Billedet er fra DynamicWeb

Et stærkt partnerskab der kombinerer komplet e-handelsløsning med integration til dit ERP-system

Michael Klahsen
Michael Klahsen

Administrerende Direktør, Obtain Group

Kombinationen af en førende leverandør af CMS-, e-handels-, PIM- og marketingløsninger og vores ekspertise med Microsoft Dynamics ERP-systemer samt integrationen dertil, gør at du som kunde får den bedste løsning, når det kommer til integrerede e-handelsløsninger.

Integreret ERP-system og e-handelsløsning

Vores samarbejde med DynamicWeb består i at hjælpe produktion-, distribution-, engros- og detailvirksomheder med deres forretningsprocesser i form af et integreret ERP-system og e-handelsløsning. På den måde sikrer vi, at du som kunde får den bedste løsning, som passer til lige netop jeres behov for integrationer og funktioner, som I har brug for i jeres hverdag. På den måde sparer I ressourcer på ekstra processer og administration, fordi den rigtige integration sørger for dette.

”Vores samarbejde med DynamicWeb betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en komplet skræddersyet løsning, når det kommer til integrationer med CRM- og ERP-systemer til hjemmeside (CMS), webshop, PIM, CRM-systemer, samt automatiseret marketingløsninger. DynamicWeb har ekspertisen, når det kommer til at give en komplet brugeroplevelse indenfor web- og PIM løsninger, da alt er samlet i én brugergrænseflade. Det betyder bedre konvertering, automatiseret flows og færre back-office-opgaver. Vi har ekspertisen i at få integrationen til ERP-systemer, samt andre applikationer såsom scannerløsning, fragt, labels mv. til at spille, så hele processen foregår automatisk og dermed sikrer færre omkostninger og bedre integrationer."
Michael Klahsen
Administrerende Direktør, Obtain Group

Om DynamicWeb

DynamicWeb er førende leverandør af CMS-, e-handels-, PIM- og marketingløsninger til mellemstore, store og enterprise virksomheder. Med mere end 20+ år i branchen og mere end 12.000 udviklede hjemmesider har de den erfaring og software, der er nødvendig for at skabe robuste og fremtidssikre e-handelsløsninger.

Det gør de ved at tilbyde en composable og cloud-baseret eCommerce Suite med CMS, eCommerce, PIM og Marketing i én enkelt platform, som er forbundet med Microsoft ERP-systemer som D365 F&O, Business Central, NAV og AX.

 

”Vi oplever en stigende efterspørgsel på composable eCommerce. Disse løsninger drives typisk af behov for skæddersyede e-handelsløsninger med en stærk integration til forretningens ERP-system. I partnerskabet med Obtain sikrer vi, at vores kunder får den optimale løsning, skræddersyet til deres specifikke behov for integration, og funktioner i deres daglige drift. Ved at sikre den rette integration sparer I ressourcer på ekstra processer og administration. DynamicWeb er derfor klar til at lave en masse spændende projekter, og jeg forventer mig meget af det kommende samarbejde med Obtain Group, hvor vores ERP integreret eCommerce vil give alle virksomheder en solid mulighed for at skalere deres digitale forretning.”
Michael Beisner
Partner Sales Manager, DynamicWeb

Ønsker du at høre mere om en komplet e-handelsløsning?

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om hvordan DynamicWeb og Obtain Group kan hjælpe dig med den bedste integrerede løsning inden for web, webshop, PIM, og ERP-systemer.

Kontakt Michael Klahsen

Administrerende Direktør, Obtain Group

Hvis du ønsker at høre mere om integrerede løsninger inden for web, webshop, PIM, og ERP-systemer.

Vent ... Der er mere!

Hold dig opdateret med branche-relevante nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld nyhedsbrev

Gå ikke glip af relevante branchenyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante branchenyheder et par gange om året. 


Scroll to Top