Håndtér dine indsamlede data, gå fra talnørderi til talbaserede handlinger.

Rigtig mange virksomheder har stor fokus på at indsamle og analysere data. Det kan være alt fra webtrafik, sociale medier til forretningssystemer. Men rigtigt mange har ligeså svært ved at håndtere den indsamlede data, og se hvordan de skal udnytte data på den mest effektive måde.

Indsamler din virksomhed data fra mange forskellige datakilder?
Formår i at omsætte jeres indsamlede data til handling?

Formålet med Microsoft Power Platform er at skabet en loop-proces der giver dig mulighed for at få indsigt i jeres data (Analyse), bruge indsigten til at drive intelligente processer via apps (Handling), samt automatisere processerne for at forbedre jeres produktivitet (Automatisering).

Microsoft Power Platform er nøglen til optimerings- og datadrevne organisationer. Når du kombiner de 4 applikationer i Power platform og integrerer dem med jeres øvrige systemer og datakilder, løfter du dine data og processer fra primært at have fokus på analyse til helt konkrete handlinger, der gør din hverdag lettere.

Power BI

giver dig ikke alene mulighed for at samle alt din data fra Dynamics platformen, men også fra eksterne systemer. Power BI er en brugervenlig business intelligence løsning der gør det enkelt for dig at analyser jeres data og træffe sikre beslutninger.

Power Apps

giver dig mulighed for at bygge dine egne web- og mobilapplikationer, uden at skulle skrive kode. Power Apps kan hjælpe dig med at operationalisere Power BI, så du går fra analyse til handling.

Igennem Power Apps for du adgang til teknologien Common Data Service (CDS), hvis formål er at konsolidere og standardisere data. CDS giver dig mulighed for sikkert at gemme og administrerer data, fra dine forskellige datakilder, i skyen.

Power Automate

giver dig mulighed for at optimere din arbejdstid og reducere din spiltid. Med Power Automates kan du automatisere små processer, som ofte tager meget langt tid. Tid som du ellers kunne have brugt på andre og mere værdiskabende opgaver.

Power Virtual Agents

giver dig mulighed for at erstatte nogle supportfunktioner, som involverer menneskelige interaktioner. Power Virtual Agents er Microsofts teknologi indenfor chatbot og er et komponent i Power Platformen.

Her kan du lære; hvordan du får indsigt i data ved hjælp af Power BI, bygger apps og løsninger ved hjælp af Power Apps, automatiserer og digitaliserer arbejdsgange for at forbedre din virksomheds produktivitet ved hjælp af Power Automate, og at opbygge intelligente bots med no-code-interface ved hjælp af Virtual Agents.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Navn*
Email*
Tilmeld til nyhedsbrev?*

Vi er et team af eksperter i Dynamics 365, AX og NAV. Vi har dedikerede konsulenter indenfor Power Platformen, og er derfor i stand til at tilbyde løsninger som er tilpasset dine individuelle behov. 

Hvis du vil høre mere om Power Platformen i sammenhæng med Dynamics 365, AX, NAV eller andre løsninger, er du velkommen til at kontakte os nedenfor.