Microsoft Dynamics 365 udgivelsesbølge 2023 > Finance

Picture of Michael Klahsen
Michael Klahsen

Administrerende Direktør, Obtain Group

Vi ser lidt nærmere på de nye funktioner, der er (på vej) i Microsoft Dynamics 365 udgivelsesbølge 2023. I denne omgang ser vi nærmere på Finance applikationen.
 

Se release planner over alle funktioner her. 

Kilde: Microsoft

Indholdsfortegnelse

Arkivere data

Du kan nu arkivere data i Dynamics 365 Finance. Ved at bruge eksisterende automatisering, der er tilgængelig i Dynamics 365 Finance, flyttes dataene mere ensartet og sikkert til dataarkivet, mens du fortsætter med at rapportere og analysere historiske data vha. standardrapportering.

Læs mere her.

Se bogførte bilag direkte fra kontoudtog

Når du arbejder i kontoudtoget, kan du nu få vist den bogførte transaktion med et enkelt klik i stedet for at navigere tilbage til bankkontoen for at få vist transaktionerne. Det hjælper med at fremskynde denne daglige og periodiske proces i bankstyring.

Læs mere her

Filtreringsfunktion ved bankafstemning

Med denne nye funktion, i avanceret bankafstemning, vil filtrering være tilgængelig for brugeren til at vælge kontoudtogslinjer og banktransaktioner. Det vil være meget nemmere for brugeren at finde og matche de korrekte transaktioner.

Læs mere her

Gør integrationen lettere med skatteløsnings-ISV'er

Denne funktion giver mulighed for skattefastsættelse og -beregning med eksterne skatteløsningsudbydere.

Virksomhedskunder, der opererer i mange forskellige skattejurisdiktioner, skal ofte administrere en lang række skattesatser og komplekse skattefastsættelsesregler. I disse tilfælde kan kunderne se efter ISV-skatteløsninger med automatisk skattesatsfastsættelse og -beregning. Disse skatteløsningsudbydere laver integrationen med Dynamics 365 Finance for at automatisere skattefastsættelsen og -beregningen. Denne funktion sørger for én generisk skatteberegnings-API til udbydere af ISV-skatteløsninger, som kan gøre integrationen betydeligt mindre kompleks, reducere indtastningslinjen for ISV-skatteløsningsudbydere til at udvikle deres egne connectorer og give kunderne flere muligheder.

Læs mere her

Kontakt Michael Klahsen

Administrerende Direktør, Obtain Group

Hvis du ønsker at høre mere om Microsoft Dynamics 365 og hvordan vi kan hjælpe jer. 

Vent ... Der er mere!

Hold dig opdateret med branche-relevante nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld nyhedsbrev

Gå ikke glip af relevante branchenyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante branchenyheder et par gange om året. 


Scroll to Top