Microsoft Power BI

Træf de rigtige beslutninger baseret på viden, konkrete tal og fakta.

Skab en datadrevet kultur ved hjælp af
Microsoft Power BI

Med Microsoft Power BI skal I ikke længere træffe vigtige beslutninger ud fra gæt eller mavefornemmelser. 

Power BI er nemlig et værktøj, som giver mulighed for at træffe beslutninger på baggrund af viden, konkrete tal og fakta. 

Man kan med rette kalde Power BI for omdrejningspunktet i Microsoft Power Platform.

Hvad er
Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er i sin enkelthed en selvbetjenings-analyseplatform, der kan skaleres fra enkeltpersoner til hele organisationer. Platformen indeholder smarte værktøjer til at finde og dele betydningsfuld viden og gør brug af brancheførende datasikkerhedsfunktioner, herunder følsomhedsmærkning, kryptering og overvågning af adgang i realtid.

I dag er mulighederne for dataindsamling nærmest uendelige. Der er nærmest ikke den data, som man ikke få, eller ting man ikke kan måle på. Med de enorme mængder data man kan ende med at have, er det vigtigt at kunne skabe overblik over dem. Ellers er dataen ikke meget værd.

 

Microsoft Power BI er et cloud-baseret visualiseringsværktøj, som hjælper jer til at analysere og præsentere data hurtigt og enkelt. På den måde vil det blive nemmere for modtagere at forstå budskabet i jeres præsentation. Samtidig ‘taler’ programmet sammen med resten af Office-pakken. Derfor er det nemt som ingenting at hente data fra andre programmer, eller indsætte dine visualiseringer i eksempelvis PowerPoint.

Fordi Power BI er en del af Microsofts produkt-serie, vil I også opleve, at programmet rent visuelt trækker tråde fra andre Microsoft-løsninger. Derfor vil det være nemt og brugervenligt at komme i gang, hvis man har erfaring med andre Microsoft-programmer.

 

Stream analyser i realtid
 

Få indblik i, hvad der sker nu, og ikke bare, hvad der er sket i fortiden. Få adgang til analyser i realtid – fra fabrikssensorer til kilder på de sociale medier – så du altid er klar til at træffe beslutninger rettidigt.

Få en uforlignelig Excel-integration

Alle, der har kendskab til Microsoft 365, kan let forbinde Excel-forespørgsler, datamodeller og rapporter med Power BI-dashboards – dermed bliver det hurtigere at samle, analysere, publicere og dele Excel-virksomhedsdata på nye måder.

Sæt skub i forberedelsen af big data med Azure

Gør analyse og deling af store datamængder enkel. Når du anvender en Azure Data Lake uden begrænsninger, reducerer du den tid, det tager at få indsigt, og samtidig øger du samarbejdet mellem virksomhedsanalytikere, datateknikere og dataforskere.

Hvorfor bruge
Microsoft Power BI?

Hvis I vælger at implementere Power BI, kan I se frem til en række fordele, og effektiviseringer af jeres arbejdsgange. I kan eksempelvis se frem til:

 

 

 

Ét fælles udgangspunkt

Med Microsoft Power BI kan man skabe én sandhed for alle i virksomheden, og dermed vil man have et fælles udgangspunkt at arbejde ud fra. Når alle i virksomheden arbejder ud fra ét fælles udgangspunkt, bliver det langt nemmere at træffe fornuftige beslutninger, som kommer virksomheden til gavn.

Bedre finansielt overblik

I løbet af ingen tid kan I skabe det fulde finansielle overblik fra jeres forskellige datakilder. Med én visning, kan I se alle jeres økonomiske data.

Større overblik over data

Hvis I bruger Power BI som jeres BI-løsning, transformerer I data til information, som I kan handle ud fra. Samtidig skaber programmet fantastisk overblik over alles jeres vigtige data og oplysninger fra forskellige databaser og kildesystemer.

Bedre beslutninger

Med Power BI bliver det langt nemmere for de ansatte i jeres virksomhed at træffe beslutninger ud fra real-time data, hvilket er en stor fordel i en verden, hvor det tit skal gå hurtigt.

Styrket markedsposition

Når man bruger det smarte program, bliver det nemmere for alle teams at visualisere deres KPI’er. På den måde er det nemmere at få overblik over performance i virksomheden. Og det kan være med til at styrke jeres markedsposition.

 • Forene selvbetjenings-BI og virksomhedsrelateret analyse

  Opfyld behovene for både selvbetjening og virksomhedsdataanalyse på en enkelt platform. Få adgang til effektive semantiske modeller, en værktøjspakke til management af programlivscyklus (ALM), en struktur med åben netværksmulighed samt sideinddelte rapporter med perfekte pixel i fast layout.
  Forene selvbetjenings-BI og virksomhedsrelateret analyse
 • hurtigt svar vha. brancheførende AI

  Udnyt de seneste fremskridt i Microsoft AI for at hjælpe personer, der ikke er dataforskere, med at forberede data, bygge modeller til maskinel indlæring samt hurtigt få indsigt både fra strukturerede og ustrukturerede data, herunder tekst og billeder.
  Få hurtigt svar vha. brancheførende AI
 • Omdan indsigt til handling

  Gå fra data til indsigt og fra indsigt til handling med Microsoft Power Platform – ved at kombinere Power BI med Power Apps og Power Automate, så du let kan bygge virksomhedsprogrammer og automatisere arbejdsprocesser.
  Omdan indsigt til handling

  Hvem i virksomheden
  kan bruge
  Microsoft Power BI?

  Næsten uanset hvilken afdeling man arbejder i, kan man med fordel bruge Microsoft Power BI i sit arbejde. Specielt når det skal laves rapporter.

  Marketing

  Med Power BI i marketing bliver det langt nemmere at holde styr på data fra de forskellige kampagner. Med bedre overblik bliver det nemmere at analysere, og dermed skabe endnu bedre tiltag i fremtiden.

  Salg

  Når I bruger det smarte program, får jeres salgsafdeling bedre mulighed for at opnå jeres ambitiøse mål. Det bliver nemmere end nogensinde før at sætte jeres resultater under lup, og analysere på dem.

  IT

  Med Microsoft Power BI får i mulighed for at samle al data om sikkerhed, netværk og service på ét sted.

  HR

  Power BI hjælper jer med at overvåge og indsamle al den data, som er vigtig i forhold til at hjælpe medarbejderne bedst muligt.

  Økonomi

  Programmet giver jeres økonomiafdeling muligheden for nemt og enkelt at finde svarene på indtjening, performance, lønsomhed etc.

  Kom i gang med Power BI

  Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til opsætning og implementering af Power BI, kan vi hjælpe hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

  Interesseret i Microsoft Power BI?

  Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

  "Træf de rigtige beslutninger baseret på viden, konkrete tal og fakta."

  Hos Obtain Group hjælper vi jer med at sætte det op på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt.

  Vi en stor ære i, at mange kunder har været med os i mere end 10 år. For det siger os, at vi gør noget rigtigt.

  En af grundene, udover kompetente specialister, er at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

  Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælpen og så finder vi en løsning, der passer til jer.