Microsoft Power Platform release plan 2021 - wave 1

Release planen som Microsoft offentliggjorde tilbage i maj vedrørende nye funktioner til Power Platformen er godt igang med at blive udgivet. I Microsoft Power Platform release plan 2021 beskrives alle nye funktioner til udgivelse fra april – september 2021. Her er nye funktioner til både Power BI, Power Apps, Power Apps-portaler, Power Automate, Power Virtual Agents, AI Builder, styring og administration, ISV-oplevelser og dataintegration beskrevet.

Hvad er Microsoft Power Platformen?

 

Microsoft Power Platform er en software-as-a-service (SaaS) platform der primært er kendt for følgende 3 services: Power BI til analysering, PowerApps til appudvikling og Power Automate der består af en workflow-automatiseringsmotor.

Med Power Platformen følger intuitive værktøjer som gør det enkelt at tilpasse og udvide apps, forretningslogik og forretningsgange, så de altid svarer til forretningens behov.

Microsoft Power Platform gør det muligt for brugere og organisationer at analysere, handle på og automatisere dataene for at transformere deres virksomheder digitalt. Microsoft Power Platform består i dag af fire produkter: Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. Den har også to tilføjelsesprogrammer: AI Builder- og Power Apps-portaler.

Oversigt over Microsoft Power Platform relase plan 2021

I de følgende afsnit beskrives de nye funktioner der vil blive tilføjet til Power Platformen i Microsoft Power Platform release plan 2021:

Power BI

Power BI investerer fortsat i tre centrale områder, der fremmer en god datakultur: fantastiske dataoplevelser, moderne virksomheds-BI og integrationer, hvor teams arbejder. Power BI Embedded leverer en ny generation af produktet, der hjælper kunder med at øge deres investeringsafkast (ROI), skalere hurtigt og få op til 16 gange hurtigere ydeevne. Kunder får også synlighed i udnyttelsen på arbejdsområdeniveau, hvilket muliggør konsekvent udnyttelsesanalyse og omkostningsstyring. Power BI Premium leverer fortsat funktioner, der hjælper organisationer med at fremskynde levering af indsigt i stor skala og imødekommer en virksomheds mest krævende behov. Med denne udgivelse tilføjes fleksible licensmodeller, som organisationer kan vælge mellem pr. bruger og pr. kapacitetslicens. Power BI Pro leverer AI-baseret indsigt for at hjælpe alle med let at finde indsigt. Oprettelse af Power BI-indhold er nemmere end nogensinde gennem de nye hurtige funktioner.

Power Apps

Power Apps kombinerer fleksibiliteten af et tomt lærred, der kan være forbundet til enhver datakilde med funktionaliteten i formularer, visninger og dashboards, der er modelleret over data i Microsoft Dataverse. Denne udgivelse føjer registrering af dubletter til Unified Interface-oplevelsen, forbedret tilgængelighed for forretningsprocesforløb i mobilenhed, forbedret global relevanssøgning og meddelelser i appen for modelbaserede apps.

◼ AI Builder vil introducere nye AI-funktioner i prøveversion samt forbedringer af formularbehandlingen. Nye funktioner inkluderer tilgængelighed i nye områder og registrering af signatur i formularbehandling for at opdage, om en signatur er til stede på et bestemt sted i et dokument.

◼ Power Apps-portaler forbedrer Power BI-integration for at understøtte live Microsoft Azure Analysis Services-forbindelser og kundedata i Power BI-funktionen for at sende yderligere kontekst til personlig tilpasning af rapporter og dashboards for brugere.

Power Automate

Power Automate-forbedringer af cloudflow tilføjer en udløser, når en handling udføres i Microsoft Dataverse. Denne funktion forbedrer arbejdet med den fælles begivenhedsmodel og giver bedre integration med Dynamics 365 Finance and Operations. Skrivebordsflow forbedrer vores understøttelse af automatisering af brugergrænsefladen i Citrix-miljøer ved at have en kørsel inde i Citrix-miljøet. Nyt i denne udgivelse er Process Advisor, en proces-mining-funktion i Power Automate, som viser indsigt i, hvordan folk arbejder, tilbyder omfattende visualiseringer, hvor brugerne kan identificere tidskrævende rutineprocesser, der er bedst egnet til automatisering. Brugerne vil kunne registrere gentagne, manuelle processer med Power Automate Desktop.

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents bringer forbedringer til forfatteroplevelsen med listevariabler, forslag til emner fra robotsessioner, adaptive kort med mere. Vi har også inkluderet Power Automate-integration med bedre fejlhåndtering og ny styring af emneudløsere for at forbedre din robots udløserfunktioner.

Andre

Microsoft Power Platform tilbyder en række styrings- og administrationsfunktioner og ISV-oplevelser, der spænder over Power Apps, Power Automate og Microsoft Dataverse. Disse funktioner er designet til at hjælpe administratorer, ISV’er og it-medarbejdere i organisationen med at bygge, konfigurere, beskytte, administrere, styre og overvåge brugen og indførelsen af platformen og dens komponenter i hele virksomheden.

◼ Dataintegration omfatter indbyggede forbindelsesmuligheder til Microsoft Power Platform og meget mere med data på tværs af hundredvis af virksomhedssystemer, som muliggør avancerede og intelligente oplevelser. Der er mange nye muligheder i denne udgivelsesbølge inden for områder som berigelse gennem integration med Azure Maps, gatewaydiagnosticering, forbedret fejlhåndtering, visuel dataforberedelse til Power Query Desktop og sikkerhedsforbedringer.

Læs flere detaljer om Microsoft Power Platform release planen ved at downloade følgende PDF:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Navn*
Email*
Tilmeld til nyhedsbrev?*

Hos Obtain holder vi os hele tiden opdateret med nyheder i branchen for at holde os skarpe og aktuelle. Vi er derfor mere end kvalificerede til at hjælpe din virksomhed med opsætningen og integrationen af Dynamics 365 mm.

Forbliv opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv notificeret ved nye blogindlæg