Release wave 1 2022

Hvad betyder 2022 release wave 1 for dig?

Pernille
Pernille

Indholdsfortegnelse

Nye funktionaliteter til Microsoft Dynamics 365 og Power Platform fra 2022 release wave 1 plan

Med det nye år kommer som sædvanligt også nye releases fra Microsoft. Microsoft Dynamics 365 og Power Platform 2022 release wave 1 planen beskriver nye funktioner som udgives fra April – September 2022

Denne release plan byder på nye muligheder for at transformere din virksomhed med hundredvis af nye funktioner på tværs af Dynamics 365 applikationerne så som Marketing, Sales, Customer Service, Field Service, Finance, Supply Chain Management, Human Resources, Commerce, Business Central mf. Planen omfatter også en fortsættelse af investeringer i Power Platformen, herunder de 4 hovedprodukter Power BI, Power Apps, Power Automate, og Power Virtual Agents, samt de to add-ins: AI Builder og Power Apps portals.

 

I dette indlæg vil vi præsentere et udpluk af de nye funktioner, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvordan de kan have værdi for din virksomhed. 

D365 Marketing

Reagér i tide

Reagér på det rette tidspunkt med nye "event triggers" baseret på data ændringer i hvilken som helst Dynamics 365 app.

Personliggør indhold

Brug af no-code conditional text til nemt at personliggøre indhold og handle hurtigt på SMS svar gennem personlige erfaringer baseret på respons med brug af custom keywords. ​

Chat

Samarbejd på tværs af organisationen med den indbyggede Microsoft Teams chat.​

D365 Finance

Service baseret økonomi

Lancerer "General availability (GA)" til abonnements fakturering for at sikre at organisationer kan trives i en service baseret økonomi.

Forholdsvisning

Releaser offentlig forhåndsvisning af skatterevision og indberetningstjeneste.

Investering i tilbud

Investering i at forstærke globale tilbud i Globalization Studio såsom skat beregning og elektronisk fakturering.

D365 Supply Chain Management​

Forbedringer

Forbedret lager- og produktionsudførelse sikrer mulighed for skalering af missionskritiske operationer.

Optimering af planlægning

Planlægningsoptimering giver nye produktionsscenarier og planlægningsstrategier for at hjælpe især producenterne, med at forkorte planlægningscyklusser, reducere lagerniveauer og forbedre kundeservicen.

Nye globale funktioner

Den nye globale lagerregnskabsfunktion tillader lagerregnskab i flere repræsentationer for at forenkle driften for virksomheder, der arbejder i flere valutaer eller står over for forskellige lokale og globale regnskabsstandarder.

D365 Human Resources

Skræddersy og automatisér

Præsenterer HR-professionelle med evnen til at skræddersy oplevelser og automatisk fuldføre processer, når medarbejdere kommer til, forlader og flytter inden for en organisation.

Intelligente talentstyringsevner

Intelligente talentstyringsevner gør det muligt for virksomheder at forstå hullerne i kvalifikationssættet for at sikre, at de rigtige mennesker er i jobbet og til at planlægge fremtidige investeringer.​

D365 Business Central​

Moderne hjælperude

Forenkler kundeonboarding-oplevelsen ved at tilbyde en moderne hjælperude, der giver læringsvejledning og hjælper med at øge produktiviteten og procesovertagelsen.

Connecters til Power Platform

Kunder, der bruger Microsoft Power Platform, kan også bruge de nyligt tilgængelige connector muligheder. Det er også nemmere at udløse et Power Automate-flow direkte fra Business Central-sider, hvilket kan spare tid ved at automatisere processer.

Forbedret samarbejde med MS Teams

Samarbejde om Business Central-data i Microsoft Teams er forbedret på grund af fjernelse af licensfriktion.

Dette er blot et udpluk af de mange elementer af release planen. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om de mange nye tilføjede funktioner, kan du læse hele planen i PDF’en nedenfor:

Kontakt Bo

CEO hos Obtain Group

Hvis du har spørgsmål til de nye funktioner eller andet

Vent ... Der er mere!

Hold dig opdateret med branche-relevante nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Scroll til toppen