Microsoft Ofiice 365 er blevet til Microsoft 365

Microsoft 365 - produktivitetsapps

Microsoft 365 tillader medarbejderne at arbejde hvor som helst og når som helst.

Gør arbejdsdagen nemmere med Microsoft 365

Microsoft 365 er meget mere end bare Word, Excel og Powerpoint. Office pakken har meget mere at byde på, og kan være en stor berigelse for din virksomhed.

Den indeholder nemlig en række af smarte værktøjer, som kan være med til at effektivisere arbejdsgangene i jeres virksomhed.

Ved at implementere Microsoft 365 til Dynamics 365 eller Dynamics 365 Business Central, får I en helstøbt forretningsløsning, og godt sammenspil mellem de to løsninger.

Den helt store fordel ved Microsoft 365 er, at den giver helt nye muligheder for fleksibilitet og samarbejde i virksomheden. Med Microsoft 365 er det samtidig Microsoft, og ikke jer selv, der står for opdateringen. En opdatering der i øvrigt sker helt automatisk.

Microsoft 365 tillader medarbejderne at arbejde hvor som helst og når som helst. Samtidig kan man nemt arbejde på tværs af enheder, hvor kontorarbejdet kan klares på farten, og i hele verden.

Microsoft 365 er cloud-baseret, og derfor vil jeres virksomhed altid have adgang til den nyeste version af programmerne i Microsoft 365 pakken. Samtidig vil alle ens kontakter, mails og kalenderen altid være fuldt synkroniseret på alle enheder.

Med Microsoft 365 kan I samarbejde i virksomheden som aldrig før. Microsoft 365 faciliterer videomøder, chat og skærmdeling, og alle brugerne af systemet får hele 1TB lagerplads i skyen. Samtidig kan man også altid tilvælge en backup-løsning, som sikrer, alle dokumenter og data løbende bliver gemt sikkert i skyen.

Hvilke programmer indeholder Microsoft 365?

Microsoft 365 pakken består af en række kerneprogrammer, samt en masse ekstra programmer, som kan tilkøbes og tilføjes til løsningen. Denne lange række af praktiske programmer er med til at give jeres virksomhed et stort niveau af funktionalitet, og giver en stor hjælpende hånd til arbejdsopgaverne.

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business basic

Microsoft Business Standard

Microsoft Business Premium

Planer og priser for Microsoft 365

Alle virksomheder har forskellige behov. Derfor betaler jeres virksomhed selvfølgelig kun for det, som I skal bruge. Hvis I er interesseret i at investere i Microsoft 365, kan bruger-licenserne som udgangspunkt købes i tre standardiserede Microsoft 365 planer, hvorfra tilkøb af programmer er muligt. Prisen er pr. bruger pr. måned, som betales for 12 måneder ad gangen. Det er også muligt at betale pr. måned. Da vil prisen være ca. 20% dyrere. 

 

De tre forskellige Microsoft 365 planer er:

Microsoft 365 Business
Basic

kr 41
90
pr. bruger/måned
  • Passer godt til virksomheder, som har brug for nemme fjernløsninger. I denne plan får I Microsoft Teams, et sikkert skylager og Office Online (Skrivebordsversioner er ikke inkluderet). Planen inkluderer Word, Excel og Powerpoint som web-versioner, men hverken Outlook, Publisher eller Access indgår.

Microsoft 365 Business
Premium

kr 153
66
pr. bruger/måned
  • Premium-planen passer bedst til virksomheder, som har behov for løsninger til sikkert fjernarbejde med alt som også er inkluderet i Business Standard, plus avanceret beskyttelse mod cybertrusler og enhedshåndtering.
Anbefalet

Microsoft 365 Business
Standard

kr 87
30
pr. bruger/måned
  • Denne populære standard plan passer bedst til virksomheder, der har brug for alle værktøjerne til fjernarbejde og samarbejde. Herunder bl.a. Teams, virksomhedsmail, skylager og adskillige premium Office-programmer, der er kompatibel på tværs af alle enheder. Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst

Hjælp til opsætning af Microsoft Office 365

Hvis jeres virksomhed skal bruge hjælp til opsætning og implementering af Microsoft 365, hjælper vi hellere end gerne hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

Er du interesseret i Microsoft 365?

Vi kan hjælpe jer med at sætte det op på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt.

Hos Obtain Group sætter vi en stor ære i, at vores kunder inden for applikationssupport og applikationsudvikling har været kunder i mere end 10 år. For det siger os, at vi gør noget rigtigt.

En af grundene, udover kompetente specialister, er at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælp til Office 365, og så finder vi en løsning, der passer til jer.

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.
Scroll to Top