Microsoft Office 365

Office 365 tillader medarbejderne at arbejde hvor som helst og når som helst.

Gør arbejdsdagen nemmere med
Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 er meget mere end ‘bare’ Word, Excel og Powerpoint. Office pakken har meget mere at byde på, og kan være en stor berigelse for din virksomhed.

Den indeholder nemlig en række af smarte værktøjer, som kan være med til at effektivisere arbejdsgangene i jeres virksomhed.

Ved at implementere Office 365 til Dynamics 365 eller Dynamics 365 Business Central, får I en helstøbt forretningsløsning, og godt sammenspil mellem de to løsninger.

Hvad kan
Microsoft Office 365?

Måske har I allerede en Office-løsning, og tænker ‘Hvorfor skal vi skifte den ud?’. Den helt store fordel ved Office 365 er, at den giver helt nye muligheder for fleksibilitet og samarbejde i virksomheden. Med Office 365 er det samtidig Microsoft, og ikke jer selv, der står for opdateringen. En opdatering der i øvrigt sker helt automatisk.

Office 365 tillader medarbejderne at arbejde hvor som helst og når som helst. Samtidig kan man nemt arbejde på tværs af enheder, hvor kontorarbejdet kan klares på farten, og i hele verden.

Office 365 er cloud-baseret, og derfor vil jeres virksomhed altid have adgang til den nyeste version af programmerne i Office 365 pakken. Samtidig vil alle ens kontakter, mails og kalenderen altid være fuldt synkroniseret på alle enheder.

Med Office 365 kan I samarbejde i virksomheden som aldrig før. Office pakken faciliterer videomøder, chat og skærmdeling, og alle brugerne af systemet får hele 1TB lagerplads i skyen. Samtidig kan man også altid tilvælge en backup-løsning, som sikrer, alle dokumenter og data løbende bliver gemt sikkert i skyen.

Alle virksomheder har forskellige behov. Derfor betaler jeres virksomhed selvfølgelig kun for det, som I skal bruge.

Hos Obtain Group laver vi altid skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte virksomhed.

Microsoft 365

Designet til at hjælpe dig med at opnå mere med innovative Office-apps, intelligente skytjenester og sikkerhed i verdensklasse

Hvilke programmer indeholder
Office 365 pakken?

Office 365 pakken består af en række kerneprogrammer, samt en masse ekstra programmer, som kan tilkøbes og tilføjes til løsningen. Denne lange række af praktiske programmer er med til at give jeres virksomhed et stort niveau af funktionalitet, og giver en stor hjælpende hånd til arbejdsopgaverne.

Kerneprogrammer i Office 365 pakken:

word
Word
excel
Excel
powerpoint
PowerPoint
publisher
Publisher
outlook
Outlook
access
Access
exchange
Exchange
onedrive
OneDrive
sharepoint
SharePoint
teams
Teams

Øvrige programmer:

onenote
OneNote
bookings
Bookings
sharepoint
SharePoint
yammer
Yammer
stream
Stream
sway
Sway
list
Lists
forms
Forms
planner
Planner
PowerApps
PowerApps
PowerAutomate
PowerAutomate
power virtual agents
VirtualAgents
todo
ToDo
myanalytics
MyAnalytics
power bi pro
Power BI
 • Vær produktiv hvor som helst

  Få arbejdet udført, og hold forbindelsen, uanset om du arbejder hjemmefra eller på arbejdspladsen.
  • ● Chat, ring op, og afhold møder
  • ● Del dokumenter i skyen
  • ● Samarbejd ved hjælp af Office-apps
  • ● Få forbindelse via mail og kalender
  Vær produktiv hvor som helst
 • Gør din virksomhed sikker

  Beskyt virksomhedsdata med indbyggede sikkerhedsfunktioner.
  • ● Beskyt mod cybertrusler
  • ● Gør kundedata mere sikre
  • ● Gør dine enheder sikre
  • ● Administrer brugere og enheder
  Gør din virksomhed sikker
 • en omkostningseffektiv løsning

  Strømlin it-konfiguration, administration og omkostninger med en enkelt produktivitetsløsning.
  • ● Få bedre brugerproduktivitet
  • ● Spar på automatisering og it-omkostninger
  • ● Konsolider leverandørudgifter
  • ● Reducer omkostninger ved sikkerhedsrisici
  Få en omkostningseffektiv løsning

  Planer og priser for
  Office 365

  Hvis I er interesserede i at investere i Office 365, kan bruger-licenserne som udgangspunkt købes i tre standardiserede Office 365 planer, hvorfra tilkøb af programmer er muligt. De tre forskellige Office 365 planer er:

  Microsoft 365 Business
  Basic

  kr 31
  50
  pr. bruger/måned
  • Passer godt til virksomheder, som har brug for nemme fjernløsninger. I denne plan får I Microsoft Teams, et sikkert skylager og Office Online (Skrivebordsversioner er ikke inkluderet). Planen inkluderer Word, Excel og Powerpoint som web-versioner, men hverken Outlook, Publisher eller Access indgår.

  Microsoft 365 Business
  Premium

  kr 125
  90
  pr. bruger/måned
  • Premium-planen passer bedst til virksomheder, som har behov for løsninger til sikkert fjernarbejde med alt som også er inkluderet i Business Standard, plus avanceret beskyttelse mod cybertrusler og enhedshåndtering.
  Anbefalet

  Microsoft 365 Business
  Standard

  kr 78
  70
  pr. bruger/måned
  • Denne populære standard plan passer bedst til virksomheder, der har brug for alle værktøjerne til fjernarbejde og samarbejde. Herunder bl.a. Teams, virksomhedsmail, skylager og adskillige premium Office-programmer, der er kompatibel på tværs af alle enheder. Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst

  Hjælp til opsætning af Microsoft Office 365

  Hvis jeres virksomhed skal bruge hjælp til opsætning og implementering af Office 365, hjælper vi hellere end gerne hos Obtain Group. Vi har over 25 års erfaring med at støtte vores kunder med løsning af forretningskritiske udfordringer og forbedringer, applikationsudvikling og applikations management support.

  Interesseret i Microsoft Office 365?

  Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

  Nytænk produktivitet med Microsoft Office 365

  Vi kan hjælpe jer med at sætte det op på den bedst mulige måde, og vi sørger for, at I bruger softwaren optimalt.

   

  Hos Obtain Group sætter vi en stor ære i, at vores kunder inden for applikationssupport og applikationsudvikling har været kunder i mere end 10 år. For det siger os, at vi gør noget rigtigt.

   

  En af grundene, udover kompetente specialister, er at vi går længere, er mere fleksible end de fleste, og ikke efterlader vores kunder med uløste problemstillinger.

   

  Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på hjælp til Office 365, og så finder vi en løsning, der passer til jer.

  Scroll to Top