretning

Som et mindre konsulenthus, er vi mere fleksible og tilpasser os jeres forretning, og finder løsninger der passer dertil.

Microsoft Silver Partner - din sikkerhed for kvalitet

Med mange års erfaring, viden, og kompetente medarbejdere kan vi sikre en høj kvalitet af vores arbejde og rådgivning.

Eksempler på kunder, hvor vi har hjulpet med drift af deres ERP-systemer

Mindre produktionsvirksomheder, 

  • Firmanavn 
  • Firmanavn
  • Firmanavn 

Er du på udkig efter et ERP-system til lidt mindre virksomheder?

Hvis I er en lidt mindre virksomhed, der har brug for lidt færre funktioner, kan Dynamics 365 Business Central være en oplagt mulighed. 

 

Det er en komplet ERP-løsning til virksomhedsadministration, og er den nyeste version af det, der tidligere hed Dynamics NAV og Navision.

Med Business central er det muligt at administrere og styre langt mere end ‘blot’ regnskab, økonomi og bogholderi. Det er bl.a. også muligt at styre salg, lager, indkøb, CRM og meget andet. Og det passer selvfølgelig også med resten af Dynamics 365 applikationerne

 

Hvis du er i tvivl om hvilket ERP-system du skal vælge, så læs med her.

Et udpluk af vores tilfredse kunder

Har du brug for rådgivning?

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til opsætning, implementering eller opgradering af et nyt ERP-system, hjælper vi hellere end gerne hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.
Scroll to Top