MICROSOFT POWER PLATFORM

Microsoft Power BI

Træf de rigtige beslutninger baseret på viden, konkrete tal og fakta.

Skab en datadrevet kultur ved hjælp af Microsoft Power BI

Med Microsoft Power BI skal I ikke længere træffe vigtige beslutninger ud fra gæt eller mavefornemmelser. 

Power BI er nemlig et værktøj, som giver mulighed for at træffe beslutninger på baggrund af viden, konkrete tal og fakta. 

Man kan med rette kalde Power BI for omdrejningspunktet i Microsoft Power Platform.

Microsoft power platform BI

Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er i sin enkelthed en selvbetjenings-analyseplatform, der kan skaleres fra enkeltpersoner til hele organisationer. 

Platformen indeholder smarte værktøjer til at finde og dele betydningsfuld viden og gør brug af brancheførende datasikkerhedsfunktioner, herunder følsomhedsmærkning, kryptering og overvågning af adgang i realtid.

Microsoft power bi platform
Skab overblik over data

I dag er mulighederne for dataindsamling nærmest uendelige. Der er nærmest ikke den data, som man ikke få, eller ting man ikke kan måle på. Med de enorme mængder data man kan ende med at have, er det vigtigt at kunne skabe overblik over dem. Ellers er dataen ikke meget værd.

Hent data fra andre programmer

Microsoft Power BI er et cloud-baseret visualiseringsværktøj, som hjælper jer til at analysere og præsentere data hurtigt og enkelt. På den måde vil det blive nemmere for modtagere at forstå budskabet i jeres præsentation. Samtidig ‘taler’ programmet sammen med resten af Office-pakken. Derfor er det nemt som ingenting at hente data fra andre programmer, eller indsætte dine visualiseringer i eksempelvis PowerPoint.

 

Nemt og brugervenligt

Fordi Microsoft Power BI er en del af Microsofts produkt-serie, vil I også opleve, at programmet rent visuelt trækker tråde fra andre Microsoft-løsninger. Derfor vil det være nemt og brugervenligt at komme i gang med Power BI, hvis man har erfaring med andre Microsoft-programmer.

Stream analyser i realtid
 

Få indblik i, hvad der sker nu, og ikke bare, hvad der er sket i fortiden. Få adgang til analyser i realtid – fra fabrikssensorer til kilder på de sociale medier – så du altid er klar til at træffe beslutninger rettidigt.

Få en uforlignelig Excel-integration

Alle, der har kendskab til Microsoft 365, kan let forbinde Excel-forespørgsler, datamodeller og rapporter med Power BI-dashboards – dermed bliver det hurtigere at samle, analysere, publicere og dele Excel-virksomhedsdata på nye måder.

Sæt skub i forberedelsen af big data med Azure

Gør analyse og deling af store datamængder enkel. Når du anvender en Azure Data Lake uden begrænsninger, reducerer du den tid, det tager at få indsigt, og samtidig øger du samarbejdet mellem virksomhedsanalytikere, datateknikere og dataforskere.

Hvorfor bruge Microsoft Power BI platfomen?

Hvis I vælger at implementere Power BI, kan I se frem til en række fordele, og effektiviseringer af jeres arbejdsgange. I kan eksempelvis se frem til:

Ét fælles udgangspunkt

Med Microsoft Power BI kan man skabe én sandhed for alle i virksomheden, og dermed vil man have et fælles udgangspunkt at arbejde ud fra. Når alle i virksomheden arbejder ud fra ét fælles udgangspunkt, bliver det langt nemmere at træffe fornuftige beslutninger, som kommer virksomheden til gavn.

Bedre finansielt overblik

Med Power BI kan I i løbet af ingen tid skabe det fulde finansielle overblik fra jeres forskellige datakilder. Med én visning, kan I se alle jeres økonomiske data.

Større overblik over data

Hvis I bruger Power BI som jeres BI-løsning, transformerer I data til information, som I kan handle ud fra. Samtidig skaber programmet fantastisk overblik over alles jeres vigtige data og oplysninger fra forskellige databaser og kildesystemer.

Bedre beslutninger

Med Microsoft Power BI bliver det langt nemmere for de ansatte i jeres virksomhed at træffe beslutninger ud fra real-time data, hvilket er en stor fordel i en verden, hvor det tit skal gå hurtigt.

Styrket markedsposition

Når man bruger det smarte program Power BI, bliver det nemmere for alle teams at visualisere deres KPI’er. På den måde er det nemmere at få overblik over performance i virksomheden. Og det kan være med til at styrke jeres markedsposition.

Hvem i virksomheden kan bruge Microsoft Power BI?

Næsten uanset hvilken afdeling man arbejder i, kan man med fordel bruge Microsoft Power BI i sit arbejde. Specielt når det skal laves rapporter.

Marketing

Med Power BI i marketing bliver det langt nemmere at holde styr på data fra de forskellige kampagner. Med bedre overblik bliver det nemmere at analysere, og dermed skabe endnu bedre tiltag i fremtiden.

Salg

Når I bruger Microsoft Power BI, får jeres salgsafdeling bedre mulighed for at opnå jeres ambitiøse mål. Det bliver nemmere end nogensinde før at sætte jeres resultater under lup, og analysere på dem.

IT

Med Microsoft Power BI får i mulighed for at samle al data om sikkerhed, netværk og service på ét sted.

HR

Power BI hjælper jer med at overvåge og indsamle al den data, som er vigtig i forhold til at hjælpe medarbejderne bedst muligt.

Økonomi

Power BI giver jeres økonomiafdeling muligheden for nemt og enkelt at finde svarene på indtjening, performance, lønsomhed etc.

Er du interesseret i Microsoft Power BI?

Træf de rigtige beslutninger baseret på viden, konkrete tal og fakta med Power BI

Hvis din virksomhed skal bruge hjælp til opsætning og implementering af Power BI, kan vi hjælpe jer. Vi hjælper jer med at sætte det op på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt.

 

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælpen og så finder vi en løsning, der passer til jer.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.
Scroll to Top