Microsoft Dynamics 365 udgivelsesbølge 2023 > Business Central

Michael Klahsen
Michael Klahsen

Administrerende Direktør, Obtain Group

Vi dykker lidt ned i de nye funktioner, der er (på vej) i Microsoft Dynamics 365 udgivelsesbølge 2023. I denne omgang ser vi nærmere på Business Central.
 

Se release planner over alle funktioner her. 

Kilde: Microsoft

Indholdsfortegnelse

Søg i virksomhedsdata

Business Central giver dig nu mulighed for at søge på tværs af alle data, der er relevante for din rolle, og ikke kun forretningstransaktioner. De mest relevante resultater vises først, hvilket sparer værdifuld tid og giver brugerne mulighed for at fokusere på opgaver af højere værdi. 

Du kan starte en søgning fra dit rollecenter eller ved at bruge genvejstasterne Ctrl+Alt+F hvor som helst i Business Central. Du skal indtaste et eller flere nøgleord for at søge efter data. Søgeresultaterne inkluderer de øverste resultater i de tabeller, du har adgang til.

Læs mere her 

Brug forskellige finanskonti til kreditorer og kunder

Det er nu muligt at bogføre kreditor- og kundetransaktioner på en anden finanskonto end den, der er angivet på kunde- eller kreditorbogføringsgruppen – f.eks. i et tilfælde, hvor en transaktion er for en dårlig kunde. Controllere kan definere politikker for bogføring af disse ikke-standardtransaktioner, og bogholdere kan ændre dem under bogføring.

Læs mere her

Øge salget med AI-genererede produktbeskrivelser

Business Central fremskynder time-to-market med AI-genererede produktbeskrivelser, direkte hvor du administrerer dit lager. Hele processen er blevet strømlinet lige fra at uploade et billede til Business Central, til forslag drevet af kunstig intelligens til markedsføringskopi baseret på dine produktattributter såsom farve og materiale, til at publicere det til din onlinebutik med blot en få klik. Se videoen herunder. 

Læs mere her

Automatisk opdatering af AppSource-apps med mindre opdateringer

Med denne udgivelsesbølge bliver det nemmere at sikre, at apps, der er installeret i et miljø, altid opdateres til den nyeste version.

Allerede i dag kan du opdatere individuelle apps, der er installeret i dine miljøer, fra siden App Management i Business Central Administration, og apps opdateres automatisk med alle større opdateringer til dit miljø. I udgivelsesbølge 1 i 2023 introducerer vi en indstilling på miljøniveau til automatisk at opdatere apps med hver mindre opdatering, hvilket gør det nemmere at holde dine apps opdaterede automatisk.

Læs mere her

Træk og anbring filer til dialogboksen Filupload

Forretningsprocesser kræver ofte, at dokumenter eller andre filer registreres som del af registreringssystemet. Når din fil allerede er ved hånden, kan du spare tid ved at trække filen til filupload-dialogen i Business Central i stedet for den mere besværlige navigering gennem mapper i et filvælgervindue. Træk-og-anbring-oplevelser er afgørende for at arbejde effektivt. Selvom denne forbedring giver et mindre løft til produktiviteten og er et praktisk alternativ, sætter den også Business Central på en vej mod bredere filuploadoplevelser i fremtidige udgivelsesbølger.

Læs mere her

Billede fra Microsoft

Ikke-fradragsberettiget, delvis fradragsberettiget moms udvider funktionaliteten

Business Central lader virksomheder beregne fradragsberettigede og ikke-fradragsberettigede momsbeløb. Du kan konfigurere moms, så den ikke fratrækkes for køb under visse betingelser.

Konfigurer fradrag i moms (procent og finanskonto) på siden Opsætning af momsbogføring. Du kan konfigurere helt eller delvist fradrag for kombinationer af momsbogføringsgrupper.

Inden du sender et dokument, kan detaljerne ses i statistikken. Når du bogfører et købsbilag, kan resultaterne ses i finanskontoposter og momsposter. Ikke-fradragsberettiget moms fungerer også med omvendt betalingsmoms og henstande.

Læs mere her

Tilpas hurtigere med Microsoft Power Platform

Integrationen mellem Business Central og Power Platformen bliver forbedret, så det er nemmere at komme i gang og arbejde effektivt med Power Platform, som fx Power Automate eksempelskabeloner og eksempelapps.

Læs mere her

Kontakt Michael Klahsen

Administrerende Direktør, Obtain Group

Hvis du ønsker at høre mere om Microsoft Dynamics 365 og hvordan vi kan hjælpe jer. 

Vent ... Der er mere!

Hold dig opdateret med branche-relevante nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld nyhedsbrev

Gå ikke glip af relevante branchenyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante branchenyheder et par gange om året. 


Scroll to Top